Scudo Sports

B'twin count 14+ km saati

@Kaan.Özçelik
kablosuzların genel sorunu manyetik alanlarda kafaları karışıyor

• Beğen
Tepkiler: amoush00
Scudo
ben aslında sigma almak istiyorum fakat bu kablosuz larda ki kopmalar vs ler beni korkutuyor. bir arkadaş yukarıda kopma olmasına karşın katedilen mesafeyi toplama dahil ediyormuş.

sizler ne önerirsiniz. count 14 de olabilir mesele hız ve kadansı takip etmek.

CC-PA500B Padrone Smart tavsiye edebilirim.
linkinden faydalı bilgiler alabilirsiniz.

Dosyalar

• cateye.PNG
    cateye.PNG
    33,6 KB · Okunma: 33
@oktayakgoz
Ben kullanıyorum @oktayakgoz. Ürünün bazen yaşanan kopmalar dışında bir sıkıntısı yok. Ayrıca beraberinde gelen ant+ hız kadans sensörünü Trainer in programı olan my e-training programı da tanıdı. Dolayısı ile Trainerda çalışırken kadans power hız verilerimi görüyorum. Kullanımı ve ilk ayarları çok kolay. Ben bunu tercih ettim çünkü Sigma 16 vardı ve ucuzdu ama bilgiyi ant+ gondermiyordu ve uncodded yani kodlamadan gönderdiği için yanındaki kişi de uncodded bir cihaz kullanıyorsa veriler birbirine giriyor. Bunu nabız ölçerimde yaşadım. Arkadaşta Sigma yol bilgisayarı benim nabız ölçer sapittirdi. Aynısı onunkine de olmuştur eminim. Dolayısıyla verilerin sağlıklı olmaz. Arkadaşınla belli bir mesafede sürmek zorunda kalırsın. Tek sorunu zaman zaman yaşanan kopmalar. O da bir arkadaşın dediğine göre baz istasyonlarından kaynaklanıyormuş. Bunu test edeceğim. Artı bugün yazılımına baktım. Yoktu sitede.

@amoush00 Yazılım 25MB'lık bir dosya. Sitelerinden bir yerlerden indirmiştim, ufak tefek tercüme hataları var ancak Türkçe :)
Arzu ederseniz özelden mail adresi yazın wetransfer'den gönderirim.

• Beğen
@Kaan.Özçelik
Yaw Windows 8.1 de başlamadı bile..

http://images.tapatalk-cdn.com/15/09/11/d71deef4c96b7dabad1a747b9e9a8074.jpg Bugün ki sürüş un molasında. Hiç kopma olmadı.

Ben de 8.1 kullanıyorum ve çalışıyor. Hafta başında bir bakarım. Belki ek bir uygulama falan kurmuştur sisteme.

http://images.tapatalk-cdn.com/15/09/11/fdd515fa28f873562c5e7cd6d04a6208.jpg Bu da hız kadans sensörü. .

@Kaan.Özçelik
Net frame 3.5 diye birşey kurmak istiyor ve orada iş şaşırıyor. Windows kabul etmiyor, sanırım bu eski bir versyon.

700×23 c lastiğin çapı ne? 2096 mi 20133 mü? GPS ile bilgisayarın arasında 6 km fark oluştu. !?

GPS in ölçmesiyle %10 sapma var her kilometrede yaklaşık bir 100 m fark oluşuyor.. Hangisi doğru ?? runstastic kullanıyorum..

@Kaan.Özçelik windows 10 da çalıştı windows 8.1 de çalışmıyor.. :)

@Kaan.Özçelik @amoush00
Üründen sıkıntı yaşayan arkadaşlar anlaşılıyor ki ürün fabrikasyon hatalı. Fabrikasyon hatalı ürünler ile sıkıntı yaşamaya, sineye çekmeye gerek yok. Fabrikasyon hatalı ürünler "ayıplı mal" kapsamına girmektedir. İade alma mecburiyetleri var.

Şimdi baktımda Decathlon btwin count8 modeli İtalyada bisiklet alana 1 euro vermekte 14 modeli ise satılmamakta.

Ayıplı mal süreci yasal olarak 2 yıldır. Bence sıkıntı yaşamayın. Sıkıntıyı Decathlona atın kafanız rahatlasın. Hem bi Dünya para vereceksin, hemde sıkıntı yaşayacaksın.....

37732 dosyayı görüntüle

Sistemin çalışmasına sevindim. Teker çapınızı siboptan siboba fiilen ölçüp ona göre girin. %10 aşırı bir fark.

@Kaan.Özçelik arkadaşlar çoğu insan da gps verisi ile kilometre verisi uyuşmuyor.. Programın da kullandığı kod fark eder.. Yani bir algoritma ile hesap yapıyor.. Bir de strava ile deneyeceğim.. Gpsde de bazen sinyali kaybediyor.. vs.. ama şu yapılabilir garmin veya sigma kullanan biri ile aynı sürüşü yapıp veri karşılaştırmak.. teker boyu olarak kendi içinde 700 x 23 c teker çapı otomatik tanımlı.. sibobtan siboba ölçüm yapsanız da değeri giremiyorsunuz.. yazılımın ara yüzü fena değil girebildiğin veriler ve grafik temsili fena değil.. Tek derdi baz istasyonlarından etkileniyor.. Dün beraber sürüş yaptığım arkadaş sigma kullanıyor.. Onda da oluyormuş.. ama ant+ hız kadans sensörü bile tek başına ucuz .. 180 tl ye alamazsınız.. ha kardiyo kemerini de aldım.. Gayet güzel eşleşti.. değerleri akıcı şekilde okuyorum.. Gece aydınlatması hiç bir işe yaramaz.. hız kadans sensörünü samsung note 3 tanıyor.. Göğüs bandını da.. yani bu ürün alınıp sensörleri akıllı telefonla veya zwift için kullanılır.. ;)

@Asusmune yalnız count 8, bisiklet alana 1 avro. Benzer bir promosyon burda da vardı..

Aslında decathlon bir tane akıllı telefon uygulması yapması lazım artık ama bu eski modelleri destekler mi bilemem.. ant + uyumlu bir program lazım.. trainer da kullandığım my E-training sensörleri tanıdı hem de hiç sorunsuz..

• Beğen
Tepkiler: İbrahim A.
Ben teker çapını listeden seçmeyip "Others"tan kendi ölçtüğüm değeri girdim. Tek sorun bisiklet boşken ölçü alınması. Yüke binince birkaç mm olsa da çap değişiyor, teker eziliyor çünkü. Ama bu da yüzdelik mertebede bir fark.

• Beğen
@Kaan.Özçelik bilmiyordum.. teşekkür ederim bilgilendirdiğin için..

Merhaba elime bu cihazdan geçti. Elinde USB bağlantı kablosu olan ve kullanmayan olması ihtimali var mıdır?

Geri