Scudo Sports

bu iki bisiklettenhangisi daha güzel?

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
(link)

(link)

1. bisikletin rengi çok hoşuma gitti. komponentleri kıyaslar mısınız?

Scudo
Komponent kıyası yapacaksak tabii ki Bianchi.Kadrosunun da Corratec'ten aşağı kalır yanı yok bana göre ;)

@semdekor

Bianchi'nin üzerindeki komponentler full slx,jantları Mavic crossride,Selesi bile Corratec'in selesinden iyi.:)Bianchi'nin aynakolu Hollwtech 2 ayrıca.Corratec'in maşası Rock Shox Tora ama Epicon da ondan aşağı sayılmaz.Kısaca komponent kıyaslamasında Bianchi bi hayli önde

• Beğen
Tepkiler: Onur Kahraman
@kustomizer

çok teşekkür ederim işte bu tarz bir cevap bekliyordum:)

@kustomizer

gayet güzel açıklamışsınız.özellikle jant seti ve maşa mtb tarzı bisikletlerde önemli ekipmanlardır ve alikut bu konuya daha çok önem vermiş gibi gözüküyor.aynı jant setini kullanıyorum ve oldukça memnunun maşa için yorum yapamam rock shox sid race kullanıyorum ancak epiconda yabana atılacak bir maşa değil kanımca...

• Beğen
Tepkiler: İlyas ŞANLI
açıları itibariyle corratech kadrosu bianchi'den bir parça daha agresif bir sürüşe imkan veriyor... komponentlere ve kadronun görselliğine bakınca sanki tam tersi gibi aslında...

kullanacaksınız ? Eğer yarış amaçlı kullanacaksanız bianchi yi tercih etmelisiniz, çünkü hem kadro açıları, hemde kompanentleri mtb yarışları için dizayn edilmiş ve üzerinde sırıtan hiçbir parça bulunmuyor.. Fiyat olarak da kesnlikle çok uygun bir fiyat.. Kullanım olarak bayanların kullanımına uygun olup olmadığını da araştırmanızı öneririm, ancak uygun gibi duruyor.

Bu 2'sinin özellikleri ve şekli daha çok benziyor birbirine.
(link)
(link)

Bu ikisine göre CORRATEC SUPERBOW FUN 2010 seçerdim.

• Beğen
Tepkiler: Celasin Telli
İki bisiklette güzel duruyor.Corratec Maşa jant seti daha iyi gözüküyor...Kadro olarak açıları daha rahat gibi...Corratec daha iyi duruyor...

@bicylerace

Bence de Corratec. Corratec kullanıcısıyım ve oldukça memnunum.

Tur ıcın kullanıcagınızı bılıyorum ve onun ıcınde mtb yerıne hibrit modelleri tavsiye ediyoorruummm.Eğerki mtb amaclı alıyorsanız ;

Bianchi donanım ve dizayn olarak guzel....Ama Corratec daha oturaklı ve secılır oldugu ıcın ılerıde satarken sızı uzmez ;D , iyi forumlar...

tabikide bianchi alikut .özellik bakımından çok üstün.forumda kullananlar var,görüşleri genelde çok iyi.iyi pedallar

@Levent Temiz

uygun görünüyor bence de. yarışmayı düşünmüyorum turlarda kullanmak niyetindeyim:)

Geri