Scudo Sports

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

düz yolda kondisyon kendini gösteriyor fakat yokuş aşşağı inerken jant kalitesi kendini belli ediyor bence.

Scudo
@İlbey Yağcı Buraya değil lastik konularına yazın, kışlak lastik üzerine onlarca konu var, yardımcı olurlar :)

@taner07

Zaman ayırıp cevap yazmışsınız teşekkür ederim. Fakat esas amacım ilk ağızdan Tribandaşlardan bilgi almak. Zira Ebubekir'in de konuyu açarken amacı Triban kullanıcıları arasında bilgi paylaşımı olmasıydı. Değil mi ?

Yoksa ben de onlarca lastik konusu arasından okuyup kendimce araştımalarımı yapıyorum :)

kışlık lastikle uğraşmayın bence, ne kadar kanallı olursa olsun ince teker bu illaki kayacak.
plastik kelepçe alıp cant aralarına takabilirsiniz @İlbey Yağcı

• Beğen
Tepkiler: İlbey Yağcı
Tribancılardan bir şey sormak istiyorum bende de triban 500var jantlar 650lik bu jantların göbeğini değiştirsem,göbekler standartmıdır bütün göbekler uyar mı internetten sipariş verip ördürücem bir de sadece göbeğin değişmesi jantların akıcılığını arttırı mı jant çemberi ile jant tellerini her yerden bulabilirmiyim yol bisikletinde 26 inc olunca zor bulunuyo acaba bunlar bulunabilir mi yoksa yol bisikleti diye ayrılıyo mu acemi olarak yardım bekliyorum yardımcı olursanız sevinirim?

@Guney1907 çember ve tellerde fark eder. Göbekte fark olmaz. 32 tel olması yeterli..

Jantı 26inch yol jantı olarak mı aratıcam telleride neye göre seçmeliyim

@Guney1907 Teller uzunluk olarak seçeceksin. Mezura yada metre ile ölçüp net uzunluğu öğren ona göre ararsın. Çemberi de 26" yahut 650'lik olarak arayabilirsin..

Yol bisikleti olarak ayrılıyor mu yoksa herhangi birini alabilir miyim

@Guney1907 yol olarak alacaksın elbette. Zaten fazla alternatif olacağını sanmıyorum..

@lealtad yardımın için teşekkürler değişiklik yaparsam ilk iş jantlar sonra sora grup set

• Beğen
Tepkiler: lealtad
@Guney1907 ufak kadroda alt seviye bi jant değişebilir lakin grup set gibi yüksek maliyetli değişikliğe gitme bence. Ölü bi yatırım olur..

arka tekerin kilitlenebilir olduğunu yeni farkettim ben / triban 520
hırsızlara karşı ufakta olsa etki eder

@Guney1907 sat xrs 030 al kökten çözüm jant lastik set.update yapayım dersen ıkı katı para harcarsın

@nuruasakir aşağı indirdiğinde tekeri kilitliyor, pedala basılamıyor
https://i.hizliresim.com/QZnvjk.jpg

@Ruhpastası benim bildiğim o kilit değil fren ayarı için;pabuclar eridiğinde anahtar bulamadıgında yolda giderken oradan ayarlıyorsun gecici süreli cok işe yarar.
kilit olaarak kullanmak için jant akordu sıfır olup sıfıra sıfır ayar yapman lazım ben 1000 km oldu vites fren ayarı yapmadım full ındırsem de degmiyor :)

ama ben bunu kilit olarak kullanıcam :D sanırım bendeki kademeli inmiyor, ya açık oluyor ya da tamamen kapalı
sende ki kademeli mi?

Geri