Scudo Sports

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

Scudo
@nolef
Merhaba .Bu sıteye vucut olculerınızı gırıp yapmanız gereken ayarları ogrenebılırsınız :) Olcumu yaparken bır kısıden yardım almanızda fayda var.

(link)

• Beğen
Tepkiler: nolef ve Uğur S.
@Fırat Çetin
Triban5'te daha iyi bir vites donanımı ve karbon maşa mevcut onun dışında büyük bir fark yok.

@Ebubekir
Saol dostum bir bakayım buraya:harika:

@Eren Can Güldalı
Genelde üst kısımdan frene ihtiyacım olduğunda alttan.Çünkü üstten tutarken freni tam hissedemiyorum

Triban 500 almak istiyorum abim ile ortak kullanacağımız için ortalama kadro boyunu 60 lık düşünüyoruz ancak bana uyarmı konusunda kararsızım.. 1.80 boyum var iç bacak boyum 82.. sizce uyarmı bana 60 lık kadro boyu?

@Egemen Ocaklı
Egemen bu soruyu oncedende bu konuda sordugunu hatırlar gıbıyım :) Ikınızde deneyerek karar verın .Hangısınde rahat edersenız onu alırsınız :)

• Beğen
Tepkiler: lealtad
@Ebubekir
Deneyemiyorum sıkıntı orda :D bugün bayrampaşadaki decathlona gittim 60 lık kadro yokmuş ellerinde 57 yi denedim oda biraz küçük geldi kararsız kaldım

@Egemen Ocaklı
Trıban 500 umu denedın yoksa 300 umu ? Sele borusu yeterınce uzun emın olabılrsın. Sen denedın bır de abın denesın baıim :suspus:

@Ebubekir
triban 300 denedim kadroları aynı olduğu için bir fark olmaz diye düşünüyorum, sele borusu sonda değildi biraz daha mesafe vardır alyan gerektiği için yükseltemedim. abime 57 küçük geldi iç bacak boyu 90 cm onun

@Egemen Ocaklı

merhaba.boyunuz 1.80 iç bacak boyunuz 82 yazmışsınız bi yanlışlık var gibi benim boyum 173 iç bacak boyum 81. acaba benim bacaklarımmı hormonlu anlayamadım :D

Triban 500 ü ben bayrampaşada görememiştim acaba diğer mağzalara gidenler triban 500 ün 60 ya da 63 cm kadrosunu gördünüz mü? Stoklar yenilenecekti diye okumuştum ama şubat ayındayız hala yok.

@Fırat Çetin

Bayrampaşa da bir çalışana sordum yaza doğru gelir demişti. Twitterda sorduğumda ise Nisan ayının ilk haftası geliceğini söylediler yani onlarda tam bilmiyorlar sanırım .. Yalnız talebin çok olması aşikâr..

Arkadaşlar bu bisiklete shimano rs11 21 31 ya da r501 uygun olur mu? Wiggle ya da merlin den alabilirim gümrüğe takılma ihtimali nedir? Takılsa bile buradan ucuza geliyor gerçi. Bir de hangi jantı tavsiye edersiniz bu bisiklet için limit 500 tl. 500 tl ile bu yazdığım jantların hepsini alabiliyorum bir de 105 in jant setini gördüm ama arka göbek hoşuma gitmedi rs serisinin arka göneği bence daha güvenilir.

shimano 8'li sisteme uyan her jant takılabilir.r-501 leri biraz araştırmayla yurtdışına yakın fiyatta bulabilirsin.

@Fırat Çetin
Merhaba bahsettıgınız jantların son hanesıne bakılırsa 9,10,11 uyumlu oldugu anlamına gelıyor.Spacer yardımı ıle de 8 lı sıstemde kullanabılırsınız. Sahsen Trıbanda RS10 kullanıyorum .Yenı jant alsam Campagnolonun jantlarından alırdım. ;) Model olarak da Khamsın G3 modelı Trıbana yeterde artar bıle :)
(link)

Gobek sesı de bence cok guzel :)

@Recep-Şahin
Bakındım delta bisiklet antalyada çok ucuza gitmiş n11 de ama stokta kalmamış. Hem şu aralar Antalyada'yım ama stokta yokmuş yazdığına göre maalesef.
@Ebubekir
O göbeğin sesi muhteşemmiş doğrusu. Bu seti de seçenekler arasına ekledim aklımdaki soruların cevabını bulursam büyük ihtimalle bu ses sayesinde bie alırım bu seti :D
Bu jantın tellerini bulamakta zorlanır mıyım?
Akort ayarı sık sık bozulur mu? Shimanolar bu konuda çok iyimiş okuduğum kadarıyla.
Ben 93 küsur kiloyum acaba 8x3 örüm sıkıntı yaştır mı bana? Hor kullanmam ama yinede içim rahat olmalı.

@Fırat Çetin Forumda Campa jantlarla alakalı sorun yasayanı duymadım.Muhtemelen sızde sorun yasamazsınız. :) Dıkkat etmenız gereken alırken Shımano /Sram uyumlu olmak o kadar.

@Ebubekir
Tamam bu jant sesten kazandı bunu alacağım. Bir sorum daha olacaktı. Acaba ön arka olarak iki fatura kestirme şansımız var mı malum gümrük vergisi biraz can yakıyor. Öyle yapabilirsem vergi ödemem. Ayrıca kargo bedelleri de çok yüksek

Geri