Scudo Sports

Bu bisiklet kaç para eder?

Scudo
km saatinin linki varsa, marka model bilen varsa paylasabilir mi cok merak ettim

@obezkirpi sanırım arkadaşın km saati şu. (link)

Analog bunlar bi ara ben de bakmıştım:)

(link) Bu modelleri bilmiyor olmanız çok şaşırtıcı :D

Ara sokaklardaki bisikletçilerde 50 ila 100 lira arasında satılıyor bu tarz ikinci el bisikletler ;)

Bunu satmak yerine bu bisikleti denek olarak kullanabilirsin. Lastik sokup takmayi, vites ayarini, aynakol sokmeyi, gobek toplamayi falan ogrenirsin bozmaktan korkmayarak.
Ben 50 tlye aldigim boyle bir bisiklette korkmadan bunlarin hepsini deneyimleyerek ogrendim. sonra verdim mahalledeki bir cocuga, hayir duasi aldim. Ancak dua yeteri kadar etkili olmadi sanirim, spd'den ayrilamayip yan takla attim. Rampa cikamayip intizar etti sanirim.

Cevap: 50 TL!

İhtiyacı olan bi çocuğa ver mutlu olur :) güzel bir hayır yapmış olursun.

Satmaya kalktığında para etmez, binmek isteyen birine en fazla 50 TL, hurdacıya satarsan 10 TL olur.

(link)

arkadaşlar bisiklet bu bu akşam almaya gideceğim nasipse szce ederi varmıdır? yeni başşlayacağım spor amaclı zayıflamak icin ama eminimki daha sonradan bağımlılığa dönüşecek benim icin :)

• Beğen
Tepkiler: ercst0rm
Max satıcagı fiyata ilan vermis gibi hissettim donanım olarak cok üst seviye değil fakat başlangıc için başarılı olucagına inanıyorum iyi pedallar şimdiden :)

derken ? yani ben 750 ye alacağım bu fiyatta ikinci el önerebileceğiniz farklı bir model varmı? bana uzakda zaten baya

üsküdar.. Başka model tavsiyeniz varmdır acaba? bisikletin üzerindeki aparatlar da cezbediyor acıkcası. bu bisikletin sıfırları da pahalı ama baya farkları nedir ki?

Hocam aynı bisikletten kullanıyorum bence fiyatı oldukça makul tutmuş.Fakat ilan açıklamasında özellikler yanlış full alivio sistem,gidondan kilitli xcm maşa var.Üstteki arkadaş max. 650-750 demiş fakat o fiyata bu özellik bulunur mu tartışılır...

arkadaslae mobildeyim sizce alinirmi o fiyata bu verdiginiz linke bakamiyorum maalesef mobildeyim

cevap gelmedigine gore aksama aliyorum o zaman nasipse :)

(link)

amac sadece zatiflamak ve spor arkadaslar su an bu ilan da 750 tl bana daha yakin mesafe olarak sizce xc1000 mi yoksa bu linkini verdigim xc750 mi?

xc 750 daha şık bence seni keser bi sure arkadaşm

Geri