Scudo Sports

b'Twin Ultra 700 kullanıcıları

@h.kozan hocam bir şey daha sorabilirmiyim. Alur 700 ü 2. El olarak 3 ay kullanılmış halde bir tanıdıktan 2000 tl ye alma imkanım var sizce bu fiyat iyi mi? Yorumların8z değerli

Scudo
@Mehnur AKGÜL
Hocam o alet 2 senelik bir alet, 3 ay kullanıldığını hiç zannetmiyorum.
2000 liraya çok iyi fiyatı ancak o kadar kullanılıp kullanılmadığını anlamanız lazım. Zincirin ne kadar uzadığına, aynakolun aşınmasına, rublenin aşınmasına bakın. Anlaşılır zaten. Fiyatı baya iyi şu piyasada.

@Mehnur AKGÜL
Aynen hocam kesinlikle alın. Daha pahalıya bile satabilirsiniz şuan :D
Aynı aletten kullanıyorum çok memnunum.

Almayi dusunenler varsa ultra 700umu satiyorum dostlar temiz kullandim markette ilani var.

@Mehnur AKGÜL

Ben de bir süre kullanmıştım, iki tane yol bisikleti olunca satmıştım, güzel bisiklet, hayırlı olsun, güle güle kullanın.

• Beğen
Tepkiler: Mehnur AKGÜL
@Mehnur AKGÜL
Çok iyi bir fiyata aldınız, hayırlı olsun.
Uzun mesafe antremanı yapmadan önce lastikleri tak çıkar yapmayı deneyin derim. Jantla alakalı diye düşünüyorum, çok zor oluyor söküp takması. Eliniz alışsın en azından yolda çekilmiyor ilk defa yapmak :D

alur 700 105 setli, 1 yıllık garantili 2 bin tele istiyor satıcı sizce nasıl? 176 cm boyuma 50 cm kadro olurmu

@BurakLEE
Fiyatı iyi de kadro boyu küçük gelir, dediğiniz ölçü XS oluyor yani en küçük boyu. Bu linkten tüm parçaların uzunluğunu bulabilirsiniz. Bacak boyunuzu da işin içine katıp bakın bi isterseniz de yine de S ya da M olsa daha iyi olur.
(link)

XS de üst sınır 170 gibi. Arkadaşım 1.69 boyuyla xs kullanıyordu ama 1.76 boya xs küçük gelecektir.

• Beğen
Tepkiler: BurakLEE
@Fırat Ç.
Yok hocam XS oluyor 50-51, S kadro 52-53, M kadro 54-55, L kadro 56-57, XL kadro 58 59

@h.kozanMerhaba bende 410 ve alur 700 kullaniyorum secimler neredeyse ayni olmus [emoji106]

HUAWEI VNS-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: h.kozan
Merhaba arkadaşlar, ağustostan beri başlığa yazılmamış hem başlığı canlandırmak hem de sorumu cevaplandırmak için buyrun başlığa :)

Ultra 700 af'ım için yeni bir gidon bandı almak istiyorum. Fakat uygun yeşili bulamamaktan korkuyorum. Daha önce değiştiren varsa hangi markanın yeşil tonu uygun tavsiyelerinizi beklerim.

Kafamda fizik'in yeşili var kullanan var mi?

Decathlon performans bisikletlerini yeniden isimlendirmeye karar vermiş. Bundan sonra Btwin ultra serisi bisikletler, Van Rysel ultra adı altında satılmaya başlanacakmış. 2019 yılı itibariyle bu marka ismiyle bisiklet modellerini görücüye çıkarmışlar. Markanın prestijini arttırmak için yeni isim bulma yoluna gitmişler gibi duruyor.

İngilizcesi olan arkadaşlar için kaynak.
(link)

Geri