Scudo Sports

Bu bisiklet kaç para eder?

@MertAG
Arka göbek sebebi. O degisirse tum sorunlar bitecek

Scudo
Aşağıdaki salcano sport city bisiklet o fiyat eder mi arkadaşlar, acil? değer mi, şehir bisikleti olarak kullanacağım.

Evet kısa bir süre sonra bisikletimi satacağım fakat bisikletimin ne kadara satacağım hakkında hiçbir düşüncem yok ve bu nedenle resimlerdeki bisikleti inceleyip bir fiyat yazarsanız sevinirim

Dosyalar

• IMAG0015.jpg
    IMAG0015.jpg
    56,4 KB · Okunma: 316
  • IMAG0020.jpg
    IMAG0020.jpg
    54,6 KB · Okunma: 316
  • IMAG0021.jpg
    IMAG0021.jpg
    47,5 KB · Okunma: 315
  • IMAG0022.jpg
    IMAG0022.jpg
    98,2 KB · Okunma: 316
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Sanırım market bisikleti 150 200 tl civarı eder...

Benzer kadrodan bende de vardı... yeğenime hediye ettim çok sevindi...:)
20150522_185051.jpg

@elbruz 200 liraya zaten 0ları satılıyor abi :D

market bisikleti vitesler komple shımano frenle alumınyum pro v fren

buyrun kullanılmamış sıfır ikinci el fiyatı
(link)

itiraf ediyorum 100 tl ye bu bisikleti BİM den aldım 7,000 km de ,1 defa maşadan ortadan 2 ye ayrıldı orta süspansiyon kırıldı koltuğunu bodrumda fareler kemirmiş (ondan kılıf taktım) 3 lastik değişti arka vites yolda tak diye resmen patladı ön frene sert bastım jant 2 ye katlandı 1 defada makara yerinden çıktı ve bütün bilyaları dağınık (BİM den kesinlikle bisiklet almayın ):acpsnr::acpsnr::acpsnr::acpsnr:

• Beğen
Tepkiler: poet
satılacak hali yok zaten bunun o zaman neden satmaya çalışıyorsun ?

sevabına bir çocuğa ver binsin...

@elbruz sana katılıyorum. bir çocuğa ver gitsin. ama illa satarım diyorsan maks. 100 TL olur

@elbruz haklısın galiba suan babama sedona 940 aldırmak için yalagalık yapıyorum aldığı gün bunu gerçekten ihtiyacı olan bir çocuğa vereceğim...

@oguzhan0101
Yeni parasını geçmiş senin bisiklet...:)

@elbruz

Çok doğru zaten hurdacıya versen sana 10 lira teklif eder hayrına bir çocuk sevindir bin kat daha iyi...

@oguzhan0101

burada da belirttiğim gibi 940 almalısın (link) :D

çocugun birine ver hayır duası etsin

Geri