Scudo Sports

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

@supersonıc
Sahibinden.com'da vardı 2. El Ama adam resim falan koymuyordu önceki yorumlarıma bakın göreceksiniz adamın attığı mesajıda.

Scudo
@supersonıc
Teşekkür ederim. Dediğim linke bakın 2. El var. 60 larda galiba bi göz atın

@supersonıc
BTWİN TRİBAN 3 750TL
İlan No: 213684100
(link)
Bu, ama ben bunu dedim cevaba bakın. ImageUploadedByTapatalk1432826448.827812.jpg

• Beğen
Tepkiler: supersonıc
@Silmarillia
pek guvenilicek gibi degil bir sey vardir muhakkak

@redwolf
Abi adam Kadıköy'de görebilirsiniz demiş ya gidip yakın olan görsün :)) ben güvenemedim tabi

Resim yok!!!en kısa zamanda yükleyeceğim bu '''bir arkadaşa bakıp çıkacağım gibi oldu'''':D:D:D

Arkadaslar 2. El guzel triban 3 yada 5 gorup bilgilendirirseniz sevinirimm

@Ersin savaş izmirde oturuyorum. Neredeyse her hafta 2 3 defa gidiyorum ama hep ayni kadro boylari var. 48 51 .En son gittigimde 57 kadro teshirli urun oldugunu soylediler. Baktigimda onunda ahi gitmis vahi kalmisti.

• Beğen
Tepkiler: Ersin savaş
Bir deneyim daha; 3lü aynakol bence gereksiz olmuş. Zaten hep en yüksek dişlide kullanıyorum. 2 de bile kullanmadım.. Yokuş çıkarken bile.

@Silmarillia Kaç kadans ile kullanıyorsunuz, baya iyi durumdasınız herhalde :) Ben yokuşlarda ön 1, arka 1-2-3 değişiyor, düz yolda 2-5 falan kullanıyorum. Zaten önü 3 yaparsanız arkayı en az 5-6 kullanmanız lazım ki zincir zarar görmesin, çapraz kullanırsanız sıkıntı yaşarsınız zamanla :)

Geri