Scudo Sports

Bu bisikletler çalıntı olabilir! [Bit Pazarı]

Scudo
@Berksan

Şimdi aklıma bizim eskişehirde bi bisikletçimiz vardı o geldi. Saolsun akşam geç gidince kovalıyordu. yeter la gidin diye :D

• Beğen
Tepkiler: Sanberk E
Bence bu insanlar organize çalışıyorlar forum içinde bile dostluk arkadaşlık kurup bisikletinizin nerde bulundurduğunuzu kilitleyip kilitlemediğinizi muhabbeti daha da ilerletip adresinizi öğrenip amaçlarına ulaşabilirler öyle hırsızlık üçkağıtçılık senaryoları okuyoruz ki her zaman dikkatli olmamız lazım ....Lütfen yazımı yanlış anlayıp ön yargı ile yaklaşmayın.

@ertunga

Olabilir tabiki, bir ihtimal oda :)

Bu pazarın yeri neresi ya kesin çalıntı bunlar yerini bilen var mı buranın ?

Peki bunları alanlara ne demeli ? Satan zaten ayrı olay ama alanda en az o kadar suçlu.Bunların çalıntı olmama gibi bir ihtimali yok.Bunu bile bile almak....

Yok onları görmedim. Daha doğrusu dikkatli incelemiyorum bu elemanın tezgahını. O kadar karışık ve yeni eşya satıyor ki. İlgi alanım değil onun tezgahı :)

@Berke1903

Kesin çalıntı diyip günahını almak istemem, fiyatları ucuz diyorum :) Kocaeli otogarının hemen arkası :)

@özgür atalay

Bugün bu bisikletlere bakarken bir baktım benim bisikletim arkadan yürüyor, 2 tane çocuk almış götürüyor, arkalarından bağırmamla bisikleti zor tuttum kaçtılar. Çok dikkat edilmeli resim çekerken kendi bisikletim gidiyordu :D

@rahmi kocaman

Ben detaylı incelerken arkadan kendi bisikletim gidiveriyordu :) Sonra alıp aynı yere koydum biraz daha inceledim, başkası bu sefer bu bisikletin fiyatı nedir diye sordu :)

Ben de bir Ankaradaki bit pazarına uğrayayım, belki nur yağmıştır. Tam zamanı, foto. çekip atmak isterim.

• Beğen
Tepkiler: Sanberk E
@ertunga

Burada sadece bisiklet değil, lcd televizyon, ses sistemleri, bilgisayarlar, monitörler, telefonlar aklınıza ne gelirse mevcut. Bir daha zaten bu bisikletimle gitmeyeceğim :)

@rahmi kocaman

Haklısınız, işin ilginç yanı ilk zamanlar burayı ararken birine sordum, Buralarda halk pazarı diye bir yer varmış diye, adam "halk pazarımı var ilk defa duydum haa sen hırsız pazarınımı diyosun" demişti :)

Ne zengin milletiz Trek , Cannondale bit pazarında satılıyor :D sakası bi yana caldıranlar ne kadar üzülmüstür .Allah korusun .

• Beğen
Tepkiler: semih_07
Çalıntı olabilir ya da olmayabilir bir ihtimal, forumda belki böyle bisikleti kayıp olan vardır diye açtım ama tık yok...

Bir kaç kalbur üstü tezgahı ve şüpheli bir kaç tezgahı saymazsak, çok gariban insanlar, çok enteresan şeyleri satarak para kazanmaya çalışıyor. Bence pazarın tamamına biraz haksızlık etmiş onu diyen :)

Valla ben orada alın teriyle sadece 1 amca gördüm para kazanan, oda simit poğaça satıyordu, karnımda açtı bayağı sohbet ettik.

Ağlayanın malı gülene yaramaz derler inşALLAH'da öyle olur 2 gün öncede açtım konuyu arkadaşımın bisikletini çaldılar ankara da gidip bakaçağım ulusa yada bilen var mı bu tarz şeyler ankarada başka nerelerde satıyorlar !

Bunlar avuntudan başka bir şey değil. İnsanlara bu tip cümleleri aşılayarak, boşvermişliğe sürüklüyorlar. Çalan-çırpan adamın da kafası rahatlamış oluyor.

@Çağlayan

helal olsun çağlayan :alkis: özetlemişssin hepsini bu saydıklarının hiç biri kalmaış ne yazıkki kimsede yakında donumuzu alacaklar altımızdan o dereceye geldik cok yazık

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
Geri