Scudo Sports

Bugün bisikletinle ne yaptın?

Benden çok şeyler beklediğini söylüyorsun.
Eksik olma, bugünlerde senin sayesinde büyük bir hamle yapmayı ben de istiyorum.
Son günlerde katettiğim mesafeler pek kötü değil zannındayım.
Bununla beraber çok daha büyük, çok daha ileri bir hamle lazım.
İnşallah bu olacak. Beni görmek isteyişine hem seviniyor hem de üzülüyorum.
Benim seni ne kadar özledigimi asla tasavvur edemezsin.
Aklımda fikrimde hep sensin. Fakat bu kör olası acz.
Sensiz yaşamak bana cidden çok zor geliyor. “Bir çare düşün” diyorsun.
Düşünmez olur muyum? Yalnız onu düşünüyorum.
Daha evvel başka bir iç lastiği değiştirirken de demiştim sana, “Gidon bandına sinmiş terli deri kokusunu duymak istiyorum” diye,
yalnız onu değil, her şeyini, o gidonun kıvraklığını, esnekliğini, rijitliğini, karbonun mikemmeliğini ve konforunu bunları yalnız sende düşünüyorum canım bisikletim.
Kaç defa istedim, “Bana seni daha çok hissettirecek bir şey yap ama lastiği patlatma bi de vites geçişlerinde daha kibar ol" dedim ama yapmadın.
Hasretle selenden, gidon kulaklarından, her bi yerinden öperim.

Orhan Veli'den alıntı yaptım, kendisini hürmetle anarım.

Scudo
Bu sabah uyanır uyanmaz duvar da asılı duran bisikletime melül melül baktım. İşe gitmeden önce de son bir kez bakıp, "akşam'a işimiz var bir yere kaybolma" dedim!

Bisikletim için bir aydır almayı planladığım aksesuarları aldım.

Zefal sele altı çanta
Zefal termos matara( ellerinde kalmadığı için satıcı, fark almadan elite iceberg 650 ml gönderdi)
Zefal matara tutucu
Super-b tamir bakım standı
XLC zincir ruble temizleme aparatı

Hepsine 190 lira ücret ödedim.

Bugün bisikletime pompa kendime de kask aldım :)

• Beğen
Tepkiler: Ghost
yağmurun yağmasını bahane edip yatmaya devam ettim.
belki bana darılmıştır balkona gidip bakmadım bile :D

ona bakmadığımdan dolayı pislenmiş olan ve uzun zamandır binemediğim bisikletime bugün biraz temizlik yapıp 5 dakika binme fırsatım oldu.

izindeyim ve bisiklete binesim var ama üşengeclikten,evden, ha çıkacam,ha cıktım diyene kadar akşam oluyor her defasında bir türlü kısmet olmadı.Ama pazar sabahı gidebildiğim yere kadar gideceğim.G.o.p - Edirnekapı - Fatih - Vezneciler - Sultanahmet - Gülhane Parkı - Eminönü - Karaköy - Beşiktaş-Yıldız Korusu...Gibi aklımda bir düşünce var inşallah gidebilirim :)

Çamurunu kirini pasını temizledim. Malum dün baya bi yagmurluydu ortalık. :)

• Beğen
Tepkiler: 2265124
hastayım, hava da yağmurlu o yüzden dışarı çıkamadım bugün. geçen turdan sonra da bisikleti temizlemiştim. geriye yapacak bir tek şey kaldı; salonda duvara yaslı duran bisikleti izlemek :)

Yağmur yağdı yağacak gibi ama damla düşmeyen havada ve rampalarda mtb'lilere yetişmek için kan ter içinde 63 km tur yaptım katlanırımla. İyi de oldu.

• Beğen
Karabük - Safranbolu ;)

Ve tabi ki hava yağmurlu olduğu için gelince detaylı temizlik ve yağlama :)

Trafik canavarlarıyla kavga ettim.

haftalık 150 200 bazen 300 km taşıdığı için bugün dinlensin diye duvarda asılı bıraktım.
Az dinlensin :):ssrtcbya::)

Bugün gerçekten çok güzel bir gün oldu. Bornovadan kuş cennetine gidip gelmek yorucu ama harikaydı. 90 km yol yapmış olmak mutluluk verici ;))))

• Beğen
Sadece ulaşım için 7-8 km kullanabildim sonra her yer sular altında kaldı :(

Geri