Scudo Sports

b'Twin Ultra 700 kullanıcıları

@Mertkangunes
Yukarıda resim koydum, benim boyum 1.78, bacak ölçüm 82cm civarı ve M cuk oturuyor. L bedenin üstüne çıkınca testisleri feci sıkıştırıyor. Ayrıca L bedende head tube denen boru da uzun yani yol bisikleti pozisyonu almak daha zor 1.78-1.80 boy için. Ben olsam yine M tercih ederim.

• Beğen
Tepkiler: Mertkangunes
Scudo
Teşekkür ederim cevaplandırdığınız için 2900 e cube 105 setli ile arasında gidip geliyorum çok karışık benim için

@Mertkangunes Ona bir kıyaslama yapamam, Cube marka değeri de yüksek.
Alur alırsanız M boydan şaşmayın dediğim gibi. L kadro 58 bedene denk geliyor, çok büyük.

• Beğen
Baktığım cube 53 cm satıcı 1.75 1.85 için yazmış . Alur 700 alırsam M alıcağım aklımda

benim hangi kadro almam gerekli peki 1.83 boy 90 cm bacak boyu

@Mertkangunes Cube satan vatandaş yanlış bilgi aktarmış. 53 kadro Cube diğer firmaların ölçülendirmesine benzemiyor. 170 - 175 cm arası uygun hatta 1.75 cm biniciye bile büyük geleceğini düşünüyorum. Firmanın boya göre verdiği değerlere şuradan(link).

@Furkan TK teşekkür ederim kafam acayip karışık sizin bisiklette aklımda bu hafta sadece forumda araştırma yapıyorum :)

başka firmalara pek bakmayın, değişiyor beden ölçüleri.
canyon'da 184 boy ve yanlış hatırlamıyorsam 88 cm iç bacak boyu L vermişti, iç bacak boyunu 87 yapınca M veriyordu.
mağazada arkadaşa sorduğumda kendisinin XL kullandığını, bana L olacağını söylemişti.

belki fikir verir.

fiyat efsane. şu fiyata alacağınız diğer markalara ait bisikletler, bunun yanından bile geçmeyecektir.
ultra da fiyatına göre çok iyi bisiklet.

dağ bisikleti olarak rr 8.3 ve rafal 720 sahibi oldum, üst düzey bisikletlerinin hepsi şahane decathlon'un, hiçbir çekinceniz olmasın.

• Beğen
@Mertkangunes 8.3'ü satıp rafal 720 aldım, yol olarak da gaza gelip canyon'dan bir model aldım. 1 haftadır yoldayım, inanılmaz bir keyif ya. dağ bisikleti kullanıyor olmak zaten hakimiyet konusunda biraz avantaj sağlıyor diye düşünüyorum, bozuk yollara bile girdim. hiç de "istanbul gibi yolları bozuk şehirde yol kullanılmaz" diyenler haklı değilmiş.

• Beğen
@hashus1099 teşekkürler bilgilendirme için ben de alur da xl kadro olmadığı için ultra almayı düşünüyordum lakin l bana olacak herhalde

@hashus1099 düz yolda ve aradada patikada sürücem sizce ilk dağ mı yoksa yol mu alayım yoksa fitness mı

@Mertkangunes araziye de girecekseniz cyclocross düşünebilirsiniz. ana konusu vardı galiba, cyclocross'çu arkadaşlara bir sorun derim, çok hakim değilim konuya.

alur 700 alacak arkadaşlar kadro boyu KONUSUNA dikkat etmeleri lazım kadro boyu büyük yada küçük bir kadro alırsanız sürüşte rahat edemezsiniz..sonra satılığa çıkarırsınız bisikleti.175 -180 boy M kadro ..180 üstü L kadro tam oluyor xl yok arkadaşlar. M kadrodanda son 3 adet kalmış sanırım . alacaklara duyurulur

Fiyatının 2500 e dustugunu gordumde ilgimi çekmeye başlayan bu bisiklet hakkında kullanıcı görüşleri nelerdir ? Fiyatına değermi ? Carraro 052 Tiagra yla kıyaslanırmı ?

• Beğen
Tepkiler: Boyacı kaan
@ilker Çok teşekkür ederim. 81 için. Ben pas geçiyorum. Alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun şimdiden.

Geri