Scudo Sports

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

Darısı bizim başımıza artık. :harika:

Scudo
@bibisiklet grupseti falan da mi degistirdiniz jantlarla beraber?

@bibisiklet aa pardon bu 520'ymis ben 500 zannetmistim zaten grupset sora

Gidon bandının yenisini de sardık. Orijinali pek iyi değildi, söktükten sonra daha iyi anladım. Bu hem yumuşak hem de hissi çok güzel.

20170429_143738x.jpg

@Thranduil

güle güle kullanın. Kullandığınız lastiklerin marka ve modeli ne hocam?

• Beğen
Tepkiler: Tortiyum
Merhaba,

Geçen yıl Triban 500 M Yol bisikleti aldım. Bu işte pek yeni olduğum için Triban'ı da MTB'de olduğu gibi çukurlara dikkat etmeden kullandım. Birkaç kez lastik patlattım. Sahip olduğum bisiklette tutuşu arttıracak, sık patlamayı engelleyecek, stabilize yollara da uyabilecek, dişli veya korumalı dış lastik önerebilecek birileri var mıdır? Fiyat olarak 100 lira civarı benim için makul seviyelerdir.

Cevabınıza teşekkür ederim.

@ghate Çok teşekkür ederim. Schwalbe Marathon 700x25 kullanıyorum hocam.

• Beğen
Tepkiler: ghate
@Necihi hocam schwalbe lugano. Hem lastik tutusu kalitelidir hemde zithı vardın zirlilarindan alırsanız biraz ağır olur ama
Schwalbe Lugan

@Necihi
Arkadaşın dediği zırhlı lastiği de alabilirsin. Bak bi de Rubena Syrinx var 60 lira falan çifti, ağır ama sağlam. Sorun yaşatmaz :)

Triban 520'min arka göbek flibberdaki rahatsız edici sesten sonra dayanamadım Mavic Aksium jant ayırttım kapora verip. Haftaya jantlarımız elimizde olur inşallah.

17307_mavic_aksium_one_wheelset.jpg

@Thranduil
Hayırlı olsun tekerinize taş değmesin

• Beğen
Turda tekerime giren (Yanlışlıkla yoldan çıktık) deve dikenleri (32 adet) yuzunden ic lastikleri CST, dış lastikleri de Schwalbe Lugano (Level 3 K-Guard) ile degistirmek zorunda kaldım.

Ya yeni olduğundan ya da başka bir nedenden dolayı yine korkuyorum. Bu lastik de pek deve dikenini durduracak guçte değil gibi. Ne dersiniz? Kuruntu mu yapıyorum yoksa haklılık payım var mı?

@sirreddot schwalbe lugano cok iyi lastiktir acaba yol tutuşu nasil bende almak istiyorum benim tur bisikletimde schwalbe maraton plus bardı her yene her dikene girdim ama bir şey olmadı bence iyi yapmışsıniz

@Thranduil
Stok jant ile mavic ve tereddüt. Çok fark edecektir

• Beğen
@Emreyasir22 yol tutusu hutchinsondan daha iyi bence. Rahatlikla yatiyorum virajlarda.

Geri