Scudo Sports

Bu trek bursa'da tek.! senin ki ne renk?

Belirtildimi bilmiyorum ama lastikler birbirinden farklı takılmış şimdi dikkatimi çekti,uyarayım dedim.
Gerçekten harika bir bisiklet.Güle güle kullanın..

Scudo
@Can Sonbay

Selam,
Bu konu ile ilgili Haşim arkadaşımızda yazımştı. Ancak yönlü lastik olduğu için o şekilde taktım. İlgine ve güzel yorumuna teşekkürler

@Tech. Türk

İlgine teşekkürler.
Çıta olayına gelince eğerki Giant Advanced XTC ise bir çıta yüksek, ancak Giant XTC ise benim kadro ile sanırım aynı segmentte olacak :)

• Beğen
Tepkiler: Necroshine
Merhaba
Şiir gibi konu başlığını görünce bir bakayım dedim, fakat bakınca ilhamınızı nerden aldığınız belli oluyor.:04:
Güle güle kullanın.

@feroden

Aslında ilanın başlığının yazarı benimle aynı zamanda kadro alan Erhan arkadaşım. Bende bisikletimi ikinci olarak siteye koyduğum için yanına #2# ibaresi koydum. Yani biraz kopya oldu :)

İlgine ayrıca teşekkürler...

Çok güzel bisiklet olmuş , kadroya bayıldım bence 2009 8.500 Trekler içinde tek olmuş.
Aynı kadrodan bulursam bende toplayacağım birkaç aya kalmaz resimlerini paylaşırım sizinle , iyi günlerde kullanmanız dileği ile...

@Bibendum

Umarım sizde en kısa zamanda kavuşursunuz resimlerini heyecanla bekliyoruz :)

Güzel dilekleriniz için ayrıca teşekkürler

• Beğen
hani başlıkta pek çalımlı olmuşşş...;) ;)
varmı böle bisikleti olan der gibi....:p :)
kıskandırıo

kazasız belasız hayırlı olsun abi...

@Bibendum

Ankara SDS bisikletde 1 adet 18" mevcut. Bunu alıp almamak konusunda gidip gelmiştim ama şimdi full suspension bir kadro bakiniyorum.

• Beğen
@raven1442

Trekte bidiğim kadarı ile 18'' diye bir ölçü yok.
Ölçüler 17.5'' 19.5'' diye buçuklu gidiyor.
Aman kafaları karıştırmayalım kaş yaparken göz çıkartmayalım.
Boyum 1.90 bulursam aynı kadrodan 19.5'' toplarım birtane açarım forumda
'' Bu Trek başka Trek ama 2009 8.500 ler hep aynı renk '' adlı bir konu başlığı alem nadide donanımlı Trek görsün.
İthalatçısı Sami beyde haftanın Cumartesi sabah günlerinde Şabatta paracıklar geliyor diye Midrajda belki bizlere dua eder...

• Beğen
@Bibendum

Ölçüler konusunda şöyle bir ayrım var.
18" 8 serisinde yok doğru.
8 serisinde 17,5 - 18,5 - 19,5... şeklinde gidiyor.

18" 3 ve 4 serilerinde var.

Ayrıca başlık konusu güzel fikir. Sizde alıp toplayınca yapabiliriz :)

Merhabalar
Trek'te 18'' diye birşey var ama 8 serisinde varmıdır yokmudur bilmiyorum..benim Trek 4300 ve 18''
herkese selamlar

• Beğen
@Selim Üsel

Bi daa merhaba,
İşine karışmayayım demiştim ama tekrar bu güzel başyapıta bakarken uyarmaya karar verdim.Çünkü doğrusu bu.QR mandallalar kilitlenirken hoplama zıplamalar,düşmeler vs.gibi durumlarda çalıya taşa paçaya oto çöpe takılıp kendiliğinden açılmasın;sporcu da farkında olmadan çıkıp giden tekerlekten dolayı yaralanmasın diye :-Önde amortisörün ön tarafında(sol) ucu havaya bakacak şekilde kiltlenir.Arkada ise alt ve üst maşaların arasına(Sol) kilitlenir.Doğrudan maşaların üstüne yapılan kapatmalarda tam kapanmadan emin olamayız.
Bol pedallı günlerin olsun

• Beğen
@Berker Kartel

Konu Trekin 8.500 modeli olduğu için 8 serisi kadrolarda ölçüler buçuklu gidiyor diye yamıştım.

• Beğen
@bikernomad

Bahsettiğiniz konu standart Quick Release ler için geçerli olabilir ancak, benim kullandığım Quick Release ler biraz farklı.

Kullandığım Quick Release (4. sayfada yakın plan resimleri görebilirsiniz) ler RWS, yani DT Swiss in Ratchet Wheelmounting System adını verdiği bir sistem. RWS standart mandallı sistemlerden farklı olarak görsel olarak benzesede bir mandal açmayı gerektirmediği gibi; kol, saat yönü çevrilerek amortisörün karşı bacağına vidalanıyor. Ardından sistemin ortasındaki kırmızı düğmeye basılarak kol kaldırılarak vidalama işlemi sıkıştırma vesîlesiyle tamamlanıyor. Sonrasında kolu bırakarak yerine yerleştiriyorsunuz. Bu sayede vida sistemi çözülmeye çalışsa bile kolun açılması gibi bir şey olmadığı için vida ters yöne dönme teşebbüsünde bulunsa dahi kol amortisörün bacağına takıldığından vida hiçbir zaman açılmıyor. Sökmek istediğinizde tekrar kırmızı düğme aracılığı ile kolu çekerek ve boşaltarak vidayı sökebiliyorsunuz.

Haliyle bahsettiğiniz durumun (Açılma, vs) bu sistemde yaşanması biraz güç.

• Beğen
Geri