256180 dosyayı görüntüle
Yazın yol bisikletimi aldığımda bikepacking şeklinde planladığım rotam. 500 km uzunluğunda 4200 metre yükseklik kazanımına sahip turu 2 günde gitmeyi planlıyorum. Tabii bu tura çıkmadan önce günde 250-300 km sürüşlerle antrenmanlarımı yapacağım. Kondisyonum da Allah'a şükür yerinde fena sayılmaz. 10 kilo kadar fazlam var onu da verirsem daha ne isterim bilmem
Sizlere sormam gereken şeyler var. Bu tura yalnız çıkmamayı düşünüyorum. Eğirdir'de konaklamayı planlıyorum. Ama kamp mı kurmalıyım yoksa otelde mi kalmalıyım bilemedim. Kamp kuracak olsam şimdilik hiçbir kamp tecrübem ve malzemem yok. Yaza kadar tamamlayacağım eşyalarımı ama kamp yapıp yapmayacağımı tam kestiremediğim için eşyaları araştırmadım. Kamp yapmayı çok isterim ama bazı fobilerim(böcek, sürüngenler) yüzünden bunu yapamayacağım sanırım. Hayatımda hiç otelde de kalmadım bazı takıntılarım var temizlik konusunda. Otel konusuna da tereddütle yaklaşıyorum. Ben ne yapmalıyım kısaca? Tecrübeli kişilerden tavsiyeler bekliyorum. Turu yaparken 17 yaşımı doldurmuş olacağım.