Scudo Sports

Bryton Rider 310 Gps ve Garmin Edge 520 Bisiklet Bilgisayarı

Hangisini tercih edersiniz

• Bryton Rider 310

• Garmin Edge 520

Sonuçlar oy kullandıktan sonra görülebilir.
Scudo
@hasanalparslang
Sağolun teşekkürler. Almanyadayım hocam ben yıllık izin için 2 hafta burdayım. 129 euro ya bike 24 den aldım. Bir kaç mağaza dolaşdım ama bulamadım internet sitesinden aldım.

@hasanalparslang

düşünen varsa şuan en ucuz burada; (link)

@MuhammedAAA
Fiyat fena gözükmüyor ama artık pay pal Türkiye desteği olmadığından ebay'den alışverişler yalan oldu :(

@S.Çal Bende aynısından kullanıyorum. Bryton biraz sıkı oturuyor klik olmuyor ama sıkı oturduğundan oynama ya da yerinden çıkması gibi bir sorunla karşılaşmadım. Çukur ve engebeli yerlere dikkat etmek lazım.

@Bülent Kavakkoru bozuk yollarda test ettim şuana kadar bir problem yaşamadım. Problem yasatmayacak gibi görünüyor:harika:

• Beğen
Tepkiler: Bülent Kavakkoru
310içinaliexpress'ten hız ve kadans sensörünün bir arada olduğu bir sensör aldım. Dün test ettim sorunsuz çalışıyor hem ant+ hemde bluetooth özelliği sayesinde hem 310 hemde cep telefonunuza bağlayabiliyorsunuz. Strava'ya bağlanmadı ama Sports Tracker ve Road Bike pro uygulamalarına sorunsuz bir şekilde bağlandı. Eğer telefonunuzda ant+ varsa (Samsung s4 ve sony experiaların çoğunda var )strava'da da çalışır diye düşünüyorum. Ürünün linkini aşağıda veriyorum.
(link)

Bryton 310'u 4-5 aydır kullanıyorum, ilk kez sorun yaşadım..
Bir kaç saat pause'da bekledikten sonra, tekrar yola çıkarken kayda devam etmek istedim. "Continued" yazısı çıktı ama, ekran dondu..
Alet kilitlendi, tuşlara yanıt vermedi, kapatamadım da... Bir saati aşkın sürüş süresince fotoğraftaki görüntüyü izledim :)
Şarjı bitince ne olacağını görmek için, kendi haline bıraktım dün gece..
Sabah çok kısa bir süre şarja takıp, açtım. Çalışıyordu. Kilitlendiği sürüş "0" kilometre olarak kayda geçmiş, önceki kayıtlar duruyordu..
Daha önce benzer sorun yaşayan var mı?

IMG_20161205_121515.jpg

• Beğen
Tepkiler: Resul Yılmaz
@Sebahattin Gerceker
Merhaba beyefendi,

2016 yılının Eylül veya Ekim ayında cihazların bazılarına firmware güncellemesi geldi. İçinde Bryton Rider 310 da var. Sitesindeki Bryton Bridge aracılığıyla firmware güncellemesi yapın. Eğer hala tekrarlanıyorsa dev@brytonsport.com adresine (geliştiriciler) mail atın.

@Sebahattin Gerceker Bey,

Siz geçmiş aylarda zaten epey tecrübe kazanmışsınız cihazla alakalı olarak. :) Şimdi fark ettim ama geliştiriciye mesaj atmakta fayda var. Benimle ilgilendiler.

Android cihazlarında "Pairing" sorunu yaşayanlar bluetooth ile beraber GPS'lerini de açık tutmalılar.

Android uygulamasında telefon geldiğinde isim bildirim olayı, yakın bir zamanda tekrar hayata geçecekmiş. Bir önceki uygulamada bu özellik vardı. Yenisinde yok ama planlamışlar.

Mühendislerinin yalancısıyım.

Merhaba arkadaslar.Kisa bir zaman once bryton 310 aldim da hala tam olarak alisamadim.Surus sirasinda duraklatip sonra nasil devam ettirebildigimizi biri bana anlatabilir mi?Her defasinda deneyisimde kayiti tamamen durdurup suruse basladigimda kaydetmiyor da

@kobalamin back tuşu bir kere basıp bırakırsanız duraklatır. sonrasında sürüşe başlayınca ok tuşunu basınca devam eder.

Arkadaşlar selam

İos kullanıyorum ve 310 t modelinde pairing sorunu yaşıyorum bu sorunu yaşamış yada çözmüş birisi var mı

tşk

• Beğen
Tepkiler: cagugur
@Deniz A
Aynı sıkıntıyı bende Android 'de yaşıyorum. Bu UUID daha önce eşleştirildi gibi bir hata veriyor.Hatayı brytonsport 'un yardım sayfasına mail attım ama dönüş olan olmadı. Şuanda birtek kablo ile bağlayarak verileri aktarabiliyorum.
Çözümünü bulabilen varsa,paylaşırsa sevinirim.

@cagugur Selam
ayı hatayı bende de veriyor
kablo ile nasıl verileri stravaya atıyorsunuz

ayı yazmışım özür:) aynı hatayı olacaktı :)

@Deniz A Merhaba,
Resimdeki gibi OTG kablo kullanıyorum. OTG kablonun erke ucunu telefona takıp , dişi ucuna Yol bilgisayarının USB kablosunu takıp veriyi cep telefonuna aktarıyorum. Sonrasında yazılımına yüklüyorum. Burada önemli bir nokta var. Önce telefona aktarmaz direk programa yüklemek istersen ,dosyaları görmüyor.
upload_2017-2-27_16-3-46.png
Bir not daha. Brytonactive programında manuel yükleme yok. Web sitesine gireceksin cep telefonundan. Web sayfasının PC sürümünü isteyeceksin. O zaman manuel upload seçeneği çıkıyor.

Biraz karışık gibi duruyor fakat bilgisayar kuıllanmadan aktarmanın başka çözümünü bulamadım.

• Beğen
Tepkiler: Deniz A
@cagugur Bryton'ın resmi Facebook adresine yazarsanız dönüş yapıyorlar diye duymuştum. Bence denemekte fayda var.

• Beğen
Tepkiler: cagugur
beyler birkac gun once brytonsport un internet sitesine girdim de siteyu tasimislar mi ne o yuzden mesajlara cevap verilmeyebilir.Yeni sitenin (link) olmasi gerek.

310 modeli almayı düşünüyorum, bisiklet üzerindeki kadans ve hız sensörleri destekliyor bu cihazı, Kendi sitesinde app desteklemeği görünüyor. Geriye dönük sayfaları incelediğimde kimisinin bağlandığı kimisinin bilgisayar ile attığını gördüm. Soruma açık ve net cevap verebilecek varmı ?

İphone da yüklü byrton app ile strava ya direk yükleme yapabiliyormuyum ?

• Beğen
Tepkiler: Fakbal
@Ugur Cakmak

İlk çıktığında app destek yoktu.Daha sonra Android'e uygulama geldi ve Strava desteği vermeye başladı.Sorun sonradan güncelleme ile oluştu.Bu UUID daha önce eşleştirildi hatası vermeye başladı.Cihazı bir daha program ile eşleştiremedim. Bryton yetkilerine yazdım.Facebook'tan da yadım.Kimse dönüş yapmadı.

IOS ile hiç kullanmayı denemedim.

Bir daha alacak olsam GARMIN alırım. Bryton'da destek yok.

@Ugur Cakmak
iphone kullanıyorum bryton app ile stravaya direk yüklüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Ugur Cakmak
Geri