Scudo Sports

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

Scudo
@lealtad, teşekkürler, mtb tipi olanlar çok geniş kalıyor tabi
Yeni arayışlar içerisine girdim bu arada arkadaşlar.
Birçok mtb kullanıcısın aslında (Dağda kullanmayacaksa) cyclocross kullanmasının daha doğru olduğunu anladım (tabi bütçe işi)
Yol bisikleti üzerinde yoğunluğum devam etmekle birlikte cross lar epey Kafamı karıştırdı.
Yol'a geçmeden mtb yerine cross'um olsaydı dedittirdi bana ve daha kullanmadan

arkadaşlar merhaba. bende bir süre fiyat araştırması yaptıktan sonra triban 3 almaya karar verdim ve kendime 57 kadro boyunun uygun olacağını öğrendim(86 iç bacak, 180 boy) ama malesef ki ankara decathlonda yol bisikleti satılmıyormuş yani denemeden internetten almam gerekiyor. sizce 57 kadro uygun mudur? ayrıca stok sorunuda var decathlona mail attım dönüş bekliyorum. geçmiş senelere göre sizce triban 3 lerin üretimi artık bitti mi? kışın indirim oluyormuş her sene fakat 57 kadro boyunda ve internet mağzası üstünden yakalayabileceğime inanmıyorum siz ne düşünüyorsunuz. teşekkür ederim

57 kadro gelmeyecek bosuna bekleme ben nisandan beri bekliyordum sonunda vazgectim triban 500 aldim

Arkadaşlar biraz önce decatlondaydım, triban 520nin (M kadro )53veya54 kadro olanını denedim
Boy 1,78
İç boy 80
(Ayakkabısız,terliksiz ölçüler)
Personel agresif kullanmak istersem iyi olduğunu sadece yolda akmak istersem L boyunu almamı tavsiye etti. Çok mantıklı geldi, bindiğimdede öyle olduğunu kendim gördüm.

@GhostRider_17 hadi ya triban500 de bütçemi aşıyor birde o fiyata çıkınca sora set salcano 040 düşünmediniz mi? Neden triban500 ü tercih ettiniz?

Triban 500 satın aldım L kadro, 95-96 kg yim. 8 km geldim decathlon izmirden buca belediyesinin oraya kadar arka jant ayarı kaçtı moralim çok bozuldu. Fiyatıda az değil öğrenci için çok pahalı bir şey. resim ekledim bakabilirsiniz :)

Dosyalar

• 20150809_175631.jpg
    20150809_175631.jpg
    134,3 KB · Okunma: 72
@SanerDK geçmiş olsun, garantiden hallolur umarım, tabi git gel ve bu talihsizlik can sıkıcı

Bisikletçiye yaptırmam garantiyi bozar mı? 3. ve 6. ay bakımı var yani ilk 6 ay içinde ücretsiz bakım yapıyoruz dedi orda çalışan eleman garantiden yapılır mı yarın götürsem jant ayarı, biz abimle biraz uğraştık ama tam olmadı birde pompa prestayı şişirmedi sorun yaşattı bana baya bir ilk günden canım çok sıkıldı. Triban 3 ü triban 500 yapmışlar triban 500 ü triban 520 yapmışlar benim anladığım durum bu oldu arkadaşlar

edit: bu terlik gibi pedalların terliksi kısmını sökebilirim demi istedigim gibi

@SanerDK bisikletciye yaptirmaniz buyuk ihtimalle garantiyi bozmaz. Cunku Btwin, akord ayari yapmaniz icin ayri alet satiyor. Yolun olrtasinda ayar gitti diyelim decathlonami tasiyacagiz bisikleti? :D

@juelz malesef bisikleti satin almakla olay bitmiyor. Bunun destek hatti,yedek parca bulunabilirligi, bakimida var. Ayrica salcano tercih etmeyecegim bir marka. Soyle diyeyim, arabayi alman, bisikleti fransiz veya amerikan alacaksin :))

@SanerDK Bozulmaz. Garanti kapsıyordur büyük ihtimal. Bisikletin istediğin yerini söker, takarsın o senin zevkin :D

@SanerDK, iki yıl bisikletin, ömür boyuda kadro'nun garantisi var diye satılmıyor muydu?
En mantıklısı götürmek ve garantiden yaptırmak, belki bir imalat hatasından dolayı bu arıza oluşuyordur v.s. ayrıca decatlonun sadece b'twin markası için tercih edilmediğini biliyoruz, personel, satış sonrası hizmetleri, muhatap bulunabilmesi gibi nedenler. Hatta işi bisikleti değiştirmeye kadar götürebilirsin çünkü çok doğal olarak canın sıkıldı ilk gün bile değil ilk saatlerde oldu dimi.
O pedallardaki terliksi şey dediğin benim r.rider 540 ta da var, çıkarmıştım tekrar taktım, yol bisikletinde daha iyi olur.

@Keya açıkçası ben Decathlon u sadece bazı ürünlerde ki uygun fiyat ve garanti kapsamından tercih ediyorum. Elemanların bilgi birikimi daha doğrusu işe yaklaşımı yanlış/yetersiz.. En azından bana denk gelenler hep böyle. Telefon ile arayıp ürün sormak istediğimde bisiklet bölümünde telefona cevap veren kişi mesela..

• Beğen
Tepkiler: Keya
Aralarında 2-3 tane profesyonel var, Ankara'da enazından. Ama dediğine Kısmen Katılıyorum bir ikisi denk geldi Banada kendi reyonunda ben ondan daha faZla bilgili kaldım, ürün yerleri bakımından bile

• Beğen
Tepkiler: lealtad
Triban 3 e Decathlon'dan Classic portbagaj aldım . Sele altı kadro bağlantı yerine sanırım geniş kaldı. Bagaj takan arkadaşlar ne takıyor bilgilendirirse çok iyi olur.

Arka tekerlek elimle çevirince dönmüyor, ayarlama yapmaya çalıştık abimle fakat çok ince iş. Elimizdeki pompa prestaya filan uymadı canım iyice sıkıldı ama alışma dönemi bisikletin diye biliyorum ilk zamanlar

Arkadaşlar yeni model triban 500 almayı planlıyorum boyum 1.85 kadro bedeni olarak ne seçmeliyim ayrıca bisiklet hakkında ne düşünüyorsunuz doğru bir tercih olur mu ?

Bacak içi boyunu ölç, 82-85 cm arasındayım 57 kadro sana uyar. Fiyat konusu tamamen kişisel tercih. Bu işe yeni başlayanlar için decathlondan bisiklet almak bence mantıklı.

Mtb kullanıcısydım son zamanlar bisikletten istediğim zevki alamamaya başladım anladım ki yol bisikletine geçme zamanım gelmiş ilk olacak

Çok teşekkürler şimdi ölçeceğim

Geri