evet doğru hele soguk havalarda aşırı bir cızıtırtı çıkıyor nrmal havalarda ise orta seviyeli bi cızırtı yapıyor bayagı sürtünme sesi çıkıyor. ve canta yapısıyor papuç
ne dion abi sen ney 3.5 tl yaw 4 lü takımı s65t nin en ucuz sadun abide oda 30 liraya satıor kargosu ile 35 e gelior 5 liralık papuc takdım bunun 3 de 1 i kadar yavaşlatmıyor direk kaydırıyor.
Benim papuclarda aşşa yukarı bu durumdaydı. Uzun süre kullnılmıs papucların ve hava kanalların kapanmıs durumda dümdüz olmus altı. Kuru havada idare eder fakat su görürse hiç tutmaz yolda aniden yagmur bastırsa cok tehlikeli olur.
Yeni papuc aldım baradine 40 tl idi 35 e bıraktı takımı yani 4 adet. Baradine 3 renkli ve kartuşlu modeli. Kartuşun yararı şimdi 35 lira vrip komple alıosun eridiklerinde sadece plastik kısmı cıkarak onlar takılıor 15 tl ye falan alıosun birdaha cok memnun kaldıgımı söyleyebilriim tavsiye ederim.
Pabuçların biraz daha ömrü var kullanılabilir.Demirleri çıkmamış sadece biraz metal toplamış onları zımparayla yada maekt bıçağı tarzı birşeyle güzelce temizlersen sorun olmaz
Not: Eğer frenleriniz ötüyorsa jantınızın frenle temas eden yüzeyini temizlemeyi unutmayın )))