Scudo Sports

Bu kadroyu nasıl toplayabilirim?

@trainspotting35
Yok be abi . Bi kac tip var hep boyle bizim konularimizda çakma isimlerle saldiriyorlar. Hakaretler ediyorlar. Halbusem sele diye bisey var selesiz sele borusuna oturmakda neymiş

Scudo
@Murat Cömez
Abi pro şimuno sis arka mekanizma aldin mi ? :D

@Murat Cömez
Puro otomotk şanzimanli ful.alemyum kron xc 150 takas?

• Beğen
Tepkiler: Umtdgny
@Murat Cömez
Bu ne abi ya :D kac kadro bu ehehe

@Murat Cömez
Fenerbahçenin çok kötü yapılanmış bir kadrosu var. Yeni teknik direktörü de Ersun Yanal oldu. Bu kadroyu nasıl toplayabilirim başlığını görünce aklıma direkt o geldi. Espri olarak yazdım. Konudan saptıysa kusura bakmayın.

Btwin 560 kullanicisiyim xl kadro bana buyuk geliyo 520 nin s kadrosunla degistirsem uyum saglarmi acaba ikiside 27,5 jant

@Serhatgemici Alın borusu sıkıntı yaratabilir, 520 de uzun ve düz, 540 da konik ve kısa gibi duruyor.

540 da maşa 100mm, 520 de 60mm mesafeli bu belki ileride sıkıntı yaratabilir, kadrolar maşa çalışma mesafesine göre ayarlanıyor; fakat çıkarmayadabilir.

Disk fren rotor çapı 540 da 160mm, 520 de göremedim. Sanki biraz daha küçük gibi geldi bana.

@Serhatgemici Merhaba, size kullandığınız bisiklet için verilen ölçüleri vereceğim isterseniz boyunuza göre karşılaştırarak daha kesin bi sonuç elde debilirsiniz.

Ölçülüler;
S: 1,50 m - 1,64 m
M: 1,65 m - 1,74 m
L: 1,74 m - 1,84 m
XL: 1,85 m - 2,00 m

@Serhatgemici

@Kook

@Umtdgny

B twin 560 xl kadronun Konu ile nasil bir alakasi var, merak ettim dogrusu ?????

Geri