Scudo Sports

Bu trek bursa'da tek.! senin ki ne renk?

Scudo
@Selim Üsel

Merak ettiğim bir konu var. Göbekler XT demişsiniz ancak bazı yakın plan resimlerde sanki DT Swiss 240s gibi duruyor. Yoksa ben mi yanlış görüyorum... :)

@bianchimania

Teşekkürler,
Bursada bu tarz ürünleri pek bulamadığımız için maalesef internet üzerinden temin edebiliyoruz. Haliyle direkt olarak görme şansımız olmuyor. Şimdilik idare edicez napalım :) Selesi de nazarlığı olsun :)

• Beğen
Tepkiler: Necroshine
@Selim Üsel

Merhaba,

Size bunu özelden yazmak isterdim yalnız mesaj sayım 50 ve üzeri olmadığı için özel mesaj gönderemiyorum. :) Siz bana özel mesaj olarak gerekli numaraları ve bilgiyi gönderirseniz çok sevinirim. Kolay gelsin..

• Beğen
@Selim Üsel

Çok teşekkür ederim. Umarım güzel bir indirimle güzel bir bisiklet alabilirim. :)

• Beğen
@Selim Üsel

@littlesign

:) Görüntü DT 240s gibi haklısınız ancak göbekler Deore XT. Kırmızı sticker yapıştırdığım için görüntü aldatıyor. Yani doğan görünümlü şahin göbekler :)

• Beğen
Bisikletini iyi günlerde kullan
Renk Kompinasyonu cidden iyi
Allah kaza bela vermesin
Sanırım sele Scott yanlış görmediysem güzel sele

@Selim Üsel

XT göbeklerde iyidir. hatta bazı durumlarda bilyalı göbeklerin rulmanlılara göre biraz daha avantajlı olduğunu düşünüyorum. Uygun boşluğu verirsen, sıktığında tam olarak kapanacak şekilde, uzun ömürlü ve sorunsuz olacaklardır.

@Gürkan ŞENTÜRK

Teşekkürler...
Doğru, sele Scott racing. 2009 modelden söktük :)

• Beğen
@raven1442

Kesinilkle katılıyorum, amacım aslında DT swis görüntüsü vermek değildi, sadece kırmızı renk hoşuma gidiyor. Bu güne kadar deore LX kullandım dediğin gibi hiçbir sorun çıkarmadı. XT ninde sıkıntı yaratacağını sanmıyorum.

İlgine teşekkürler...

• Beğen
Geri