Scudo Sports

b'Twin Ultra 700 kullanıcıları

Scudo
@oguzturkol nasıl 19 tane internetten stok durumuna bakıyorum 3 tane var toplam.1 taneside benim olacak allahın izniyle :)) stokları ne sıklıkla yeniliyor decathlon ? stok biterse yenisi ne zamana gelir ki

İnternet mağazasında farklı normal mağazada stoklarında nasıl farklı oluyor ? nereden bakıyoruz internet stoklarına bende 3 tane gözüküyor siteden baktıgımda.

arkadaşlar. internet ile alımlarda internet stoklarında kadro boyu kaç adet olduğu mağaza stoku arattırısanız çıkıyor.şuanda M kadro 3 mağazada görünüyor. 1 er adet..internet satışları farkı mağaza satışları farklı stok ise onu bilmiyorum..

@Zen.eren ben internet stoklarına baktım mağaza stokları farklı mağazada biterse internetten alırsınız ama elinizi çabuk tutun derim. Alur700 ü eritecekler büyük ihtimalle yeni yol bisikletini sokacaklar piyasaya o zaman ultra da indirime girer büyük ihtimalle ama beklemek lazım bir 6 ay kadar.

@celikkadro
:agla: M hangi boyları kapsıyor

Sayfadaki olcu tablosuna baksan daha iyi olur.

alur700 ve ultra700'de kullanilan kadro acayip bir sekilde buyuk. M dedikleri kadronun sele ve ust borulari 55cm.

@celikkadro
şuanda 16 yaşında olduğum için boyum uzar galiba birazdaha o yüzden biraz büyük olsa kötü olmaz

Kadro boyu konusunda tereddut yasayan arkadalar,

Dekatlon dukkanlarindaki Ultra700'lere bakabilirsiniz. Alur ve Ultra700 ayni kadroyu kullaniyor.

Ankara AnkaMAll Dekatlonda M kadro Ultra700 reyonda var.

@celikkadro
kayseride oturuyorum maalesef mağazası yok burada

İyi günler. İstanbulda bisikletin kadrosunu deneyebiliyor muyuz mağazada ? Veyahut 178 boyunda 84 iç bacağı olan birine hangi kadroyu tavsiye edersiniz benzer boylarda arkadaşlar varsa tavsiye almak isterim.

Bugün ise gidip gelirken ilk sürüşleri yaptım, ilk kez yol bisikleti kullanıyorum, sabah tedirgin geçti akşam biraz daha rahatti ama şehir bisikletinden sonra biraz rahatsız geldi zamanla alısilir sanırım. Manevra vs alışmak gerek, ilk iş pedallari değiştirip haftasonu sabah erkenden çıkmayı planlıyorum o zaman daha sağlıklı yorum yapabilirim

SM-T700 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Groims
Herkese selam
Öncelikle foruma yeni katıldım ama yaklaşık 2 aydır hemen hemen her konuyu okumuşumdur. Ama 2 ay önce bisiklet Aldıktan sonra okumaya başlamak kötü oldu tecrübeli arkadaşların fikirlerinden yararlanamadım. Yol bisikletinin beni bu kadar heycanlandıracağını düşünmeden mtb aldım salcanı insomnia modelini boy 1.90 olunca 19"kadro boyunu tam hatırlamıyorum ama bana uygun olanını aldım. Yanında bide eşim istedi onada aynı modelini aldım kadro boyu 18" ama kullanamadı hemen soğudu ve satmaya karar verdik sadece 2 tur Eymir gölünde bindi ilgilenen arkadaşlar olursa.

(link)

Tabi bende forumda o konu bu konu derken yolda gördüğüm bisiklet kullanıcıları olsun bi anda yarış bisikletlerine hayran kaldım. Yaklaşık 1 haftadır araştırıyorum bütçem 2000 tl civarı ama 1 haftadır okumadığım konu yok forumlarda ve alur 700 fiyat performans olarak hele şuan ki fiyatını düşünürsek çok mantıklı sanırım. Bu ara alıcam sanırım Ankara'da yaşıyorum L yok ama internet siparişinden alabileceğim sanırım boy 1.90 kilo 82 sanırım L olur okuduğum yorumlara dayanarak bunu söylüyorum tabi siz ustaların düşünceside önemli benim için. Hemen hemen bütün aksesuarlarım mevcut hatta Çin sitesinden verdiğim 6 parça aksesuarda bugün yaşamkent ptt şubesine gelmiş ve sanırım yarın bana ulaşır Bi kaç konudada okudum Ankara'da akşamları turlar oluyormus onlarada inşallah alur ile katılmayı düşünüyorum

@Mrttkgz Hocam acele etseniz iyi olur şuan L boy 5 tane gözüküyor. Anlamadım dün 3 taneydi bugün 5 tane :D Dün İstanbul Brandium'da yoktu bugün bi tane de oraya gelmiş :D

evet bügün son baktığımda 5 tane İstanbul'da var 1 Bodrum 1 Antalya'da var inşallah bitmeden alabilirim yarın alırım die düşünüyorum bi aksilik olmazsa peki kadro boyu konusunda L uygun mu sizce 1.90 boy için

@Auron Sanchez evet bügün son baktığımda 5 tane İstanbul'da var 1 Bodrum 1 Antalya'da var inşallah bitmeden alabilirim yarın alırım die düşünüyorum bi aksilik olmazsa peki kadro boyu konusunda L uygun mu sizce 1.90 boy için

@Mrttkgz Hocam size küçük gelir 1.90 boya 58-60 cm diyor yol bisikleti tablosunda buysa 56 cm, 2-3 cm kısa kalıyor sorun olur mu bilmiyorum o kadar bilgim yok malesef

Şimdi arkadaşlar internetten boyunuzu yazın, bacak boyu ölçünüzü yazın, ona göre kadro boyuna bakın, aşşağıdaki resimle eşleştirin elinizdeki verileri :)

https://i.hizliresim.com/go64mb.jpg

@Auron Sanchez hocam aslında 1.88 diyelim tam 1.90 deil ayakkabıyla falan 1.90 olur bide okuduğum yorumlarda kadronun biçimi nedeniyle aynı kadro boyu olan başka bisikletten daha yüksek oluyormuş sanırım

@Mrttkgz Hocam bilmiyorum ki bende sipraiş ettim yarın gelecek 1.84 boy L kadro almıstım bende :) Olur gibi ama ya L kullanan birisine özelden mesaj atın isterseniz daha iyi yardımcı olur

Geri