@İbrahim Eren
Cok merak ettim, bana 29er Hardtail/MTB olan bir specialized sirrus elite linki göndere bilirmisiniz? Arkadas bisiklete 2000tl vermek istiyor, ve siz de ona bisikleti cok kaliteli donanmis diyorsunuz bence kaliteli donanmis degil. Evet xt ve slx kaliteli cok kaliteli omasa da, yine de kaliteli ve bundan baska kaliteli bir donanim da göremiyorum ben bu bisiklet de. Masa baslangic icin iyi bir masa olabilir ama bence kaliteli degil. Hidrolik disk ve amortisörlü olması agırlıgı biraz artirmis diye bir olay yok diye düsünüyorum ve bu fiyat kategorisin de 11 - 12 kg olan ve daha iyi donanmis ayrica Hidrolik disk ve amortisörlü olan bisikletler vardir diye düsünüyorum. Tabiki siz benden daha iyi bilirsiniz. Su dogrudur, ghost iyi bir makadir ve kadroya diyecek lafim yok, ileri de ben donanimi degistirim derse arkadas, ozaman da diyecek lafim yok ama aldigim gibi kalacak diyorsa bu fiyata ben tavsiye etmem. Inanin bu fiyata daha kaliteli bisikletler buluna bilir gibi geliyor bana.
Kusura bakmayin yanlis bir sey söyledimse, tabiki donanimdan anlayan bir kisi, bu bisikletin nasil oldugunu daha iyi bilir ve siz anliyorsaniz dogru da söylemis olabilirsiniz. Benim söylediklerim tamamen kendi düsüncem ve düsündeklerimi de söyledim, baskasinin isine de karismak istemem.