Scudo Sports

B'twin 500 yol bisikleti

Scudo
Hayır bisikletin medium boyda 10,9 kilogram olmasından bahsettim.karbon maşa alüminyum bir bisiklet için fazla bi ağırlık bana kalırsa, tabii daha bilgili arkadaşlar daha sağlıklı değerlendirebilir bu konuyu

hocam bisikletler karışıyo sanki arkadaş çelik maşalı microshift modeli düşünüyor 1300 tl civarı olan
karbon maşalı olan sora sistemli 1919 tl 10.9 kg ve 1 kilo fazlası var sanki :)

@taskin90
  • M boyda 10 kg 900 (pedalsız)
  • çelik maşalı modelinin ağırlığı enteresan decathlon hedefi nedir anlamadım yeni başlayanlara çelik maşalı bisiklet mi satmak çaktırmadan:)

@nuruasakir 500 un de mi ağırlığı 10,9? Bu durumda hi ten maşanın fazla ağırlığını hangi parçalar Absorbe edıyor?ilginç olan microshıft komponentler sora dan daha mı hafif bilemedim şimdi uygun fiyata karbon maşa bulup takılsa 520 den daha iyi bi alternatif olabilir

Benim istediğim model 500 sizce ağır mı kalır ?

@taskin90 sora dan iyi olacağını zannetmem.t3 de kullandım t5 de kullanıyorum eski modelleri için diyorum arada çok fark var aynakolda 3.yapraga atana kadar hızım ölüyordu 10 seferin 5 inde o sıkıntı yaşadım.vites geçişleri çok farklı microshift kullanmadım shımano 2300 e gore zannedersem mıcro shıft daha iyi olabilir.ama bi sora olacaını zannetmem.bunun yanında karbon=sessizlik sağlamlık az titrşim cok konfor t3 de 30 km yol gittim kilit pedalda komple ayaklarım uyuşurdu titreşimden kşıma ihiyacı duyardım ayaklarımı :koptum: ben t5i sevdim ama insan yükseltme ihtiyacı duyuyor 105 veya tiagralı mavic veya r501 jantlı bir bisiklete geciş yapacam bi şekilde

@Emirazraa bna kalırsa başlangıç için çok da feci fark yaratmaz taksit için sıfır bisiklet tercih ediyorsanız sedonaya da bakabilirsiniz ama nakitiniz varsa ikinci el takibi yapıp daha iyi bi seçenek çıkabilir kolay glsin

@Emirazraa kardeşim bwtin kullanan ve seven biri olarak şu an sıfırı 1400 tl olan full soralı slr500 tercih ederdim yalnız bu forumda kendisine cok önyargı var esasen tipi hariç carraro ile aynı firmadır.

nuruasakir
İnşallah alırsınız ben slr 400 istiyodum evet haklsınız bianchilere karşı bir ön yargı var ama btwin ile kıyaslarsak ben btwin derim siz nasıl yorumluyorsunuz hız konusunda

Hız konusu giriş seviyesi bisikletlerde kullanıcının performansına bağlıdır diye düşünüyorum ben bisikletlerin çoğu birbirine yakın kanımca. Bianchi alt 500 1400 lira ise çok makul bi bisiklet

@Emirazraa bundan 2 sene önce bende btwin derdim :) 1200 tl ye full sora karbon maşa t5 veriyorlardı.şimdiki hiten maşa t5 mi slr400 mü dersen fiyatları aynı olsa slr400 derdim.ancak ikinci el alacam dersen o zaman btwin al derim :)
(link) buna bak ıstersen slr500

nuruasakir
2. el pek istemiyorum ama slr bi ara araştırmadım değil yalnız türkiyede satılan bianchilerin gerçek bianchi olmadığı söyleniyor en azından bi yerden duymuştım fiyatlarının arasında 60₺ oynuyor aynı neredeyse ama ben btwin taraftarıyım ve gerçekten hızlı olduğunu düşünüyorum çünkü benim alma sebebim sadece hız zaten ve tabi ki de spor

@Emirazraa hız bisiklete değil size bağlı en azımdan başlangıcı seviyesinde bu böyle. Ayrıca hıZdan kastınız nedir

Hızdan kastım asfaltta yapabileceğim hız 60 - 70 - 80 böyle bir bisiklet istiyorum 500 de bunu yapar diye düşünüyorum

O hızı siz yapıcaksınız emin olun başarırsınız slr da bu hızı kaldırır gönlünüzce olsun:)

Geri