Scudo Sports

b'Twin Ultra 700 kullanıcıları

Birde Ultra 700 ilgimi çekiyor ancak aralarındaki 1000 lira farka yeni-eski 105 olayı var sanırsam değermi ?

Scudo
Alur 700 kullanıcıları

bu konu sana yardımcı olur. kullanıcı yorumları var. ultra 700 ile farklarını da yazan var. fiyat iyi, imkanın varsa test edip al derim ben.

Boyunuzu bilmiyorum fakat m beden 3 tane kalmış diyorlar

@Mertkangunes 53-54 kadro m kullanıyorum umarım tükenmez.Birde orda deneme şansım olur mu triban falan deniyordum ancak alur 700 hiç tescir ürünü görmedim.

@oguzturkol Hocam 11 değil L kadro 4 tane kalmış gözüküyor. Yanlış baktınız sanırım. 1 tane MUĞLA-BODRUM mağazasında, 1 tane Forum İstanbul AVM'de, 2 tane İSTANBUL-BAKIRKÖY ' de kalmış durumda sitesinde mağaza stokları gözüküyor

@berkuai Hocam sitesine girin kadro boyunuzu seçin mağazalarda stokları kontrol et diyip olan mağazalara tıkladığınızda o mağazada kaç tane kaldığını görebilirsiniz. Kalır muhtemelen çünkü ben c.tesi aldım 5 taneydi şuan 4 tane. Tabi ordaki verilerin 12 saatte bir yenilendiğini göz önüne almak gerekiyor :D

Bilmiyorum ben bisikletimi deneyerek aldım ama alur 700 denetirler mi bilmiyorum şimdiden hayırlı olsun çok iyi bir ürün şu an bana göre en iyi fp ürünü

@Zen.eren hocam antalya decathlonda ürün kalmamış gözüküyor sitesinde haberiniz olsun

Medium kadro da 3 tane kalmış bu arada 1 Muğla, 2 İstanbul

Alur yerine bence mosso 735 tca alınabilir.Güzel bir jant setiyle çok güzel bir bisiklet olur.

İnternet stokları ile mağaza stokları birbirinden tamamen bağımsız.

Şu anda internet stoklarında;

XS kadro : 34 adet var.
M kadro : 15 adet var.
L kadro : 11 adet var.

Ayrıca internetden sipariş verip mağazadan teslim al seçeniğini işaretlerseniz size en yakın mağazaya ürün gönderilir 50 TL kargo parası vermessiniz. Tabi ki bulunduğunuz ilde Decathlon mağazası varsa bunu değerlendirebilirsiniz.

@Auron Sanchez ben de internet mağazasına girdim adeti arttırdım 11 de yeterli stok yok dedi l de m dede 19 a kadar sipariş verebildim yanlış bakmış olabilirim.

ben internetten sipariş edeceğim :D maalesef kayseride mağazası yok

@Auron Sanchez Evet gördüm.Duacısıyım şu anda stoklarında kalması için.İstanbulda kalmayacagı kesin tek umudum Muğla.

• Beğen
Tepkiler: Zefal017
@Zen.eren İnternet stoğu diye bir şey dedi diğer konudan bir arkadaş baya var diyor orda da göremedim ben öyle bir şey o kadar da baktım. İnşallah alabilirsiniz istediğiniz bisikleti :harika:

Decathlonun stok yenileme sıklığı nedir acaba bilgisi olan varmı ?

Bugün itibariyle şehir bisikletinden (sedona 410 ), Alur 700 ile yol bisikletine geçmiş bulunuyorum. Ilk tur haftaya kaldı malesef. Samsun'da 1 adet m kadro vardı onu aldim, yorumlara bakılırsa doğru kadro boyum 1,80 . Bu arada internette 3 taksit mağazada 6 taksit yapiyorlar. Bu hafta zor geçecek sanırım ;)

SM-T700 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: ilker
@Cesmeonu Hocam bende Teb kredi kartıyla aldım 3 taksit yaptırdım bankada ise otomatik 5 taksit olmuş, öyle gözüküyor anlamadım da işime geldi :D Bir de bilmeyen arkadaşlara söyleyeyim misal kredi kartıyla tek çekim bir ürün aldınız, bankayı arayarak 20-30 lira(net bir şey diyemiyorum yüzde kaç olduğunu bilmediğimden) gibi bir komisyonla onu 9 taksite böldürebiliyorsunuz

Geri