Scudo Sports

Bu trek bursa'da tek.! senin ki ne renk?

Scudo
bisikletiniz çok güzelmiş güle güle kullanın. bu arada göbekler dtswiss mi siz xt demişsiniz ama dt ye de çok benziyor kırmızı stickerlardan dolayı

@cparlakgul

İzin mi :) verdim gitti:) Ancak aldığında ilk bana haber ver ama tamam mı? ;)

Fiyat konusunu da alacağın zaman ayrıca konuşuruz. Ancak Trek, Scott vb markalarda marka ismi olduğu için biraz yüksek fiyatlı satılıyor. En azından bunu söyleyebilirim.

Aynı zamanda tek tek toplayarak daha zevkli, montajından tut da beklemesine kadar herşeyi ayrı bir keyif...
Umarım sende, hatta forumdaki tüm arkadaşlarımız ve kardeşlerimiz bu keyfi tadarlar. Bunu gönülden diliyorum...

Sevgilerimle...

@littlesign

Fotoğraf makinası Trek 8500 kadar profesyonel değil ama makro çekimlerde oldukça başarılı bir fotoğraf makinası.

Ayrıca yorumunuz için teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: Necroshine
@Selim Üsel

abi haziranda toplıcam inş:) mutlaka konuşalım geçen gün trek te sami abiylede konuştuk oda yardım edicek saolsun bende parça parça toplamayı düşünüyorum :) izin içinde teşükkür ederim:D

@cparlakgul

Samiye benden selamlarımı iletirsin. Onunda bu konuda yardımları oldu sağolsun...

• Beğen
Bu aletin tek kusuru var bakkaldan içecek bile alamazsınız. Cafede önünüze parkedeceksiniz. Zor iş bunlar zor. Şaka bir yana hayırlı olsun, çok iyi.

Ben bu bisikleti anca rüyamda görürüm diyordum ama forumda gördüm çok sevimdim.:p:DÇok müthiş olmuş kardeşim kazasız belasız kullanırsın inşallah.

Merhaba,

Bisikletiniz harika olmuş, güle güle kullanın. Bu arada bu kadroyu Türkiye'de nereden temin edebiliriz? Bu konuda bilgi verirseniz çok sevinirim.

@Selim Üsel

Merhaba ilk önce bisikletiniz gerçekten çok güzel olmuş.
Elinize ve emeğinize sağlık.Gülegüle kullanın. Bugün lastik konusunda başımdan geçen olayı anlatacagım.Bisikletimi aldıgımda lastiklerin yönü ikiside rear olarak takılmış.Bisiklette akıcılık yoktu
Sanki bisiklet gitmek istemiyordu.Ön lastiği front olarak değiştirip denedim.Bisikletin akışkanlığı değişti.Yarında arkayıda front olarak değiştirip deneyeceğim.Oradada neticenin değişeceğini tahmin ediyorum.
Ya forumda yada başka yerde okudum tam hatırlayamadım fakat rear yönünü inişlerde tutunmayı arttırmak için kullanıyorlarmış.
Sizinde arkayı front yönünde değiştirip denemenizi isterim kolay gelsin

kadro yeşil bisiklette trek te ve velespit te var sanırım.bisikletler varda kadro olarak varmı tam emin diilm

• Beğen
Evet bisikletler var yalnız ben sadece kadro almak istiyorum. Sadece kadro olarak nereden alınabileceği hakkında fikri olan varsa ve paylaşırsa çok memnun olurum.

• Beğen
@Aytuğ

Merhaba Aytuğ,
Kadromu Yeşil bisikletten aldım ancak almadan önce Trek Türkiye Sami ile yoğun bir temas halindeydik. Kadro olarak da toplu olarakta temin şansın var. Yani en azından ben aldığımda vardı. Kendileri ile temasa geçersen temini konusunda yardımcı olacaklardır. Arzu edersen özelden direkt ulaşabileceğin numaralarınıda verebilirim...

@dbr

Açıkçası bu konuda aldığımdan beri yönleri değiştirme yoluna gitmedim. Bende çok düşündüm bisiklete neden yönlü lastik diye. Ancak yönlü lastiklerin avantajı kuru havalarda yola daha iyi tutunma ve frenleme mesafesi konusunda avantajları olduğundan söz ettiler. Diyebilirsin ki bu araba mı? Gerçekten hakettiği ortamda kullandığımızı var sayarsak hepimiz biliyoruz ki bisikletimizinde yola temas ettiği iki nokta var o da lastikler.

Bu lastiklerin üretimi esnasında özellikle büyük üreticiler çok büyük ar-ge yatırımları yapıyorlar. Benim kullandığım bu modelde eğerki yönlü kullanım öneriliyorsa mutlaka kullanım olarak bir artısı vardır diye düşünüyorum.

Ama önerinide yapacağım. Çünkü denemeden edemeyeceğim :)

• Beğen
Geri