Bence bu insanlar organize çalışıyorlar forum içinde bile dostluk arkadaşlık kurup bisikletinizin nerde bulundurduğunuzu kilitleyip kilitlemediğinizi muhabbeti daha da ilerletip adresinizi öğrenip amaçlarına ulaşabilirler öyle hırsızlık üçkağıtçılık senaryoları okuyoruz ki her zaman dikkatli olmamız lazım ....Lütfen yazımı yanlış anlayıp ön yargı ile yaklaşmayın.
Peki bunları alanlara ne demeli ? Satan zaten ayrı olay ama alanda en az o kadar suçlu.Bunların çalıntı olmama gibi bir ihtimali yok.Bunu bile bile almak....
Yok onları görmedim. Daha doğrusu dikkatli incelemiyorum bu elemanın tezgahını. O kadar karışık ve yeni eşya satıyor ki. İlgi alanım değil onun tezgahı
Kesin çalıntı diyip günahını almak istemem, fiyatları ucuz diyorum Kocaeli otogarının hemen arkası
@özgür atalay
Bugün bu bisikletlere bakarken bir baktım benim bisikletim arkadan yürüyor, 2 tane çocuk almış götürüyor, arkalarından bağırmamla bisikleti zor tuttum kaçtılar. Çok dikkat edilmeli resim çekerken kendi bisikletim gidiyordu
@rahmi kocaman
Ben detaylı incelerken arkadan kendi bisikletim gidiveriyordu Sonra alıp aynı yere koydum biraz daha inceledim, başkası bu sefer bu bisikletin fiyatı nedir diye sordu
Burada sadece bisiklet değil, lcd televizyon, ses sistemleri, bilgisayarlar, monitörler, telefonlar aklınıza ne gelirse mevcut. Bir daha zaten bu bisikletimle gitmeyeceğim
@rahmi kocaman
Haklısınız, işin ilginç yanı ilk zamanlar burayı ararken birine sordum, Buralarda halk pazarı diye bir yer varmış diye, adam "halk pazarımı var ilk defa duydum haa sen hırsız pazarınımı diyosun" demişti
Bir kaç kalbur üstü tezgahı ve şüpheli bir kaç tezgahı saymazsak, çok gariban insanlar, çok enteresan şeyleri satarak para kazanmaya çalışıyor. Bence pazarın tamamına biraz haksızlık etmiş onu diyen
Ağlayanın malı gülene yaramaz derler inşALLAH'da öyle olur 2 gün öncede açtım konuyu arkadaşımın bisikletini çaldılar ankara da gidip bakaçağım ulusa yada bilen var mı bu tarz şeyler ankarada başka nerelerde satıyorlar !
Bunlar avuntudan başka bir şey değil. İnsanlara bu tip cümleleri aşılayarak, boşvermişliğe sürüklüyorlar. Çalan-çırpan adamın da kafası rahatlamış oluyor.
helal olsun çağlayan :alkis: özetlemişssin hepsini bu saydıklarının hiç biri kalmaış ne yazıkki kimsede yakında donumuzu alacaklar altımızdan o dereceye geldik cok yazık