Scudo Sports

Bu bisiklet kaç para eder?

merhaba sayın form üyeleri , şu anda kullandığım demir küheylanım bisikletçimin topladığı bir bisiklet. ilk bisikletim benimle aynı yurtta kalan bir abinin elinde fazla olan beldeyama neveda adında bir bisikletti. şu anda ki bisikletimin ne kadar eder tam bilmiyorum ve sizinle birlikte demir küheylanımın fiyatını belirlemek istiyorum.
işte bisikletimin bazı özellikleri:

kadro: orjinal bianchi çelik kadro
vites arttırıcıları:Shimano RevoShift
orta ve arka arttırıcıları: Shimano SİS
eski model yağlı bir maşa
dış lastikler ise speed 1000 deki dış lastikler
jantlar: aleminyum çift katlı jant

Ocak ayının ortasında beri km sayacım var ve neredeyse 1600 den fazla km yaptım. dün arkadaşımla Eskişehir Tepebaşı'ndan Bilecik Bozüyük'e gittik ve 86 kilometrelik bu turumuzda bisikletimin ne kadar da ağır olduğunu anladım.

Scudo
Çelik kadro olması nedeni ile pek tercih edilmeyebilir. Malum bayağı ağır bir bisikletiniz var.

Fiyat belirlemedeki amacınız nedir? Alıcısı mı çıktı yoksa meraktan mı?..

@Halil EROĞLU
yeni bir bisiklet almak aklımdan geçiyor. eğer yeni bir bisiklet alırsam bisikletimi satarım ve ne kadar eder diye de merak ediyorum.

Bisikletinin bir kac tane fotografini koyarsan daha iyi olur. Bisikletin modelini bile yazmamisisin. Yanlis anlamasan bisikletini anlattigina göre iyi bir kask parasi cikar gibi duruyor, tabiki bisikleti satabilirsen. Sahsen ben olsam bu bisikleti gider mahalle de bisiklet almaya gücü olmayan birisine verirdim. O kisinin duvasi ve yaptigin iyligin karsiligi sana misli misli geri gelir. :)

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10203942206463524&set=a.10203942205063489.1073741829.1473006004&type=1&theater
bisikletim bu fotoğraf atmasını bilmiyorum form sayfasına.

@Murat Cömez

bisikletimin markasını yazmadım çünkü toplama bir bisiklet. Bianch Shark yazıyor ama bisikletçimin bu yazıları yapıştırdığını düşünüyorum .

fotoğrafı yükleyemedim sanırım . form sayfasına resim nasıl atılıyor yaaaa. bende size arkadaşımla birlikte yaptığımız turun fotoğraflarını facebookta yayınlamıştık onun linkini vereyim

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10203942206063514&set=at.10203942205063489.1073741829.1473006004.100001363345829&type=1&theater

peki yeni bir soru daha ?
bisikletimin kadrosunu değiştirsem peki nasıl olur

@Tunahan KORKUT

Vayy hemsehrim satmak isteyince öldürüyor millet.Ben de Salcano Igman'ı satamadım istediğim fiyata sonra babama verdim,istediğim fiyatı alırım babamdan yeni bisikletime destek olur :p :in:

• Beğen
Tepkiler: Tunahan KORKUT
@Emre Yönlüer

evet satmak isteyince istediğin bir fiyat olmuyor. parçalarını yükseltmeyi düşünüyorum.

@Tunahan KORKUT
Daha mantıklı değil mi? karbon bir bisikleti trainer yapmak?

6 aylık, Mosso Wildfire D modeli (mekanik disk). Sıfır satış fiyatı 640 TL. Çiziklerin resmini koyacağım. Arka göbek mili değişti, sürmeye sürülüyor ama sallantı var ve pedalda anlamsız bir titreme yapıyor. Balatalardan birisi kayıp. (aliexpress'de 8 tanesi 7 dolar, yada aynı modelin Baradine marka olanı Erdoğanlar'da 20 lira) Başka bir sorunu yok. Ayrıca kadro ve maşa V fren uyumlu. Yanında da yedek iç lastik + B'twin 0.4 lt sele altı çanta + 4 haneli şifreli kilit + vioo led vereceğim. İkinci el piyasasına hakim değilim 450 gibi bir fiyat biçtim aklımca ama pahalı mı ucuz mu karar veremedim. Biliyorum gereksiz bir konu ama benim için önemli.

Gayet normal bence sahibindedikiler 600 tl lik bisiklete 700 tl istiyor ordan hesapla.

• Beğen
Tepkiler: Haluk Eke
@alperK
Şu an tam 1042 km diyor :)

@Batuhan Köksal

Çizikler falan bayağı belli oluyor ama titremenin boyutuna bağlı olarak 400 450 ideal.

Geri