Scudo Sports

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

@Ersin savaş
decathlon müşteri memnuniyeti gereği bu şekildeki ürünlere indirim yapıyor... Gidip bakıp içinize sinerse kaçırmamak lazım...

Uzun süreli Gariban ^3 :p kullanıcısı olarak; yollarda daha çok gariban görmek beni mutlu ediyor :)
Yaşasın Gariban kardeşliği..... ;)

• Beğen
Tepkiler: Ersin savaş
Scudo
Merter mağaza pilot Mağazasıymış. Yeni ürünler burada sunulup tutarsa dağıtımı diğer mağazalara yapılıyormuş.

@Ersin savaş
Decathlonun bu şekilde bir ürün dağıtımı bulunmamakta... Her mağza kendi ihtiyaçlarını ve taleplerini kendi belirler....Dolayısıyla Merter ile diğer mağazaların pek bi bağları yoktur. sadece ana merkez ofisler İstanbulda bulunur.

@Ersin savaş
bende eski bir Departman Müdürü olarak sizi bilgilendirmek istedim... Yeni bir çalışan veya parttime çalışanlardan biri olabilir..... Decathlonda mağaza içerisinde gördüğünüz tüm ürünleri alabilirsiniz :) (teşhir , eksik vs......)

Hiç bir yerde olmayan modeller var. Ayrıca pilot uygulama mantıklı bence ;)

Hakikaten çok farklı bilgi veriyorlar. Dün cevap verenle bu gün cevap veren nerdeyse tam tersi bilgi veriyor.

bugun tekrardan gittim izmir decathlon. triban 3 bir daha gelmiycegini soylediler. ne kalmissa onlardan sonra gelmiycekmis Tekrardan. 57 kadro almak istediğimi soyledim ve magazalarinda teshirli urun kaldigini. Baska magazalara baktik. Bodrumdaki decathlonda 2 tane varmis. Bisikleti izmire nasil getirtebilirim? Kargo parasi vermek istemiyorum.

@Ersin savaş izmir decathlon calisanina soyledim. Buraya getirtip burdan alabilirmiyim diye. Bana verdigi cvp kargo parasi 150 200 lira tuttugundan mudurler izin vermiyor. Kaar elde etmediklerinden olmuyor dedi( bana pek inandirici gelmedi acikcasi) ne yapmam lazim simd ?

Müdürlerini bulun şikayet yazın. Yani olacak iş değil. O paraya normal vatandaş kargo yollar. Bunlar şirket. Burada bir arkadaş vardı eski çalışanıymış. Ona bir sır bakalım.

Birazdan bodrum decathlonu ariycam. Eger onlarda ugrasmak istemezlerse gondermezlerse Izmir decathlona gidip magaza muduryle konusucam.

Daha yeni bodrum decathlonu aradim. Bana onlar siparis vericekler biz burdan gondericez dediler. Peki bana kargo ucretinden dolayi gonderemiyceklerini soyledim. Orasini bilemoycem eger izmir decathlon bize siparis vermeden biz kargoya veremiyoruz Dediler. Benim ne yapmam lazim simdi? Yardımcı olun lutfeb

Arkadaslar herkese selam,
Katlanir bisiklet kullanicisiyim, yola gecmek istedim, ikinci el triban 3 alacagim ancak kadro konusuna karar veremedim. Boyum 1.76, bacak ici 78. Decathlondaki olculere gore kadro boyu 57 ama diger hesaplardan 55 cikio,
Yardimci olursaniz cok sevinirim

@supersonıc
Sor normalde kaç liralık kargoyu yolluyorlar üstünü sen tamamla, ama ptt ile yollasınlar 88 ₺ tuttu bana İzmir'den gelen bisiklet. Ama Yurtiçi ile 200 ₺ istiyorlar!

@Silmarillia benim alicagim bisiklet bodrumdan gelicek. Normalde izmir decathlon siparis vericek bodrum decathlon gondericek.bende bi kargo ucreti odemiycem. sizin ki decathlon ile mi oldu yoksa sahis ile mi kargo ucreti odediniz

@Kazuya benim de ic bacak boyum 80. 57 kadro kullaniyorum. Tam oluyor.

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
@supersonıc
Ben 2. el almıştım. Eğer kargo size ise ptt tercih edin

@Silmarillia
Kargoyu normalde onlarin karsilamasi lazimmis. kargo ucreti odemek istemiyorum bide. Bilginiz icin sagolun Aklimin bi ucuna not ettim :)

@erencaner peki bu durum tribanlara ozelmi? Soyle bir site gonderdi arkadas, buna gore farkli cikioyor?
(link)

Geri