Scudo Sports

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

@Fırat Çetin
Bıldıgım kadarıyla en uygun fıyat kargoda dahıl Wıggledan alıdıgınızda gelıyor.Ornek olması acısından baska bır sıtedekı satıs fıyatını gosterıyım :). (link)

Scudo
Arkadaşlar Triban 3 için kullandığınız çamurluk var mı? Hem ön hem arka için. Tavsiye ettiğiniz bir ürün varsa (yurtiçi/yurtdışı farketmez) sipariş vereceğim de. Bisikleti almadan hazır olsun ekipmanlar...

@AykutÇ.
Doktorum şimdiden hayırlı olsun :)

Bu yoruma bakıp ıstedıgınızi karar verebılırsınız :)

Btwin triban serisi kullanıcıları kulübü (3-5ler buraya) | Sayfa 11 - BisikletForum

Sahsen Crud Racer kulanıyorum.Trıbanda nasıl durduguna bu yorumdan bakabılırsınız :)

Btwin triban serisi kullanıcıları kulübü (3-5ler buraya) | Sayfa 15 - BisikletForum

Yenıden camurluk alıcak olsam kromo plastık oldugu ıcın SKS Blumels yol camurlugunu alırım.Bence sız de bu modelı alın.Crud goruntu olarak ve ıslevsel olarak cok ıyı fakat plastık oldugu ıcın kırılma rıskı yuksek :)

@Ebubekir

(link)

Bu ürünü sipariş vereyim diyorum o zaman Ebubekir. Sağolasın. Boyut olarak hangisini seçeyim?
700/35'in siyahı kalmamış. 700/42 seçsem siyahı var ama bana gereği olur mu ki? Ya da gri 700/35 Triban3 le fena olmaz mı dersin?

@AykutÇ.
Chaınden almanıza gerek yok.Bıkecompenentsden 700*20-28 boyutlusunu daha uyguna alabılırsınız :)

(link)

• Beğen
Tepkiler: AykutÇ.
@Ebubekir

19 Euro ürünün fiyatı. kargo ise 15 euro oluyor.
Toplamda 99.54 TL tutuyor sipariş. BU fiyata yurtiçinde benzer kalitede bir ürün bulabilir miyim ki. Yoksa hiç uğraşmayıp direk siparişi versem mi?

@AykutÇ.
Doktorum bu fıyat aralıgında Erdoganlarda , Zefalın Shield R30 yol camurlugu vardı.Stokta yok gozukuyor.Bu yuzden dırek yurtdısından alın :)

@Ebubekir

Kanıma girdin, siparişi verdim. Şimdi salonda bacakları güçlendirmeye devam. Havalar ısınıp bisikleti alınca da gelsin Bolu dağı tırmanışları :)

• Beğen
Tepkiler: YüzSürKoş
Campagnolo nun beyaz seçeneği yokmuş. Beyaz alacağım ben bisikleti biraz beyaz yapmak istiyorum :) Shimano serisine mi bakmam doğru olur tekrar? Sesi çok güzel ama campagnolonun.
Beyaz gidon bandı almayı düşünüyorum ama çok kirlendiğini söylemişler. Konuda bir arkadaş temizlenebilir bir banttan bahsetmiş ama nedir pek anlamadım. Ne yapabilirim beyaz gidon bandı kullanmak için?
Bir de bu microshift vites kolu 10 lu ruble destekler mi? Esasında 105 ya da ultegra set dizmeyi düşünüyorum yavaş yavaş ama tiagra seviyesinde olduğunu söylenmiş ben de gittim denedim gayet iyi vites geçişleri. O yüzden biraz erteleyeyim bu yükseltmeyi dedim.

http://www.goffskitchen.co.uk/photos_misc/bike/triban_after_01.jpg
Şu bisikletin görünümü çok hoşuma gitti buna yaklaşık bir şey yapmayı planlıyorum.
17 sinde istanbul a gideceğim bisikletle beraber ne kadar parça alabilirsem alacağım umarım bir aksilik yaşamam.

@Fırat Çetin Bence Campalardan vazgecmeyın.Beyaz lastıklerle de uyumu saglarsınız.Beyaz gıdon bandı ıcın de mantar degılde derı alırsanız kırlenme pek olmuyor :)
Genel olarak bisikletınız benımkıne benzeyecek herhalde :)
1688930_1509977632613721_4052139678909645046_n.jpg

Campalarda fena durmuyor :)

a.jpg

91BC30C3-DCEB-46F8-9E78-83F3FC98DA30_zps2akbcbol.jpg

@Ebubekir
Beyaz jant takmazsam içimde ukte kalır. :D campagnolo nun sesini dinleyemeyeceğim ama olsun belki ileride kadro değişince daha üstünü alırım. Bu arada antalya delta bisiklete gittim şansa rs31 beyaz vardı wiggle fiyatına denk getirdim nerdeyse aldım gitti. :D Sırada bisikleti ve beyaz yanaklı lastik almak kaldı.

• Beğen
Tepkiler: YüzSürKoş
@Fırat Çetin
Yenı jantlarınız hayırlı olsun.Gıtmısken keske karbon masada alsaydınız :) RS31nde sesı fena degıldır :)

• Beğen
Tepkiler: Fırat Çetin
@Ebubekir
Teşekkür ederim :) biraz daha antalya da olacağım uğrayabilirim delta bisiklete tekrar, jant setinden sonra dediğiniz gibi maşayı değişeceğim ihtiyaca göre grupset ve ufak tefek takımları değişirim. Açıkçası bütçemle bisiklet alıp kullansam bu kadar içime sinmez. Daha bisiklet elime geçmeden keyif almaya başladım. :D Umarım 60 ya da 63 kadro bulurum. Bayrampaşa da 57 den büyük yoktu.

Böyle parçalar ekipmanlar koyuyorsunuz buraya, balkonda yatan bisiklete masraf yapacağım sizin yüzünüzden :D Havalar ısınsa biraz da çıkıp yollara vursam kendimi :)

@Fırat Çetin
internetten al magazadakilerin ikinci elden farkı yok

@Eren Can Güldalı
Benim bir kampanya durumum var da ondan internete pek bulaşamıyorum :)

Sizden bir kaç ricam olacak bana yine alınacak sağlam bir karbon maşa öneriniz var mı? Bir de bu mevcuk microshift vites kolu 8 den yukarısını destekliyor mu? Destekliyorsa bir ruble de alsam iyi olacak. 11 li 5800 grupset dizme planım var uzun vadede.

Bu arada triban 500 dedikodularıyla ilgili de bilgi almaya çalışıyorum bakarsınız yeni seri triban500 ün beyazı gelir onu alırım neden olmasın? :) Hem böylece maşayı da almam gerekmez.

Triban 3 arka lastiğini 28c ile değiştirebilir miyim? Ön maşa sorun oluyordu arkada problem yoktu galiba değil mi? Evde önceden aldığım ve kullanmadığım bir set lastik var. Çıkan lastiği de yedek olarak kullanabilirim bu sayede. Ne dersiniz uğraşmaya değmez mi yoksa. Üzerinde gelenler eskiyince değiştirme yoluna mı gitmeliyim?

@tamayaytam
İki janta da 28 mm takabılıyorsunuz.Masa vs. sorun olmuyor...

Triban 3'ün hoodlarını nasıl değişebiliriz? Uç kısımda fren kablosu var. Kabloyu nasıl sökebilirim zararsız bir şekilde? Yada ne yapmalıyım tam olarak?

Geri