Scudo Sports

Bryton Rider 310 Gps ve Garmin Edge 520 Bisiklet Bilgisayarı

Hangisini tercih edersiniz

• Bryton Rider 310

• Garmin Edge 520

Sonuçlar oy kullandıktan sonra görülebilir.
Arkadaşlar merhaba, Bende bike 24'ten sipariş vermek istiyorum fakat birkonuyu merak ediyorum. Türkiye'deki %18 vergiyi nasıl ödeyeceğim PTT şubesine mi giderek ödenecek yoksa kapıda mı ödeniyor. Kısacası vergi ödemesi nasıl yapılıyor.

Scudo
@Mrhalit
Kardeşim Kapıya gelen yetkiliye ödeyebilirsin

Herkese selamlar iyi günler,
Konular arasında hız sayaçları ve bisiklet bilgisayarları konularını incelerken bu konuya kadar geldim. Bryton modeli ilgimi çekmeye başladı. Bryton ryder 310 cadance ve Bryton 100 Heart fiyatları aynı. Benim ilgimi çeken aslında nabız olayı Ama Bryton 310 ve 100 arasındaki temel farkları da pek bilemedim. Sizin bu konudaki görüşlerinizi merak ettim
(link)

ve de

(link)

Saygılar...

@Şafak Başlar Görüntü olarak her ne kadar birbirlerine benzeseler de ekran boyut farkı var(1.8" ve 1.6") Ayrıca barometrik sensör ile yükseklik ölçümü ve powermetre gibi ek özellikler var. 310 da bu ek özelliklere bağlı fonksiyonlarla birlikte 70 fonksiyon kullanımı varken 100 de 36 fonksiyon kullanımı var. Ayrıca sarj dayanım süresi farkı var v.s...
rider310.jpg rider100.jpg

@S.Çal Tablolar için teşekkürler. Basınç sensörü olması da iyi tabi.. Aklım sürekli bir kaç model arasında gidip geliyor. Alma aşamasında tekrar düşünüyorum :confused:

• Beğen
Tepkiler: S.Çal
@Şafak Başlar
310 modelini kullanan biri olarak kesinlikle tavsiye ederim. Ekranı 8 parçaya kadar bölüp istediğin verileri görme şansın var. Tamamen kullanıcıya bırakılmış bu seçenek bence gayet güzel. Ayrıca şarjının 36 saat gitmesi de bir tık öne çıkarıyor ürünü. 1 kere sağlam para verirsin ama uzun yıllar kullanırsın bence.

310 modelini sipariş versek herşey dahil kaça gelir bize ? gümrük falan takılma gibi durum varmı ?

• Beğen
Tepkiler: Mrhalit
@Melih Çolak cihaza artı olarak ne ile alacağına bağlı. kadans ve nabız sensörü olacak mı

@Melih Çolak bike 24 ten kargo ve gümrük dahil 580 e filan gelir kanımca

@S.Çal polar cs500 modeli sıfır 650 tl hepsi içinde buda kafamda var hiç kdv vs uğraşmadan direk alabilirim aralarında fiyat farkı çok az var yurt dışı olduğu için daha ucuza getiririm diye umut ediyodum ama .. :)

@Melih Çolak o cihazı kullanmış birisi olarak kesinlikle bulaşma derim ben ciddi sıkntılar yaşadım. ayrıca cs500 de gps olayı yok. gps sayaç büyük artı bence

• Beğen
Tepkiler: Melih Çolak
Arkadaşlar Beyton 310'dan Stravaya attığımda yükseklik hep eksiden başlıyor. -10 veya -20 gibi. Bu durumu nasıl düzeltebilirim?

@neodammerung Bu tarz cihazlar kayıt oluştururken cihazın barometrik sensöründen veri alıyorlar. Muhtemelen yüksekliğini bildiğiniz bir noktada altımetre kalibrasyonu yapmanız gerekiyor. Eğer bunu yapacak veriye sahip değilseniz şunu yapabilirsiniz. Stravayı bilgisayardan internet tarayıcınız üzerinden açarak sorunlu olduğunu düşündüğünüz etkinliğe girin. Elevation üzerinde aşağıdaki gibi bir soru işareti belirecek. Bu soru işaretine tıkladığınızda correct elevation diye bir yazı çıkacak. O yazıya tıkladığınızda strava kendi verilerine ve gps kaydına göre yükseklik verisini yeniden hesaplayacak:harika:
strava (1).jpg

• Beğen
Tepkiler: kobalamin
garmin 520 gerçekten çok pahalı ama acaba değer mi ya :) şu anda sigma 16.12 kullanıyorum aksiyon kameram sony güzel çekimler yapıyorum sadece hızımı ekliyebiliyorum videolara şöyle garminin yaptığı gibi hızı kadansı kalp ritmini eğimi vs koyarak çok güzel şeyler yapılıyor strava da cabası :) acaba gerçekten de değer mi o parayı vermeye çok düşündürüyor.

usd 80'e Ali Express'den sadece cihazi alabilirsiniz, genelde üzerinde usd 5 gift yazdıkları için gümrükten kurtulma şansınız olabilir. Buradan herhangi bir ANT+ kalp sensoru alabilirsiniz ben 50 tl'ye decathlodan aldığım cihazı kullanıyorum. 2. el hız / kadans sensör alıp takımı tamamlayabilirsiniz.

@Melih Çolak ben sipariş verdim. Dhl den ptt ye geçmesi lazım şu aralar. gönderiden kontrol ediyorum. PTT den gümrük ödemesi belli olunca haber veririm gene.

• Beğen
Tepkiler: Melih Çolak
Garmin 520 düşünen için Wiggle'daki bundle fiyatı çok iyi. 10-12 iş gününde de teslim oluyor. (takipsiz alırsanız kargo bedava)

(link)

• Beğen
Tepkiler: Mrhalit
Geri