Scudo Sports

Bu parçanın adı nedir?

Scudo
@Aruera

Sadece paketlemeyle alakalı bir parça. Bir kere ambalajı açtınız mı artık ihtiyacınız yok. Yani bir sonraki paketlemeye kadar ihtiyacınız yok. :)

Ses ile alakası yok.

• Beğen
Tepkiler: Berkaytopaktass
Uydurup uydurup yalan yanlış sallama bilgiler vermeyin ciddi olun biraz. sustuk konuşmadık diye forumu bilgi çöplüğüne çevirmeyin. O parça titreşim için nokta.
Daha değil deyip insanlarla dalga geçmeyin. Arkadaş bir soru sormuş biliyorsanız konuşun bilmiyorsanız susun bu kadar basit. "paketlemede kullanılıyormuş" ne alaka yahu hiç G Eye paketi açtınız mı konuşuyorsunuz açtıysanız acaba ne maksatla kullanılnış paketlerken benimkinde diğer aparatların yanında serbest şekil duruyordu da. Aydınlatır mısınız bizi?

Diğer arkadaşın tezi o aparatı takmasanızda o klips kilitlendikten sonra mandalları sıkıştırmadıkça çıkmaz rahat olun. yani düşmesini engellemek için de değil. tek bir amacı var titreşim kaynaklı sesi kesmek

197263 dosyayı görüntüle
Otomatik çeviride "desteğe bağlanan titreşimler" denmiş beyin sahibi insanlar olarak ne demek istendiğini anlayabiliriz...
Çok klasik bir şekilde bitireyim
iyi forumlar.

Son düzenleme:
@Mert E.
Hakkını yemeyelim takırtıları tıkırtıya çeviriyor. Bir işe yarıyor ama çözüm değil kabul ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: Aruera
Arkadaşlar, bu arka vites arttırıcının oradaki dişlilerin adı nedir, metal olanlardan satın almak istiyorum ama adını bilemiyorum? ?
197361

• Beğen
Tepkiler: Turisti
Deore M6000

(link)

Kasnak Seti olarak geçiyor ismi de (internetten bilgi)

• Beğen
Tepkiler: Yilmaz Sanli
Anladığım kadarıyla tam olarak net bir ismi yok galiba? ?

Rear derailleur pulley diye geçer.

• Beğen
40 yıllık makara eskiler kılavuz der

• Beğen
Arka Vites Makarası gibi isimler ile Makara olarak geçiyor.
Yardımcı olmaya çalışan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.?

Üzerinde centrion g pulley yazıyor tm olarak. Upper pulley de denebilir. Metal derken seramik mi kastettiniz acaba?

@yenhesa
Metal olanı yok mu, ben mi yanlış hatırlıyorum? ?

@Yilmaz Sanli
olabilir.

metal olanını neden istiyorsunuz ?

@halil halil
Merhaba ben bu forumda yeniyim ve bu sorum tüm okurlara.
ve bisiklet terimleri içinde bilmediğim birkaç tane terim var izninizle soruyorum:
Kaset, dişli, ruble, krankset ve 11/34, 12/35 gibi oranların ne anlama geldiğini bilmiyorum. Lütfen yardım edin:)

Bu parçaların işlevlerini bilmediğimden aklımdaki bisikleti toplayamıyorum:hoop:

@meren12
cass_cart1.jpg

kasetin göbeğe dikkat.
k7-bulge.jpg

kaset
freewheel-vs-k7.jpg

soldaki vidalı ruble. sağdaki kaset ruble.
11 34 ise küçük dişli 11 büyük dişli 34
shimano-m8000-cassette-600x371.jpg

P-FC-R9100-P_14067_1_750_750.jpeg

Bu da krankset, dişli , göbek borusu ve kolları dahil.

Geri