evet benimde ne zamandır niyetim var ama öyle önde yükseklik yapan,yürümeye engel olandan değil de(sanırım yol spd deniyor buna),
ayakkabı içinde olan ve aynı zamanda normal ayakkabı gibi yürünebilen spd&ayakkabıdan istiyorum(bu da mtb tipi oluyor heralde)
Ben yokuş çıkmayı seviyorum,tank gibi bisan-ihlas'la, az tırmanmadık bozuk Kastamonu dağlarını koca dişli lastikleriyle,hey yavrum hey be,spd mi vardı ozamanlar
Bu arkadaslar Pist yarışçısı o yuzden onlar için normaldır.Bu kondusyonu yakalamak yılları ,acıyı, sabrı, çalışmayı gerektirir desek doğru olur.Herkes te maalesef kı acıyı çekemez. Eğer ki bizde kendimize güvensek çalışsak bizde belli bir kademe ılerlerız.Önemlı olan kendımıze ınanmamız ve başkalarının düşünceleriyle hareket etmememiz.
Adamlar zamanında iyi acılar çekmiş demekki. Yalnız biz pedal çevirirken vites düşük kaldığında sele üzerinden zıplamaya başlıyoruz. Bu adamlar nasıl bir şey yapmış ki zıplamadan pedal çevirebiliyorlar
bugün eve dönmek için her zaman çıktığım %6 eğimli 1.6km'lik yokuşta, bazen ayakta bazen normal sürerek triban3'le 9,40dk ile PR yaptım,kondisyon artıyor günden güne,Samet nerdesin?
http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/11/07/77c5881863db7c51b97f24dfaf8e45e4.jpg
Daha yeni bitti toplama islemi ve hemen isden eve kullandim. Sora ile 105 arasindami? evet fark var. Yag gibi mubarek. tuzlu cekirdek yemek gibi
Ağırlık şu anda ne kadar abı Bir de sele de Karbon galıba rahatlık açısından goruslerınızı,ve 105 setın toplamda ne kadar mal oldugunu ögrenebılırmıyım.Sanırsam aynakolu ıkıncı el aldınız .Forumun en fiyakalı Trıban 3 u de sizinkı olsa gerek
ebubekirim bu haliyle suluk felan 9.88 kg. bide km ile ön far taktımmı 10 kg olur herhalde
sele ise ha tahtaya oturmuşsun ha buna bunun tek farkı popoya göre eyimleri var bu akşam taytsız pantolanla sürdüm 15 dk sele hiç rahatsız etmedi.
evet ayna kol ikinci el sadece gerisi sıfır
fiyatlarda merlinden öğrenebilirsin hepsini oradan aldım. parça paça aldığım için 6 ayda topladım fiyatlarını unuttum.
bu arada fiyaka konusunda haklısın şu anlık en fiyakalısı ama 3 mü 5 mi konusunda sanırım yanılıyorsun
@ebubekir sözbir
Ahahahhahaahaaha haftanin butun stresini aldin kardesim ya , harikasin.Allah'ta seni guldursun dicem ama , Muratcolakoglu "bak gulmek icin bile dini kullaniyor dicek simdi, vazgectim " ))