Scudo Sports

B'twin rockrider 520 aldım ama...

Anladığım kadarıyla bu uyuyor.Euro düşerse alabilirim bilgi için teşekkürler:D
Screenshot_2018-10-07-22-16-48.png
Screenshot_2018-10-07-22-16-57.png

Scudo
Yani hocam anlamadığım şey, takmak istediğiniz süspansiyonun fiyatı bisikletin ikinci eli ile aynı fiyat. Yani yanlış anlamayın ama yaptığınız şey, şahine titanyum piston yatağı takmak gibi. Bu değişikliğin faydasını göremeyebilirsiniz. Zaten görebileceğiniz sürüş tarzını uygularsanız kadro bu sürüşe uygun olmayabilir.

Benim tavsiyem böyle bir değişiklik yerine bisikleti satıp, üzerine süspansiyonun parasını da ekleyerek yeni bir bisiklet almanız yönünde olacaktır. İyi geceler.

Bu konuda fazla bilgi sahibi değilim ancak gerçek bir enduro istiyorsanız sıfır fiyatı 8-9 bin gözden çıkarın derim. İkninci ele yönelmeniz sizin için daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Guldum sayin @dodurgalı_06 :D. Ama insan istemeden ayni Cem YILMAZ'in yaptigi sive ile yapmaya calisiyor :rolleyes:.

• Beğen
Tepkiler: dodurgalı_06
Rockrider 520 mi alsam triban 100 mü alsam çok kararsızım kullanacağım yere bağlı diyenler olucaktır ben pek dert etmiyorum onu lütfen yardım edin

@Deha AkayHocam performans beklentiniz varsa triban alin eger uzun tur da yaparim kampa da giderim ulasim isimi de gorsun diyorsaniz rr alin derim. 520 kullanicisiyim ilk basta uzun tur kamp ve ulasim amaciyla almistim zamanla performans beklentim olmaya ve antrenman yapmaya basladim yol bisikleti eklemeye calisiyorum suan

@furkanbr öncelikle cevabınız için teşekkür ederim.
Çoğu kişinin tribana karşı önyargılı bu da benim hevesimi biraz kırdı açıkçası.ama benim biraz performans beklentim var. Yani tribanı alsam mı almasam mı kararsızım.

@Deha AkayHocam oncelikle hersey sizde bitiyor performans anlaminda cunku motor sizsiniz siz ne kadar guc uygularsaniz o kadar gidiyor benim rr ile 32.2 ortalamali 35 kmlik surusum de var ama bariz bi sekilde belli ki yol bisikleti kullansaydim ortalama daha yuksek olacakti , triban aldiginizda bozuk yollardan biraz kacinmaniz gerekecek onun dusunda uzun tur performans meya kampli tur gibi beklentilerini karsilayacaktir ama etrafi dolasayim kafama gore heryere girip cikayim dediginizde teiban biraz geride kaliyor

@furkanbr yardımın için teşekkür ederim

Bu arada triban 100 hakkında bir sorum olacak triban 100 yokuşta çok yorar mı?

@Deha AkayKarne hediyesi çocuklara alınan bisiklet kadar yorar sanırım. Arka dişlisi "megarancelı" diye biliyorum.

Cemal Ç.

@Deha AkayHocam bizim yurtta birisi kullaniyor fakat tanismiyorum bisikleti de kullanmadim , ama tek yaprak aynakol dislisi var ve oran biraz yuksek kaliyor ozellikle yasadiginiz bolgede yuksek egimli yollar varsa veya gitmeyi planladiginiz kullanacaginiz yollarda yuksek egimler varsa triban 100u pek dusunmeyin dwrim cunku o oranlarda ozellikle %10 ve ustu yollarda kadansi dusurmemek icin gercekten cok ciddi gucler uretmek gerekiyor

• Beğen
Tepkiler: Afyon35
Geçen yazın başlarında aldığım B-Twin Rockrider 520 model bisikletimin vites sistemini orijinali olan 3*8'den 1*10'a çevirmek istiyorum bisikletin jantından veya kadrosundan dolayı bir sıkıntı çıkar mı?

@Kerem520
Düzgün ayarlandıktan sonra çıkmaz. Bisiklet hafifler.

ABİLERİM ABLALARIM ben rockrider 520 sahibiyim gidon boğazını ve gidonumu değiştirmek istiyorum wake in modelleri ile (gidon xlc de olabilir) sizce bir sıkıntı çıkar mı bisikletim sitesindeki l boy ve neon sarı dır bi yardım eli uzatsanız

Arkadaşlar Rockrider 520 almayı düşünüyorum birde 340 var hangisini tavsiye edersiniz:)

• Beğen
Tepkiler: JerseiSaC
Arkadașlar bu bisikletle uzun yol yapılır mı? Elimde deore/alivio/tourney karıșık set var. Birkaç eksiği de tamamlayıp grup seti komple değiștirebilirim. Aynakol ve kaset dișlisi hariç göbeklere kadar elimde bir sürü sıfır kilometre parça var. Genellikle 30-50 kilometre aralıklarla günlük kullanacağım diyebilirim, kondisyon kazandığımda zamanla 60-100-200 kilometre de yapmak isterim günlük. Sizce bu bisiklet uygun mu?

Geri