Scudo Sports

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

@nolef

• Beğen
Tepkiler: nolef
Scudo
@MUSA Ç.
çok saol hocam akşam bi girişeyim bakalım beyaz çok yakışacak :)

• Beğen
Tepkiler: MUSA Ç.
@nolef
beyaz yakısmıyor bence siyah daha güzel kırmızı kollarla

• Beğen
Tepkiler: Uğur S.
Ben üzerindekini sökmeden üstüne sardım. Hep 2 kat kullanırım zaten, çok daha konforlu ve titreşim emmede daha başarılı oluyor.

• Beğen
Tepkiler: nolef ve Uğur S.
@nolef

Yalnız beyaz çok sıkıntıdır söyleyeyim..
Daha 2. kullanışınızdan sonra leş gibi olacak. Zaman içinde ilk önce griye ondan da sarıya dönecek. Hele ki mantar gidon bandıysa çok fena... :)

Hayda beyazdan pişman ettiniz daha takmadan :p

O zaman bende üstüne sarayım baktım hoşuma gitmedi sökerim altındaki orjinalide bozulmamış olur :)

• Beğen
Tepkiler: Edip D.
Zipp Service Course gidon bantlarından alın. Sabunlu suyla yıkanıp temizleyebilir, ilk günkü gibi kullanmaya devam edersiniz.

bu videoda jelli olanlar en az titreşim hissettirenler diyor zipp service course jellimi jelliler ne kadar acaba

Hoşgeldin dostum.

Arkadaşlar şöyle kırmızı lastik çok sexi durmazmı bizim makinelerde :D Marka model ney acaba? Trainer lastikleri gördüm ben böyle kırmızı ama adam zurich sokaklarında trainer lastiğiylemi dolanıyor acaba
Bide bizim jantlar böyle olmaz dimi :D off eleman çok iyi duruyor ya
Bu arada yakında benide böyle görebilirsiniz ekipmanlarımı tamamlayınca tabi :D

Sportsman_on_road_bicycle_in_Zürich.JPG

@Fırat Y.
sanırım öyle oldu :)

@nolef

(link)

bu hoş gözüküyor :D güzel de durmuş

http://static.testbike.hu/images/rvattpic/Michelin-Dynamic-Sport-2012-kulso-gumi-NO.1.jpg?ts=2013-07-29%2016:02:25

bu çok kırmızıya boğulmuş beyazda daha iyi duruyor :)

@nolef
beyaza on numara olur zaten benimkinin miladı dolunca alacam bundan :D

• Beğen
Bugün süren varmı? Ben 8 kmcik yaptım fırtına baya etkiliyormuş, tek sıkıntı gözlük lazımdı gözüm yaşardı rüzgardan sürekli :D

@nolef
35-40 km yaptım turgut özalda çok fena bastım yol boştu 55 km görmüştür orda :D hava güzeldi burda güneşliydi yarım kollu tshirtle sürdüm

• Beğen
@Eren Can Güldalı Bende bugun ruzgara ragmen iyi yol yaptim bahcelievler istinye turu yaptim ruzgar donuste baya bi yordu

• Beğen
Az önce bayrampaşa decathlondaydım tribane ile triban300 ü gördüm yeni adıymış triban3 ün. Yalnız bisiklet çok hoşuma gitti deneyince. Aynakolda 3 dişli olması kondüsyonu iyi olmayan kullanıcılar için çok iyi. Arka tarafta 8 li kullanılan ruble pek hoşuma gitmedi. Yani 8li olmasına mı yanayım yoksa adımlar arasındaki farkın büyük olmasına mı bilemedim. Vites kolu 8 den yukarısını destekliyor mu bilmiyorum ayrıca. Bir de biraz ağır olması dışında dikkatimi çeken bir şey olmadı. Sanırım alacağım ama 57 den büyük kadro yokmuş orada internetten söyleyip buradan alabilirsiniz dedi çalışan. Bir de indirim yapabiliyor muyuz bilen var mı? Triban500 ile arasında ne gibi farklar var onu da tam bilemedim. Bu arada microshift viteslerin geçişi hoşuma gitti.

• Beğen
Tepkiler: Berk Akgun
Beyler dün 70km yol yaptım işe gidip geldim çok yorulmadım ama sırtım çok ağrıdı.Normalde alışığımdır eğik oturuş pozisyonuna racing motosikletlerden ama bu ağrı başka acaba kadroyumu büyük aldım nedir.Gidonun ayarıyla hiç oynamadım ben onu yükseltmelimiyiz? Sadece koltuğu yükselttim.Fit versiyonumu alsaydım acaba dedim dün :)

Geri