Scudo Sports

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

Ozel.atayim derken alinti yapmisim ne acemilik bu tapataklak isde ne olsun.

Scudo
@meseduzu
Mesut abı çamurluk ıle ilgili yorumumu özel mesaj olarak atmadıgım ıcın kusura bakmayın. :uzgnm: Çamurluklar goruntu olarak gercekten fıt ve yagmurda koruması cok ıyı.Tek eksısı plastık olması.Plastık oldugu ıcın arka camurlugun son baglantısı bıraz sallanıyor. Bır de maksımum 700/25 Lastıgı desteklıyor daha kalın lastık takamıyorsunuz.Plastık oldugu ıcın kırılma ıhtımalı daha yuksek.Tavsıyem daha uzun omurlu bır camurluk arıyorsanız SKS nın Chromo plastıc camurluklarına yonelmenız. Bu lınkten SKS yı detaylı olarak bır nebze olsun ınceleyebılırsınız :) Btwin triban serisi kullanicilari kulübü (3-5 ler buraya) | Sayfa 11 - BisikletForum

Çamurluğum genel goruntusu ıse bu sekılde
1418888248062.jpg

1418889320933.jpg

Peki on vites ve aynakola camur gelmesinide engeliyormu yoksa yine oralar camur doluyormu?

@meseduzu
Arka camurluktakı kavıslı kısım engellıyor. Fakat ne tarz bır yola ve ne sıddette yagmura kaldıgınıza gore ıster ıstemez etkılenır abı. Zıncırlerde kum vs olmadıgını 50 km nın uzerınde yagmurlu yolda test ederek söyleyebılırım

1288886781774-wsp5q1srnamg-700-80.jpg

Plastık oldugu ıcın bence SKS nin Blumels Modelını alın abı.Crudun kırılma ihtimalı yuksek

@Sinan Ş

Sinan Pazar günü öğlen ya da akşamüstü (hangisi olduğunu hatırlamıyorum) Üsküdar tarafına geçtin mi? Tünel çıkışında Üsküdar'a doğru giden beyaz yol bisikletli birini gördüm de meraktan soruyorum :)

Yol bisikletini en çok yakışan çamurluk tipi assaver olduğunu düşünüyorum... 1 Adet Beyazından Sipariş ettim... Gelince yorumlarımı yazarım...

Decathlon'dan bisiklet alırken yaninda tamir seti olarak birşey veriyorlar mi?

@nejnej
Hayır Kullanılmayacak Kadar Kötü Ön Işık İdare Edecek Arka Işık Veriyorlar Hediye

@Ahmet A. Atalay
Cevap icin tesekkurler

@nejnej
Internet sıtesı uzerınden bisikletımı aldıgımda 15 n. anahtar ve ıkı adet alyan anahtarı vermıslerdı. ''5 ve 7 n.''

@Samet Arslan

Evet pazr ogleden sonra bi maltepe yaptim, gunun ozeti soyleydi :)

""Hava malumunuz süperdi bugün,ama rüzgar mahvetti.Yine de 60 km tamamladım çok şükür.
Kadıköy-Maltepe arası sayısız kaza atlattım,panenli bir bebe evladımız,bir anda pisklet yoluna girdi,sağa kırdım çok şükür çarpma olmadı,annesi vs. çığlıkları bastı,kızdı ufaklıga falan.
Sonra teyzoşun biri pisklet yolundaydı,tın tın zilimi çalıp solundan geçtim,o da o anda sola doğru manevra yaptı,2-3 cm le yırttım,karşı yoldan gelen ancak yüzü yana dönük şekilde benim şeridimde ilerleyen, piskletli hatuna bodoslama dalıyordum,arka frenle 3-4 mt kayarak durabildim,çok pardon dedi,ama olan benim kadansıma oldu,tamamen durdugumdan vites düşür devam et,peff nefret ediyorum fren yapmaktan,durmaktan bea.

Ve günün bombası, inşallah bu anı yaşayan arkadaş görür bu mesajı onun alnundan öpüyorum.
Bostancı tarafındaydı sanırım,bi beltur önünde piskletli arkadaş karşımdan geliyor,pisklet yolunun sarı çizgisinin kenarında da bi kız duruyordu,tlfnla mı konusuyordu,birine mi bakıyordu anlamadım.
bir anda bu dalgın genç concon hatun zart diye sağına soluna bakmadan pisklet yoluna adım attı,
yeşil mtb'li arkadaşta hey heyh yeheeheyeh diyerekten solladı kızı,ama milimle geçti, kız ne dese beğenirsiniz;
-Ya napıyosun be gerizekalıııııııııııııı .

Yemini mi bozup orda full dolu beltur önünde kıza dalasım geldi,ama sinirlerime hakim olamayacağımdan emin oldugum için durmadan devam ettim.
Yoksa durup çok pis laf koyacaktım kıza..

İşte raydımın başlıgında da göreceğiniz üzere,bir hayatta kalma mücadelesi olan "bisiklet yolunda bisiklete binip kazasız belasız günü tamamlamak" adlı survivor etabını ölmeden tamamlamış bulunmaktayım,verilmiş sadakam varmış.

(link)""

@Sinan Ş

Geçmiş olsun kardeşim büyük badireler atlatmışsın :) Havaların biraz ısınmasını bekliyorum ben de. Sahalara döneceğim inşallah :) Bu arada çengelköy yokuşuna alışabildin mi? :D

Samet,
Valla Rezil durumdayim o konuda, havuzbasindan otobuse binip cikiom yukari cogu zaman :( gecen pazar da yuruyerek ciktim, dizlerim nanay biliyosun, zorlamak istemiyorum, hele ki 60km ustune ..

@Sinan Ş

Yapma yahu senin dizler de mi sıkıntılı? Menisküs falan mı var? Ayrıca şimdi baktım da Üsküdara çorbacıya gittiğimizden beri çıkmamışım ben. Çok zaman olmuş yahu... :(

@Samet Arslan
O zaman bugun bır degısıklık yapmanın tam da havası degıl mı ? Bugun cıkıpta bır stres at derım ;)

Ebubekir bugunlerin keyfini sur, is hayatina girince haftasonuna mahkum oluyosun :(

• Beğen
Tepkiler: YüzSürKoş
Geri