Scudo Sports

Bugün bisikletinle ne yaptın?

kartal maltepe 20 km yol yapabildik . veledrom rampalarında canını çıkardım aletin hala tek parça :)

Scudo
@Mycity
Bakımı yaptırdığınız yere göre değişir. Mesela hidrolik yağı değiştirdiyseniz ve frenleriniz iyi tutmuyorsa yeniden bakmaları ve ücret almamaları gerekir.

• Beğen
Tepkiler: Mycity
Ben bugün bisikletimle seviştim olur mu bu ?

pazar günü belgrad da çamura buladım dün de bencinlikçide bıcı bıcı yaptırdım pırıl pırıl oldu. dişlilere de motor yağı sökücü ile giriştim en son da balata spreyi ile ortalığı dağıttım en son sprey ince yağ ile hafiften yağladım. işe geldim kenarda duruyor

Bakalım akşam mesai tatil durumu belli olsun aylık temizliğine girişeceğim dip bucak.Hafta sonu bi Uludağ daha yapılır.

Pendik marinturkten caddebostana geri donuyorum.

Bugün değilde dün Antalya merkez - Phasilis arası gidip geldik. Amaç bisiklet sürmek olmakla birlikte bahane denize girmekti. :) gayet güzel ve eğlenceli oldu. Özellikle giderken erken saatler olması dolayısıyla hava gayet serindi. Dönerken Antalya sıcak yüzünü biraz gösterdi sağolsun :) birde yolda arkadaşın birinin lastiği patlamış. Onu tamir ettik. Çokta iyi, temiz, samimi ve güvenilir bir dost kazandık. kalan yolu beraber geldik. günün en değerli anıydı demek istiyorum buna.

33 km yol yaptim su an dinleniyorum.Devam edeceğim inşaallah.

• Beğen
Tepkiler: caesar
@ozdenmir hocam ben komple bakım yaptırmak istiyorum ufak tefek sesler geliyo mesala nerden geliyo çözemedim bisikleti alalı 1 yıl olmadı daha

Kadıköy'de 19 mayıs bisiklet turuna katıldım. Yaklaşık 21km sürdüm.

19 Mayıs turu ve biraz veledrom

(link)

Bir hafta işe bisikletle gidip geldikten sonra tatilde dinleniyor şimdi :) fren pabuçlarını değiştirmem gerekiyor, arka tekere biraz akort ayarı yapmak lazım, bunu da kendim yapmak istiyorum ama bi akort sehpasız olmaz galiba, birde orta göbekte biraz boşluk var yani pedal biraz geç tepki veriyor , göbeğin ortasındaki vidayı sıkarsam hallolur gibi ama ona uygun alyen yok onuda almam gerekiyor :) ufak tefek pürüzler, onları yaparsam başka bi eksiği yok gibi.

Vites, fren, gidon ayarlarını yaptım. İşk ay bakımını kensim yapıyorum :)

Kagithane-Besiktas-Kadikoy-Fenerbahce.
19 Mayis turu.
Fenerbahce-Maltepe.
Maltepe-Kadikoy-Besiktas-Kagithane.

Toplam 65,7 km.
Daha da km gecmeyi istiyordum, ancak gunes kremini unutmam kotu oldu! Eve donmek zorunda kaldim.

bir arkadaş toplantısı için göztepe'den kadıköy'e gittim geldim.
bisiklet iyi de ben biraz paslanmışım :)

Uzun mesafelerde yolda kalmayalim diye 15 liraya ic lastik, 15 liraya da solusyonsuz zefal pratik yama aldim. Sizce yama kaliteli mi

(link)

Çok vaktim yoktu, yokuş inip çıktım biraz (yokuş çıkmak isteyeceğimi hiç düşünmezdim) biraz bunny hop denedim.

• Beğen
Tepkiler: Hilal Beder
Bugün zeynepkamil ışıklardan hızla!!! önümden geçen genç uzun boylu ve yol bisikletinin önüne kaskını koymuş muhteşem arkadaş takmayacan kaskı niye aldın tam marka model göremedim koyu renkli bir yol bisikleti idi eğer burda isen selam olsun senin kendinle zorun ne????

Geri