Scudo Sports

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

@ghate Kolay gelsin sizede umarım ayar tutar. Bir önceki bisikletimde de aynı problem vardı. Bisikletçim çözmüştü sağolsun. Dün götürdüm, biraz kullan öyle gel hallederiz dedi ya bakalım inş hallolur. Birde seleden memnun musunuz ? Ben bayağı muzdaribim sele konusunda.

Scudo
@Ahmet Zeki
Dün gece baya uğraştırdı ama sanırım ayarladım her ikisini de yani öyle umuyorum.
Sele konusunda ilk gün çokncanım yanmıştı ama şuan daha iyi. Ama hala rahatsız tabi.
Ben decathlonun pedli askılı tayt ile kullanıyorum iyi gibi. Ped tavsiye ederim.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sele sadece benim hosuma gidiyor galiba. Bana gore gayet rahat ve guzel gorunuyor.

• Beğen
Tepkiler: Emreyasir22
T500 e iç lastik alıcam hangi boyutu tercih etmeliyim? Yardımlarınız için teşekkürler

Mavic aksium almıştım wiggledan ama ikinci kez iptal ettiler. Bende Türkiye'den shimano rs11 aldım kendi jantlarının akort ayarını yapmak zordu bi türlü ayar tutmuyor sattım onları.

selam arkadaşlar daha önce triban 3, fit 5, triban 500 kullandım, uzun süredir katlanır bisiklet kullanıyordum şansıma boyuma uygun 48 kadro 26 jant triban 5 çıktı 9*3 sora sistem var toplamaya koyulduk bakalım ne çıkacak ortaya

IMG_9853.JPG

@fatihy Kolay gelsin hocam, orta göbek pasolu mu? Lafı açılmışken pasolu göbeği hollowtech'e çevirebilir miyiz?
@bibisiklet Akıcı ve jant ayarı kolay yapılan bir model önerebilir misiniz? Şu kalın jantlar var. Yani çapı daha ufak öyle tarif edeyim. Onları t520'ye takmak mantıklı mı?

Uygun fiyata triban 500 & 520 bakıyorum. Satmayı düşünen varsa özelden iletişe geçebilir.

@Sert79 (link)

bende bunlardan aldım gayet guzel ve patlamıyor kolay kolay

(link)

bide bu var ama kalitesi tartışılır

@Emreyasir22 hevesini kırmak istemem ama ileride kötü oldugunu anlıcaksın

• Beğen
Tepkiler: Sert79
@Özgür Aydn

Teşekkür ederim Özgür ilgilendiğin için bende rubena alacağım büyük ihtimal [emoji4]

@sirreddot octalink dedikleri göbekten sanırım üzerinde hollowtech ortası boş olanlar diye biliyorum

İkinci el kisminda satilan urunler neden kaldirilmiyor ya?

Ben birisini gordüm 520 ye 35 lastik takmiştı ve sığmış

T520'nin çatal aralıkları daha geniş ama T500'ün 32 lastiğe izin vermesine şaşırdım doğrusu. Ben 28 olur mu olmaz mı derken 25 almıştım.

Geri