Scudo Sports

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

Scudo
Sırf kedi için yazıyorum bi nazar boncuğu tak şu kedinin biyerine çok tatlı insan bununla uyur pofuduk peluş oyuncak gibi :D

Haha ayni kediyi rüyamda gördüm bu gece :D Ama elimi kemirmeye çalisiyodu ben de kaçiyodum :D

Acilen yeni eve çikip bir tane sahiplenmeliyim...

Gözünü yedigim :D

Merhaba arkadaşlar. Triban 3 ile 500 ün jant takımları aynı mı?

Arkadaşlar siz ayaklık kullanıyormusunuz yoksa taktırmadınızmı? Ben taktırmadım ama bazen acaba diyorum...

Bide hikayeden bi pompa tavsiye etti decathlondaki eleman bisikletin üzerinde monteli ama sökecem sanırım onun yerine 2.suluk koymakmı daha mantıklı işe yararmı o pompa lastik patlarmı zırt pırtki?

@nolef
Lastik patlamasi sans isi biraz. 2 yilda bir kez lastik patlattim ben. El pompasi, lastik patlatidiginda sizi eve kadar goturur ama evde ayakli bir pompa olmasi iyi olur. Onceki bisikletimde decathlondan alinma pompa kullaniyordum, memnundum.
Onceki bisikletimde ayaklik kullanmiyordum. ( onceden giant yaris bisikletim vardi )

Pompasız olmaz. Oraya ikinci suluk koyarsanız çantaya muhakkak pompa alın. Ayrıca tamir kiti ve yedek iç lastiksiz de yola çıkmayın. Bunun yanında olmazsa olmaz alyan seti ve tornavidadır... Ben çantamda bunların yanında üç beş Kuruş para, kredi kartı, eshot otobüs kartı, kimlik muhakkak bulundururum. Ayrıca bir parça kek, bir iki mevsim meyvesi yada kuru üzüm..

@Decsan
Ya zaten pompaların genelinde suluğun yanına takmaya uyumlu deliği geniş aparatları var. Hem suluk kafesi hemde pompa aynı anda monte edilebiliyor. Ve şans işi aynen size katılıyorum. Techizat olmadan patlak lastikle yollarda sefil olmaktansa daima yanımda bir pompa, ufak bir yama seti ve iç lastik taşırım daha iyi:)

• Beğen
Tepkiler: Decsan ve nolef
@lealtad
Katılıyorum. Eğer uzun bir parkura çıkılacaksa bu şekilde hem pompa hem çift matara taşınabilir.

İstanbul içi Triban 3 satan arkadaşlar varsa direk satış yahut mtb takaslı özelden iletişime geçebilirler benimle.)

Herkeze merhaba..

Ben Btwin fit 3 almak istiyorum hem fiyatı makul geldi hemde görüşüş olarak çok beğendim.
Ama ne yazıkki 127 kiloyum. arkadaşım 700 lü kadrolardan al dedi 600 lüleri kırarsın dedi onlar daha esnek oluyormuş.

Yani sormak istediğim şey tam olarakda bu 661 kadro bana gelmezmi ?
Kilo olarak bu bisikleti seçmem doğru olurmu ? Yani alıpda 2 gün sonra kırılmasını istemem :)

• Beğen
Tepkiler: emre1emre
Bende fit le triban aarasinda secim yapcam. Bu arada hocam bende 125 kg civariyim :D

Bugün 12km menzilli bi yol yaptım, çok keyif aldım. fakat dönüş yolunda bi kaldırıma uçarak çıkmak isteyince arka lastik birden indi.Sanırım iç lastik yarıldı.Umarım janta bişe olmamıştır :D Yanımda hiçbirşey yoktu, yürüyerek geri dönmek zorunda kaldım :)

Bizim bisikletlerin iç lastik ebatları nedir?(Triban3)

Direk decathlondan sipariş vermeyi düşünüyorum bi kaç tane alayım bide lastik tamir kiti, alyan seti vs. başka neler olmalı yanımda? Çok canım sıkıldı bugün, yanımda iç lastik olsa değişir devam ederdim :(

• Beğen
Tepkiler: lealtad
@nolef

Gecmis olsun. 700x18/23 alabilirsin. Seninde farkına vardığın alyan set vs mutlaka bulunsun yanında. Birde ufak bir pompa alabilirsin yanında taşıyabileceğin.

• Beğen
Tepkiler: nolef
@Serdar Kaptı saol dostum ,siparis ediyim 2tane

Cumartesi Bayrampaşa decathlon'daydım zincir almak için, Triban 500 önümüzdeki ay geliyor dediler yine :)

İç lastiği michelinmi alsam yoksa btwin mi? mchelinle fark olurmu?

Benim duydugum iç lastikte btwin tavsiye edilmiyor.Hemen yarılıyor muş.Cst gibi diğer markalara yönelebilirsiniz bence.

Geri