yarın kuruluyor pazar sabah gidilmesi gerekli öğleden sonra gidiyor bu elemanlar bende uğrucam bakalım neler var ellerinde yazarım buraya yarın gidersem
yeri soranlara kesin gözüyle almaya gidecekler demesek daha iyi olur. ama doğru almaya gidiyorum ama kendi bisikletimi bulursam elimde polis tutanağı ile beraber
samandıra da ki pazara öğlen gidebildim fazla bisiklet yoktu olanlar ise kaliteli bisikletler değildi. sabah gidip bakmak lazım. istanbul'da başka nerelerde var bu pazarlar?
Kim bilir o canondale hangi kardeşimizindir daha sıfır gibi bazı arkadaşlarımızın zorla para biriktirip aldıkları bisikletleri çalıp satıyorlar zaten alanda muhakkak bi vukuata karışır
Merhabalar bu gün bit pazarına gittim ve birkaç bisiklet gördüm. Resimleri aşağıdalar fakat başlığa aldanıp bunların çalıntı olduklarını ima ettiğimi çıkartmayın. Ben sadece bit pazarında gördüğüm bisikletleri buraya aktarıyorum. 1600 tl'ye satıldığını söyledi. Full carbon.
Benim fikrim calan adam caldigi bisikleti her hafta getirip pazara satmaya calismaz. Satan arkadaslar toplu bir sekilde eger calinti ise ( ki oyle duruyor ) toplu bir sekilde satin alip satmaya calisiyordur ki bu da suc sonucta
normal bir Türk ailesinde büyüyen insan bu bisikleti kullanamaz, daha doğrusu rahat edemez. Böyle çalıntı bir bisikleti ucuza alırsa, ağlayanın malı gülene yar olmaz diye, türlü kazalara uğrayacağını düşünür.
Dayı sülalem raad oturuşu yapmış nasıl olsa çal sonra sat kar et hiçmi din dersi görmedin hadi diyelim okumadın hiç kimseden duymadınmı;Bu dünyanın gelip geçici olduğunu herkesin iyi kötü amellerinin kayıt altına alındığını sonra bir cuma günü milyonlarca lastik patlamasından daha büyük bir gürültüyle kıyamet kopup herkesin hesaba çekileceğini kiminin cennete kiminin cehenneme gideceğini amellerinden dolayı olduğunu hiç kimsemi söylemedi.İnşallah bir gün doğru yolu bulursun dayı
@rahmi kocaman
Rahmi abi sen diyonda markasızla lüks kalıyor orda satılan karbonların değeri seninkinden daha lüks kalmıyorsa bilki senin bisikletin helal bisikletdir çalıntı olmadığı için lüks kalıyor
Öyleleri de vardı da onların pek değeri olmayan çift amortisorlü demir den bisikletler olduğu için çekme ihtiyacı hissetmedim. Yani belki birinin bisikleti filan denk gelirde burada bulur diye paylaştım.
Facebookta eskişehir 2.el bisiklet pazarında ibrahim edis isimli bir genç kron tourer urban model 24 vites satıyor.250 tl demiş,bisiklet neredeyse sıfır.Fatura garanti yok.26 jant yazmış dedim bu bisiklet 28.Bocalıyor falan.Çaldıran var mı bu model??bisikletin tek fotografı var o da bu
Bugün öğle arası bisiklet almak için İzmit'te Bit Pazarı'na gittim. 1500 TL'ye kırmızı Specialized Karbon Kadro Yol Bisikleti vardı. Kimbilir kimin bisikletini çaldırlar diye üzülerek ayrıldıım oradan. Tarif ettiğim bisikleti çalınan var mı aramızda?