Uydurup uydurup yalan yanlış sallama bilgiler vermeyin ciddi olun biraz. sustuk konuşmadık diye forumu bilgi çöplüğüne çevirmeyin. O parça titreşim için nokta.
Daha değil deyip insanlarla dalga geçmeyin. Arkadaş bir soru sormuş biliyorsanız konuşun bilmiyorsanız susun bu kadar basit. "paketlemede kullanılıyormuş" ne alaka yahu hiç G Eye paketi açtınız mı konuşuyorsunuz açtıysanız acaba ne maksatla kullanılnış paketlerken benimkinde diğer aparatların yanında serbest şekil duruyordu da. Aydınlatır mısınız bizi?
Diğer arkadaşın tezi o aparatı takmasanızda o klips kilitlendikten sonra mandalları sıkıştırmadıkça çıkmaz rahat olun. yani düşmesini engellemek için de değil. tek bir amacı var titreşim kaynaklı sesi kesmek
197263 dosyayı görüntüle
Otomatik çeviride "desteğe bağlanan titreşimler" denmiş beyin sahibi insanlar olarak ne demek istendiğini anlayabiliriz...
Çok klasik bir şekilde bitireyim
iyi forumlar.
@halil halil Merhaba ben bu forumda yeniyim ve bu sorum tüm okurlara.
ve bisiklet terimleri içinde bilmediğim birkaç tane terim var izninizle soruyorum:
Kaset, dişli, ruble, krankset ve 11/34, 12/35 gibi oranların ne anlama geldiğini bilmiyorum. Lütfen yardım edin
Bu parçaların işlevlerini bilmediğimden aklımdaki bisikleti toplayamıyorum