@Mycity
Bakımı yaptırdığınız yere göre değişir. Mesela hidrolik yağı değiştirdiyseniz ve frenleriniz iyi tutmuyorsa yeniden bakmaları ve ücret almamaları gerekir.
pazar günü belgrad da çamura buladım dün de bencinlikçide bıcı bıcı yaptırdım pırıl pırıl oldu. dişlilere de motor yağı sökücü ile giriştim en son da balata spreyi ile ortalığı dağıttım en son sprey ince yağ ile hafiften yağladım. işe geldim kenarda duruyor
Bugün değilde dün Antalya merkez - Phasilis arası gidip geldik. Amaç bisiklet sürmek olmakla birlikte bahane denize girmekti. gayet güzel ve eğlenceli oldu. Özellikle giderken erken saatler olması dolayısıyla hava gayet serindi. Dönerken Antalya sıcak yüzünü biraz gösterdi sağolsun birde yolda arkadaşın birinin lastiği patlamış. Onu tamir ettik. Çokta iyi, temiz, samimi ve güvenilir bir dost kazandık. kalan yolu beraber geldik. günün en değerli anıydı demek istiyorum buna.
Bir hafta işe bisikletle gidip geldikten sonra tatilde dinleniyor şimdi fren pabuçlarını değiştirmem gerekiyor, arka tekere biraz akort ayarı yapmak lazım, bunu da kendim yapmak istiyorum ama bi akort sehpasız olmaz galiba, birde orta göbekte biraz boşluk var yani pedal biraz geç tepki veriyor , göbeğin ortasındaki vidayı sıkarsam hallolur gibi ama ona uygun alyen yok onuda almam gerekiyor ufak tefek pürüzler, onları yaparsam başka bi eksiği yok gibi.
Bugün zeynepkamil ışıklardan hızla!!! önümden geçen genç uzun boylu ve yol bisikletinin önüne kaskını koymuş muhteşem arkadaş takmayacan kaskı niye aldın tam marka model göremedim koyu renkli bir yol bisikleti idi eğer burda isen selam olsun senin kendinle zorun ne????