Scudo Sports

Bu yaz nereye turlayacağız version.2021

@ekren gökhan kesinlikle uğra, Akçaabat köftesi yiyelim, sohbet edip tanışmış oluruz...
@necmeddin kardeşim harika olur. Ben Merzifon Tosya Osmancık istikametinden gideceğim, kavşakta buluşalım... :D

Scudo
@Süper Dede Mümtaz abi çıktığın tarihte haberleşelim. Memlekette olursam (Tosya) sana güzel bir ibili pilav ikram edeyim.(hindiye bizim orada ibi derler) Yok memlekette değilsem büyük olasılıkla Bolu'da olurum. İbili pilav kadar güzel olmasa da burda da ikram edecek bir şey buluruz. 😀😀

@Süper Dede abi 2020 şu resmi şuraya atayım.
20200905_145001.jpg

Süper Dede olunca Türk aklı bastonla sanıyor nickten dolayı. :koptum:Tabi ben o zaman yıllık izin için Çorumda bulunuyordum. Çorumdaki köyümle Merzifon arası 90 km. Mümtaz abi Ankara istikametine gelince Çorumda buluşalım dedi. Merzifondan İstanbula devam etseydi Merzifona gelecektim.
Arkadaşlar çekingen olmaya gerek yok. Bazen programlarımız uymasada 1 veya 2 hafta öncesi haberli olunca bir şekilde buluşulur. Forum bu yönden çok faydalı. Haberleşiyoruz , tanışıyoruz. Benimle ilgili tek sıkıntı izinli iken kafanın ustura olması. Tamam kabul ediyorum biraz itici bir tipim.:) Muhabbetim iyidir. Çay içer laflarız. Yolu düşen buyursun gelsin.
20200905_151121.jpg
Bu forum sayesinde çok kaliteli bir ağabeyim oldu.

Ben 1 ay sonra İstanbul çıkışlı Tekirdağ konaklamalı Gelibolu Çanakkale turu yapacağım nasipse tabiki :)

@areklim hehehe evet kesinlikle çıkar :)

• Beğen
Tepkiler: areklim
Screenshot_20210104-000859_Komoot.jpg
Yazın yol bisikletimi aldığımda bikepacking şeklinde planladığım rotam. 500 km uzunluğunda 4200 metre yükseklik kazanımına sahip turu 2 günde gitmeyi planlıyorum. Tabii bu tura çıkmadan önce günde 250-300 km sürüşlerle antrenmanlarımı yapacağım. Kondisyonum da Allah'a şükür yerinde fena sayılmaz. 10 kilo kadar fazlam var onu da verirsem daha ne isterim bilmem :)

Sizlere sormam gereken şeyler var. Bu tura yalnız çıkmamayı düşünüyorum. Eğirdir'de konaklamayı planlıyorum. Ama kamp mı kurmalıyım yoksa otelde mi kalmalıyım bilemedim. Kamp kuracak olsam şimdilik hiçbir kamp tecrübem ve malzemem yok. Yaza kadar tamamlayacağım eşyalarımı ama kamp yapıp yapmayacağımı tam kestiremediğim için eşyaları araştırmadım. Kamp yapmayı çok isterim ama bazı fobilerim(böcek, sürüngenler) yüzünden bunu yapamayacağım sanırım. Hayatımda hiç otelde de kalmadım bazı takıntılarım var temizlik konusunda. Otel konusuna da tereddütle yaklaşıyorum. Ben ne yapmalıyım kısaca? Tecrübeli kişilerden tavsiyeler bekliyorum. Turu yaparken 17 yaşımı doldurmuş olacağım.

İstanbul'dan Ankara'dan veya Konya'dan 700km+ tura çıkacak olan varsa bende katılmak isterim :)

256180 dosyayı görüntüle
Yazın yol bisikletimi aldığımda bikepacking şeklinde planladığım rotam. 500 km uzunluğunda 4200 metre yükseklik kazanımına sahip turu 2 günde gitmeyi planlıyorum. Tabii bu tura çıkmadan önce günde 250-300 km sürüşlerle antrenmanlarımı yapacağım. Kondisyonum da Allah'a şükür yerinde fena sayılmaz. 10 kilo kadar fazlam var onu da verirsem daha ne isterim bilmem :)

Sizlere sormam gereken şeyler var. Bu tura yalnız çıkmamayı düşünüyorum. Eğirdir'de konaklamayı planlıyorum. Ama kamp mı kurmalıyım yoksa otelde mi kalmalıyım bilemedim. Kamp kuracak olsam şimdilik hiçbir kamp tecrübem ve malzemem yok. Yaza kadar tamamlayacağım eşyalarımı ama kamp yapıp yapmayacağımı tam kestiremediğim için eşyaları araştırmadım. Kamp yapmayı çok isterim ama bazı fobilerim(böcek, sürüngenler) yüzünden bunu yapamayacağım sanırım. Hayatımda hiç otelde de kalmadım bazı takıntılarım var temizlik konusunda. Otel konusuna da tereddütle yaklaşıyorum. Ben ne yapmalıyım kısaca? Tecrübeli kişilerden tavsiyeler bekliyorum. Turu yaparken 17 yaşımı doldurmuş olacağım.
Günde 250 km yol yapacak adamın kamp ile ilgi bir sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum. Eğirdir oldukça turistik bir bölge olduğundan dolayı kamp konusunda rahat olabilirsiniz. Çok yılışık köpek ve kediler rahatsız etmez derseniz başka sorunla karşılaşmazsınız.

Eğirdir'de konaklamayı planlıyorum. Ama kamp mı kurmalıyım yoksa otelde mi kalmalıyım bilemedim. Kamp kuracak olsam şimdilik hiçbir kamp tecrübem ve malzemem yok. Yaza kadar tamamlayacağım eşyalarımı ama kamp yapıp yapmayacağımı tam kestiremediğim için eşyaları araştırmadım. Kamp yapmayı çok isterim ama bazı fobilerim(böcek, sürüngenler) yüzünden bunu yapamayacağım sanırım. Hayatımda hiç otelde de kalmadım bazı takıntılarım var temizlik konusunda. Otel konusuna da tereddütle yaklaşıyorum
2015 yılında Eğirdir'de merci otelde ailemle birlikte bir gece konaklamıştım. Temiz bir oteldi tabi o zamanlar. Gölden uzakta arada bir oteldi. Emin değilim ama sanırım 3 yıldızlı idi. @specific in dediği gibi Eğirdir turistlik bir yer. Her türlü bütçeye göre oteller var. Çoğu da temizdir. Ücretli kamp alanlari da var. Yok ben ücretsiz kamp yapacağım dersen kovada gölü çok uzak değil orayı tavsiye edebilirim.

20210213_095112.jpg
Yazin millet sahilde yanarken Antalya'nin Beydaglarinda 3 / 4 gunluk bir tur niyetim var. Allah kabul ederse.

Son düzenleme:
Aslında büyük düşüm 2023'te. İki hafta içinde Türkiye/İzmir düşünüyorum ama dediğim gibi "düş" şimdilik.
Hanım şimdiden mızıkıyor. Üç çocukla ben ne yapıcam diyor. 😅
Esefle kınıyorum. :acpsnr:
Adama Roubaix-İzmir'i birlikte yapalım dedik. Cümle içinde bile ismimi kullanmamış.:ckskc:

@specific İlk cümlenizden bir anlam çıkaramadım malesef. Yeter ki kedi köpek olsun zarar gelmez onlardan, teşekkür ederim.

@abidin3714 Teşekkür ederim bunlar benim için değerli bilgiler. Kovada gölü derseniz işler değişir ve tamamen farklı bir boyut alır :ssrtcbya: Onu da başka zaman yaparız çevirecek pedalımız varsa.

Esefle kınıyorum. :acpsnr:
Adama Roubaix-İzmir'i birlikte yapalım dedik. Cümle içinde bile ismimi kullanmamış.:ckskc:
Efendim ortada somut bir durum yok ki. Dediğim gibi "düş" şimdilik.
Alınganlık yapmayın gözünüzü seveyim. Daha elimde güzergah bile yok. Evsizler gibi çıkılacak bir mesafe değil biliyorsunuz.😅
İtalya'ya inip oradan Yunanistan'a, oradan da İzmir'e mi gitsek? Yoksa deniz görmeden doğrudan iç kısımlardan mı gitsek Almanya, Sırbistan falan, gurbetçiler gibi?🤣

@Cemal Ç.
Kervan yolda düzülür, çıkarız yola İzmir'e diye bi bakmışsın Ötüken'e gelmişiz. Biz yörüğüz bilmiyon mu?
Bu arada @Süper Dede Mümtaz Ağabey de gelecek. Ona göre kondisyonunu yap.
Yatırım tavsiyesi hiç değildir.Ayrıca ciddiyim.

Hiçbir şey düşünmüyorum , zira geçen yıl Mart ayında plan yaptım , düşündüm derken pandemi patladı ... yine birşey düşünürsem ne patlar bilemedim 🤣 .. ytd...

Kısmet olursa birgün olsun benim olsun diyerek ilk fırsatta hava şartları müsait olurda , Allah izin verirse İstanbul Kontak açıp nonstop İstanbul-İzmir(bu kısımda @Abdülkadir Ergin ve @Özcan diyorum) sonrası İstanbul-Ankara inşallah ...

Geri