Scudo Sports

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

Buradaki bir arkadaşın önerisi üzerine siyah bandin üstüne sardim beyaz bantları.ilk kez yaptığım için cok iyi bir iscilik oldu denemez ama çözdüm işi birdahako sefer daha iyi yaparım :)) 70km kullandım daha kir belirtisi yok. 35km si yagmurdaydi

Dosyalar

• 20150201_161634.jpg
    20150201_161634.jpg
    160,8 KB · Okunma: 150
Scudo
(link) yeni bir yol bisikleti gelmiş tasarım olarak çok hoşuma gitti.. Keşke bütçem yetsede alsam. Demekki Decathlon sezonu açmaya başlıyor darısı Triban 500 ün başına :D
http://www.decathlon.com.tr/media/829/8290154/big_ddef42548600477bb2cdfbc72e4e01b4.jpg

@Egemen Ocaklı
O fıyata baska alternatıflerde var.Turkıye fıyatı cokta ucuz degıl.

(link)

@Egemen Ocaklı
Bılgılendırmen ıcın sahsım adına tesekkur ederım.Decathlonun kendı sıtesınde bu model gozukmuyor.Herhalde Turkıyeye elde kalan bır kac stogu yollamıslar :D
@Egemen Ocaklı Bu orda bu vıdeodan detaylı olarak modelı ınceleyebılırsın :)

• Beğen
Tepkiler: Ersin savaş
gerçekten bu fiyata alınabilecek iyi bir karbon bisiklet, decatlon çıtayı yükseltiyor

• Beğen
Tepkiler: YüzSürKoş
@Fırat Y.
Fırat abı aslında Decathlonun Btwın olarak cıtası hıc de fena degıl.Sorun ulkemıze sınırlı modelerının gelmesı. Mesela Ultra 940 Modelı Ultegra Di2 (Elektronık grupset) ye sahıp.
(link)
Incelemesı ıcın : (link)

BTwin_Village_bici_corsa_foto09_Ultra940-1024x768.jpg
20131012_213559_user_picture.jpg

Hatta Trıathlonda cıkarıcaklar :eek:

(link)

BzWpA06IMAEt_js.jpg

BuRkJt1IMAABj6f.jpg

Ek olarak FDJ nın sponsoru oldugundan cıtasının daha da yukselecegını anlayabılırız :)

@Ebubekir
evet biliyorum btwin önemli bisikletler yapıyor, ben de zaten decatlon türkiye nin çıtasını kastetmiştim eminim ileride daha da iyi bisikletler getirirler,bizim afilli marka bisiklet satan distirübütörler de biraz akıllanırlar

• Beğen
Teşekkür ederim. Havaların iyileşmesini bekliyorum artık. 10 derecenin üstünü görebilsek harika olacak.

• Beğen
Btwin yakın da yarışlara da katılacak kadar iddalı :D

Arkadaşlar tribanımı satmak durumunda kalabilirim kesin değil ama alıcısı olursada 60 kadro istanbul avcılarda 100km kadar oldu sanırım 100ü geçmemiştir
Edit:Triban 3

arkadaşlar bisikletimi bugün itibariyle aldım ama gidon kısmını yerleştiremedim. nasıl yapacağız. videosunda da gidon kısmının yerleştirilme sonrasını anlatıyor ama ben baya baya takamadım gidonu boğaza

@tamayaytam güzel video olmuş, güle güle kullanın, bisiklet de salona çok yakışmış bu arada:)

@GayriMütenahi
Gözün aydın. Zaten buradan anatılacakların hiçbiri o video kadar etkili olmazdı

@Fırat Y. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Havalar yüzünden dışarı çıkamayınca salonda tur atmak zorunda kalıyorum. Yastığın altına da sığmıyor bu şekilde hasret gideriyorum.

@nolef
Merhaba ben de ortalığı mahvetmek istemediğim için eski bandın üzerine sarmayı düşünüyorum aynı banttan var ben de de. Acaba bu bandı çıkarırken eski bant zarar görür mü? Ya da yapış yapış olur mu?
Bu arada gidon boğazım jant setim ve lastiklerim gelsin bembeyaz olmaya ramak kalan bir triban 300 fotoğrafı paylaşacağım umarım bir aksilik olmaz, belki bisikletini beyaz yapmayı düşünenler olur onlara ufak bir referans olur bu işe başlamadan önce.
Bir sorum olacak ben rubleyi eski janttan zincir anahtarsız nasıl sökebilirim? Fiyatı fazla geldi almadım. Kolay bir yol yoksa kendi zincirini kullanıp sökeceğim. :D

Geri