Scudo Sports

Bu kadroyu nasıl toplayabilirim?

Scudo
Ben bunu unutmuştum bak iyi mi fenaymiş son durumu :D

İtalyan aygırı tamamlanıyor. Bakalım nasıl olacak beklemedeyiz.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Bana şunu hatırlattı

Dosyalar

• Screenshot_2019-02-20-17-31-53-012_com.instagram.android.png
    Screenshot_2019-02-20-17-31-53-012_com.instagram.android.png
    431,6 KB · Okunma: 95
  • Screenshot_2019-02-20-17-31-50-349_com.instagram.android.png
    Screenshot_2019-02-20-17-31-50-349_com.instagram.android.png
    320,9 KB · Okunma: 91
  • Screenshot_2019-02-20-17-31-47-439_com.instagram.android.png
    Screenshot_2019-02-20-17-31-47-439_com.instagram.android.png
    471,9 KB · Okunma: 83
  • Screenshot_2019-02-20-17-31-44-009_com.instagram.android.png
    Screenshot_2019-02-20-17-31-44-009_com.instagram.android.png
    517,3 KB · Okunma: 79
@DiyarBronzface
Cok tesekkurler harika resimler fakat ne anlatmak istediginizi anlayamadim sahsen , hala beni ve bizleri derin tecrübelerinizden mahrum birakmaktasiniz

@mariokaldato
Sen baya absürt bir tipsin benden yaşça büyük olmana karşın vereceğim saygıyı hak etmiyorsun resmen içine çocuk sıkışmış burda gelmiş işsiz güçsüz benle uğraşıyorsun umrumdami tabi değil senin gibileri takarsam o zaman problem olur ha forumda ışıksızım kanka

@mariokaldato
Ayrıyetten senin bilgilerine muhtacız dediğin için o mesajı atmadım abi sormuştu nasıl toplıyım diye bende gezerken buldum ama geç kalmışım çoktan toplamış

@DiyarBronzface

Bir yaş muhabetidir gidiyor forumda hayirlisi. Goggle dan saygiyi ogrendigin belli oluyor. Inan bana saygiya ozellikle senin gibi kisiligi oturmamis, sahte hesaplarla buralarda dolanan çin mali insanlarin saygisina muhtac degilim. Umarim bu forumdaki gibi hayatin bir sayiklama gibi yaşanmiyordur. Senin baskalarina saygi duymaya degil ,sadece kisiligini bulup onu oturtmaya ihtiyacin var. Ha birde 2500 liralik bir stx sete

@mariokaldato
Tavsiyelerini sana gönderiyorum bana kişiliğin oturmamış diyorsun babam yaşımda adamsın kendinden bahs ediyorum çoluk çocukla uğraşıyorsun burada kişiliği oturmamış nirisi varsa oda sensin ben sana hep saygı çerçevesinde yaklaştım ama sen benle dalga geçmeye devam ettin buda kişiliğinin oturmadığını hala küçük bir çocuk olduğunu gösteriyor mesajları babama gösterdim sabahtan beri gülüyor nasıl benle aynı yaşta diye az da olsa yaşının getirdiği olgunluğa sahip ol yazık sana iyi akşamlar diyecem ama sen yine başka bir mesajta dalga geçeceksin

@DiyarBronzface
Ok kib

@DiyarBronzface
Sen yinede terbiyeni koru ve büyüklerinle fazla tartisma. Bisiklet toplanmis diye bilgi vermedim demissin ama bisiklet tam olarak toplanmadi ve bu konu bu kadro ile ilgili oldugu icin istedigin bilgilendirmeyi tabiki verebilirsin, bisiklet bitmis veya bitmemis olsada.

abi bisiklet muhteşem olmuş, tam bir klasik. özünü çok bozmadan yapılan restorasyonlar çok hoşuma gidiyor, elinize sağlık.

bu arada,
altı üstü bisiklet ya, şu konuşmaları görünce hem gülüyorum hem üzülüyorum. heryerde hep ciddiyet sürekli ciddiyet, bir kasıntı, ego... bırakın neşeli insanların yakasını, hala biraz pozitiflik varsa içimizde etrafımızdaki neşeli insanlar sayesindedir. başkalarının neşesi mutluluğu pozitifliği zorunuza gitmesin. bisiklet=spor/eğlence ciddiyeti, egoyu kenara bırakın, kasmayın.

@Murat Cömez abi maşallahı var, eline sağlık. Senin bisiklet toplamaların efsane işin güzel tarafı da toplayıp saklamıyorsun, arada facebooktan falan rast geliyorum bisikletleri kullanıyorsun da. Bir aklıma "bu bisikleti nasıl hafifletirim" diyebir konu vardı o geldi. Maşadaki stickerları sök hafifler diyenlere kızıp abimiz forumu bırakmıştı. Yoksa Murat abide mi gitti bir korktum vallahi, Allah'tan korktuğum başıma gelmedi sayende hem güzel bisikletleri görüyor hemde bilgi sahibi oluyoruz özellikle klasik ve İtalyanlar hakkında.

@Murat Cömez

Forumda bir rulmanli-bilyali kavgası tam gaz devam ederken seramik gobekli bu uzay teknolojisi jantlari gormek mutlu etti :D
Tabi ki bilyali tercihim ehehe

Hocam sen hayal garajın sahibisin, benim amcamında eski mtb garajı var o hepsini sürüyor, siz sürüyor musunuz? Yoksa süs diye duruyor mu? Bu bisikletlerin maliyetini açıklarsanız bizede yol göstermiş olursunuz.

Elinize sağlık harika görünüyor Murat Bey :harika:

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@DiyarBronzface
Öncelikle tesekkürler, amcanin garajindan bizlere foto atarmisin eski MTB garajida enteresan olmasi gerek. Hayir ben kullanmiyorum ama süs olarakta durmuyorlar sadece nekadar temiz olursa okadar degeri artiyor diye muhafaza ediyorum. Maliyetlerine gelince burada aciklamam hic dogru olmaz ama ip ucu verebilirim, € olarak 6 hanali rakam.

O amca acaba bir stx sete 4500 tl teklif eden amca mı? Iyi birisi kesin

Geri