Bn bisiklet sporuna yeni başladım Çelik kadro eski bi bisikletim var en yakın zamnda uygun fiyatla bi ikinci el lapierre audacio 400 almak istiyorum ama slr 500 bn de düşünmüyor degılım geometrisi hoş bisikletin @Emirazraa
Bende de çok uzun süredir çelik kadro düz gidon bir bisiklet vardı ama artık hız bisikletine geçmek istiyorum btwin ve bianchi arasındayım btwin iyi bir bisikletmiş araştırmalarıma göre daha iyi olduğunu duydum kullanmadığıma göre ben bişey diyemem ama bana sorarsanız btwin derim zaten fiyat olarakta aynılar neredeyse taskin90
@Emirazraa ortalama hız.misal 30 km yolda ort 30 km/h hıza gidebilirsen 25km nın altına düşmezsen iyi olarak kabul edilebilir tabi kişiye göre iyi kavramı değişir.youn inişi çıkışı da önemli dümdüz rampasız yolda 30 km ort hızlada yanıltmış olursun kendini
Biraz zorlarlasanz 60ı geçer kullanırken o kadarı bulduğumu düşünüyorum hızlı bir bisiklet çabuk hızlanıyor kullanırken zevk alıyosun tabi bu süret avg değil
anlık hız ile ortalama hızı karıştırmayın anlık olarak eğimli yolda 80 km yı de gecersın ama ortalamada 30 km ortalamayı tutmak bile baya zor 60 km ımkansız
eğimli yolda kamyon arkası falan 80anca basılır büsükletçinin ağır olması işini kolaylaştrır ama.çünkü 50 12 gibi oran yetmeyebilir hele 650*23 olanlarda en son 80.
54 11 gibi dişli olması lazım ancak ortalama hız olmadığı mutdetce boş işler bunlar merak etmeyin benim gibi arkadan vurup takla atarsınz sonra