Scudo Sports

Bryton Rider 310 Gps ve Garmin Edge 520 Bisiklet Bilgisayarı

Hangisini tercih edersiniz

• Bryton Rider 310

• Garmin Edge 520

Sonuçlar oy kullandıktan sonra görülebilir.
@Kerem Groims brytondan vazgeçmem yarışlarda daha kullanışlı yağmur çamur düştü kalktı derken küçük ve hafif olması daha avantajlı. edge 1000 anteman ve strava live segmentste kapışmak için güzel olacak.

Scudo
Daha önceki mesajlarda belirtmiştim Evanscycles'tan Garmin Edge 520 bundle ve silikon kılıf siparişi vermiştim. Pazar geceyarısı. Ürünü az önce kargocu getirdi. 4 günde yurtdışından teslimat. Müthiş hız! Bazen Türkiye içinde bu kadar kısa sürmüyor kargonun ulaşması. :)

Bazen uçak kargo ile gönderiyorlar o yüzden çok çabuk geliyor ! Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
Saygılarımla.

• Beğen
Tepkiler: celilcetiner
Aliexpress'den sipariş verdiğim Bryton Mount kargoya verildikten 22 sonra bugün elime ulaştı, hemen fotoğrafladım ve montajını yaptım, ürünün orjinalini görmedim ama bunun orjinal olduğunu düşünüyorum, gerek hissiyatı gerekse de montajladıktan sonra cihazı taktığımda verdiği güven hissi böyle düşünmeme sebep oldu.

Ürün fotoğraflarını da paylaşıyorum almayı düşünenler karar versin.

IMG_0608.JPG IMG_0609.JPG IMG_0610.JPG

@Eser Sevinç Bryton Çinli üretici olduğundan Ali expresstekileri hiç düşünmeden alırdım.

@celilcetiner Bu arada şu Belek yarışındaki çamurlanma hikayesini merak ettim. Yol fotolarında yazamadım. Cyclocross gibi olmuş diye düşündüm ama lastikler yoldu.

@alper 76 Alper göremiyoruz senin 520'nin datalarını Strava'da daha aktif olalım lütfen :D Mersin'e geldiğimde Bisikleti getirir miyim bilmiyorum olmadı Salon bulup orada Sprint çalışmayı planlıyorum.

@Eser Sevinç hocam evet @S.Çal arkadaşımızın da dediği gibi linki paylaşırsanız seviniriz. Bu arada hayırlı olsun. Sağlıklı günlerde pedallayın.
Saygılarımla.

@Eser Sevinç brytonı takıp çıkarırken boğazın vidalarına değmiyor değil mi? Biraz yakın gözüküyorda. Garmin mountuda 1-2mm fark ile 310a uyuyormuş. Bende ondan sipariş ettim.

@Bülent Kavakkoru fotoğrafın açısından sanırım yakın gözükmüş, vidalara değmiyor, Garmin mountları ucuza bulmak mümkün, alternatifi de çok, umarım problem çıkarmadan kullanabilirsiniz.

@Eser Sevinç umarım. Bryton mounta göre fiyatları daha uygun. 2 bisiklet olunca böyle yaptım. Uyumsuz olursa elden çıkartırım artık.

@Deniz A
Benzer bir problemi ben de yaşıyorum. Takip numarası 7 Eylul'de yurt dışına gönderildi diyor ama hala ülkeye girdi diye ses yok. Sizinkinde bir değişiklik var mı?

@sotsun
Selamlar
Az önce baktım hala gelişme yok
Burada 7 günde teslim alan olmuş 14/9 da çıkmış hala gelen giden yok
Gelişmeleri buradan haberleşelim hocam

Arkadaşlar, her paket aynı zaman zarfında gelecek veya gelmeli diye düşünmeyin. Hava limanı gümrüklerinde yaşanan yoğunluk ile, paketlerin UKİM veya UPİM'e ulaşıp oradan çıkması sürecini, hafta sonu ve diğer tatil günlerini de hesaba katmak gerekiyor.

Yurt dışından paket 1 gün de bile gelse, Türkiye gümrüğünden çıkmadığı sürece beklemek zorundasınız. Ayrıca 81 ilin gümrük kontrolü, İstanbul'a bağlanmış durumda. UKİM'i arayıp sorabilirsiniz, yeterli personel yok ve yoğunuz diyeceklerdir.

DHL gibi dağıtıcıları söylemiyorum, onların dağıtım süreci farklı işliyor.

@Deniz A tamamdir. Bir gelisme olursa yazacagim.

@Erdal YILMAZ tabiki yazdiklariniza katiliyorum. fakat siparisim bayram oncesi 7 eylul'de Turkiye'ye yollandi (dhl - bike-components) fakat bayram sonrasi hala ulkeye ulasmis degil. yani gumruge bile girmedi. endisem ondandir :)

Bende buradan sipariş verdim. Satın alanlardan birisi fotoğraf eklemiş. 310 takılıyor gözüküyor.
Bicycle Computer Road MTB Bike handlebar stent Garmin Edge 500 800 510 810 support bryton rider 20 30 40 Mount 31.8mm
(link)
(from AliExpress Android)

Dosyalar

• -871171747-1629500932.jpg
    -871171747-1629500932.jpg
    57,8 KB · Okunma: 49
  • -872428489597040973.jpg
    -872428489597040973.jpg
    79,6 KB · Okunma: 51
Geri