@Asilzade valla aynen öyle. bu akşamda aldım karşıma baktım bol bol.
@CY3535 çok teşekkürler @Serkan Mıstınoğlu sizede çok teşekkürler. şimdi işin zor kısmı hakkıyla kullanabilmek. @mariokaldato abi zaten ceylan kafası olduğunu belli etmemek asıl mesele. senin taktiklerinden yaptım.
bu arada jantların modeli fulcrum two to one spoke ratio diyor 2:1
Benim hanım hala benim bisikleti 200 liralik saniyor. Once carraro idi fiyat 200 tl
Sonra kron xc 400 oldu, fiyat = Hala 200 tl
Merida oldu , fiyat hala 200 tl
Sanirim bu terslikte bir iş var.
Yada enflasyon diye bi kavram yok dunyada
@mariokaldato hahaha abi seninki benimkindende kötüymüş dicem ama RC araçlarımda aynı şekildeydi. Sanırım bizim gibi çok kişi vardır. @BadBadWhiskey çok teşekkürler. sizede hayırlı olsun inşallah.
@SagFan jantın üstünde Flcrum two to one 2:1 yazıyor. nedir ne değildir bilmiyorum. Fikri olan söylerse bende bilgilenmiş olurum.
Öncelikle hayırlı olsun. Vaktiyle aynı bisikletin Tiagra setli olanını kullandım. Hatta ilk yol bisikletimdi. Çok memnun kaldığım bir kadro yapısına sahipti. Bisikletinizi uzun yıllar kullanmayı planlıyorsanız eğer, jant setinizi Mavic Aksium veya Campagnolo Zonda ile değişin derim. 1-2 yıl sonra satıp daha üst model bir şey alırım diyorsanız, hiç dokunmayın böyle kalsın. Güle güle kullanın.
Bu arada bende btwinden aldığım küçük el pompası var. şimdi evde kullanmak için ayaklı bir tane alim diyorum ancak 160psi mı almam lazım? birde dışarıdayken herhangi bir durumda kullanılmak üzere yol bisikleti kullananlar yanlarında ne taşıyor? ben hiç el pompası görmedim bisikletlerde?
@erdalyilmaz_ çok teşekkür ederim. bunlarla biraz alışıp dediğiniz gibi jant setlerini değiştirip bir süre bunu kullanmayı düşünüyorum. daha sonra tabiiki imkanlar dahilinde daha üst bir modele geçebilirim.