Scudo Sports

Bu yaz nereye turlayacağız version.2021

Scudo
Birkaç gün mü? Gözüm korktu şimdi 😁 Tek günde yapmak da akıl işi değil gerçi.
Güzergahı konyadan bozkır yolu ve konyalıların kuşyuvası dediği yoldan gidiyor. tek şerit uçurum bir yol

(link)

ben araba ile alanyadan gelmiştim yoldan çok güzel manzarası var

Çok daha zorlu bir rotayı 32 saatte yapan bir "ultracı" var.
(link)
Biliyorum. 600 km de yapmış 24 saatte. Takdir edilesi..
Güzergahı konyadan bozkır yolu ve konyalıların kuşyuvası dediği yoldan gidiyor. tek şerit uçurum bir yol

(link)

Ben de araba ile gitmiştim bir kez Konya'ya ama hiç böyle bir yerden geçmemiştim. Bakayım bir neresiymiş.

Fatsada turlayacak olan varsa beraber turlayabiliriz 1 temmuzdan itibaren fatsadan günlük turlar yapacağım. Maksat yol arkadaşlığı.

• Beğen
Tepkiler: cazci ve everhard
Selam... 3 arkadaşımın yardımınıza ihtiyacı var. Bir kaç (dalga geçmemenizi umduğum) soruları varmış :)
15 Temmuzu bayrama bağlamak suretiyle 1 arkadaşım yıllık izin aldı ve yurtdışından 2 arkadaşı İstanbul>Antalya turu yapmak üzere kafaladı. Beni de ikna etmeye çalışıyorlar ama şimdilik direniyorum. Çünkü yurtdışından gelenlerin ikisi de bisikleti dahi olmayan adamlar. Fosur fosur sigara içiyorlar, sporun 's'sini yapmıyorlar ve bırakın Antalya'yı Tuzla'ya gidemeden nefesleri kesilebilir. Şincik
1) Dediğim gibi bisikletleri dahi yok ama adamlar Euro üzerinden para kazandıkları için "Nolcek yeaaa altı üstü 1500 - 2000 euro. İki ay tasarruf yaparız" diyip canımı sıkıyorlar. Ama aldıkları bisikleti de geri götürmek istiyorlar (biri Belçika'ya öteki İngiltere'ye) Bisikletini yurtdışına götürme ya da yurtdışından getirme tecrübesi olan var mı?
2) Daha önceden İstanbul - Antalya turu yapmış birileri varsa rotalarını paylaşabilir mi?
3) İstanbul Antalya üzerinde 1'er günlük mesafede (sanmıyorum ki 1 günde 100 km yapabilsinler ahahaha ) pansiyon tarzı kalınabilecek bir yerler var mı?
4) Pansiyonda kalmayı planladıkları için aşırı yüklü tur bisikletine ihtiyaçları yok gibi geliyor. Yol bisikletine kılık kıyafet ve temel yedek parçaları koyacakları kadar çantaları monte etseler (Ne bileyim Sele arkası çantası, üst boru altına bir çanta vs....) yeterli olur mu?
5) Bu rahatsızlar beni de yanlarına dahil etmeye çalışıyorlar. Kırıcı olmadan (biri 24 öteki ikisi 20 yıllık arkadaşlarım) kendilerine katılmak istemediğimi, nasıl anlatabilirim? (Adamlara bisikletimin bu tarz bir tura uygun olmadığını anlatamıyorum. Çıldırttılar beni 11-23 ruble 39-53 aynakol ile bırak dağa tırmanmayı ufacık yokuşta cılkım çıkıyor. Bi de bu şekilde dağ tırmancam?? OLDU!!!)

@caglara. , en güzeli birer e- bike almaları ve gece otelde konaklamaları ile bu sorunu çözebilir siniz...
Tabi onlar size nazire yapıp önden giderek yeni sorunlar da çıkarabilir...

Selam... 3 arkadaşımın yardımınıza ihtiyacı var. Bir kaç (dalga geçmemenizi umduğum) soruları varmış :)
15 Temmuzu bayrama bağlamak suretiyle 1 arkadaşım yıllık izin aldı ve yurtdışından 2 arkadaşı İstanbul>Antalya turu yapmak üzere kafaladı. Beni de ikna etmeye çalışıyorlar ama şimdilik direniyorum. Çünkü yurtdışından gelenlerin ikisi de bisikleti dahi olmayan adamlar. Fosur fosur sigara içiyorlar, sporun 's'sini yapmıyorlar ve bırakın Antalya'yı Tuzla'ya gidemeden nefesleri kesilebilir. Şincik
1) Dediğim gibi bisikletleri dahi yok ama adamlar Euro üzerinden para kazandıkları için "Nolcek yeaaa altı üstü 1500 - 2000 euro. İki ay tasarruf yaparız" diyip canımı sıkıyorlar. Ama aldıkları bisikleti de geri götürmek istiyorlar (biri Belçika'ya öteki İngiltere'ye) Bisikletini yurtdışına götürme ya da yurtdışından getirme tecrübesi olan var mı?
2) Daha önceden İstanbul - Antalya turu yapmış birileri varsa rotalarını paylaşabilir mi?
3) İstanbul Antalya üzerinde 1'er günlük mesafede (sanmıyorum ki 1 günde 100 km yapabilsinler ahahaha ) pansiyon tarzı kalınabilecek bir yerler var mı?
4) Pansiyonda kalmayı planladıkları için aşırı yüklü tur bisikletine ihtiyaçları yok gibi geliyor. Yol bisikletine kılık kıyafet ve temel yedek parçaları koyacakları kadar çantaları monte etseler (Ne bileyim Sele arkası çantası, üst boru altına bir çanta vs....) yeterli olur mu?
5) Bu rahatsızlar beni de yanlarına dahil etmeye çalışıyorlar. Kırıcı olmadan (biri 24 öteki ikisi 20 yıllık arkadaşlarım) kendilerine katılmak istemediğimi, nasıl anlatabilirim? (Adamlara bisikletimin bu tarz bir tura uygun olmadığını anlatamıyorum. Çıldırttılar beni 11-23 ruble 39-53 aynakol ile bırak dağa tırmanmayı ufacık yokuşta cılkım çıkıyor. Bi de bu şekilde dağ tırmancam?? OLDU!!!)
Yurtdışından alsınlar bisikletleri ekipmanları da araştırıp yaşadıkları ülkelerden temin edip uçakla bisikletleri de alıp İstanbul'dan tura başlayabilirsiniz. Gittiğiniz yere kadar gitmeye çalışın. Sigara da içseler eğer istekli ve disiplinli iseler neden olmasın

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Adsız.jpg

Rota böyle. Gebzeye Marmarayla varış Eskihisar'dan vapurla karşıya geçiş, İznik, sonra kütahya üzerinden yardırmaca. Ancak Denizli'den sonra tam karar vermedim. ta Batıya dönüp Kuşadası yaparım ya da Devam edip Antalya Kaş.

(link)

Merhaba,

Geçen sene, Hadim-Gazipaşa etabında eski yolun girişini bulamayıp tünellerden geçmiştim. Gerisini de zifiri karanlıkta indim. Çok keyifli ve manzaralı bir yol.

Geçmek isteyene öneririm.

Kazasız ve keyifli turlar

five

İznik ten sonra Gemlik istikametinden devam ederek Mudanya sahillerinde akşam edebilirim de. Gün batımı güzel olur hava da sakin olursa . Kesin olan 21 Haziran çıkış ilk gece iznik gölü sahilinde kamp atmaca , sonrası keyfime kalmış. Bol alternatifli bir tur olacak gibi.😅

Heves etmişler bir deli cesareti gelmiş işte. Siz de tamam deyin çıkın yola. En fazla ne olabilir ki? İsterseniz üç güne İstanbul sınırını geçin. Ya da Pendik'ten Yalova'ya geçin. Ne diye uğraşacaksınız İstanbul-Kocaeli trafiğiyle. Yalova'dan yeşil yeşil günde gidebildiğiniz kadar gidin. Ha 10 km olmuş ha 100 km. Uzun yıllardır arkadaşmışsınız zaten çektiğiniz acılardan bile bir eğlence çıkarırsınız. Zaten fazla yükünüz de olamayacak. Yokuşları da yürüyerek aşarsınız. :)

Bir fırsatını bulursam bu yıl ki büyük hedefim 24 saat içinde Caudry - Berck-sur-Mer - Caudry dolmuşu kaldırayım diyorum. 325 km küsurcuk.😅
Sayfalar önce bunu yazmışım. Kısıtlamalar falan yeni kalktı derken işten fırsat olmuyor, artı yol çok yoruyor. E izin zamanıda yaklaştı epeyce...
Gelin ata binmiş ya nasip demiş. 😅😅😅

Heves etmişler bir deli cesareti gelmiş işte. Siz de tamam deyin çıkın yola. En fazla ne olabilir ki? İsterseniz üç güne İstanbul sınırını geçin. Ya da Pendik'ten Yalova'ya geçin. Ne diye uğraşacaksınız İstanbul-Kocaeli trafiğiyle. Yalova'dan yeşil yeşil günde gidebildiğiniz kadar gidin. Ha 10 km olmuş ha 100 km. Uzun yıllardır arkadaşmışsınız zaten çektiğiniz acılardan bile bir eğlence çıkarırsınız. Zaten fazla yükünüz de olamayacak. Yokuşları da yürüyerek aşarsınız. :)
Ya heves etsinler güzel tabii... Ama insaf hevesin de bir sınırı olur. Bisikleti dahi olmayan adamın yüzlerce kilometre yol yapmaya kalkmasının akıl alır tarafı yok.. Lastikleri patlasa sakızla kapatmaya falan kapatırlar.

Yokuşları yürüyerek aşma fikri valla kulağa hiiiç güzel gelmiyor.

Yükleniyov...

4b825632745aa5f77f433b3f380a90cc.jpg
Isparta Eğirdir değil mi orası... Askerliği yapmıştım dağ komando olarak. Özledim valla. Bir gün mutlaka gideceğim.

Geri