Scudo Sports

Bryton Rider 310 Gps ve Garmin Edge 520 Bisiklet Bilgisayarı

Hangisini tercih edersiniz

• Bryton Rider 310

• Garmin Edge 520

Sonuçlar oy kullandıktan sonra görülebilir.
Scudo
@İbrahim Aslanhan walla hocam öyle arada kaldım ki forum açtım... hangisini almalıyım diye... o derece cortladik :):)
Bryton hep iyi fiyat sunuyor ama polar indirimde olunca böyle oldu :):):)

• Beğen
Tepkiler: İbrahim Aslanhan
@alper 76 Hoşgeldin kafa kıranlar kulübüne.

• Beğen
Tepkiler: alper 76
Abi salaklik bizde ne işim vardı yol bisikleti ile... ne güzel tıngır mıngır iyiydik yahu...

• Beğen
Tepkiler: Groims
@alper 76

Polar markasının önceki nesil GPS yol bilgisayarlarından CS500 hakkında bağlantı sorunları ve gps sinyal kesintisine ilişkin forumda bir başlık hatırlıyorum. Güncel modeli hakkında bir bilgim yok, lakin ben oyumu sorunsuz olduğunu duyduğum Bryton, hatta mümkünse Garmin Edge 520 üzerine kullanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Groims ve alper 76
@Sadettin Z.
Çok teşekkür ederim, garmine e kadar cikamam ancak yine de bu gibi yorumlar ister istemez yardımcı oluyor...

@alper 76 ben yol bilgisayarına kesin Bryton 300 T alıyorum diye girdim. Benim aklımda 2 makine vardı, Bryton ve Garmin. Çok dağlık bir yerlere gitmeyecek isen Bryton iş görüyor. Bryton GPS'i kullanıyor Garmin GPS+GLonass.
Bryton'ı Bilgisayara bağlıyorsun Strava yüklemesi yapıyorsun.
Bu polarda sanırım live segment özelliği var.
Nacizane tavsiyem Kendine google docta bir karşılaştırma tablosu yap kararını ver. Yoksa alacağın ürünü söylüyorum Garmin 520... al senelerce kullan. En son çıkan 820 Temmuz 2016, 520 Şubat 2015

Bi aksam kullandim garmini ilk defa. Bayagi hos. Yanliz dikkatimi ceken bir husus oldu. Nabzim 120 den asagiya hic dusmedi ve ara ara 180-185 leri gordu. Bu normal midir?

Tüm yazıları baştan sona okudum... bir çok arkadaş bu sayede bryton almış, bazıları garmin almış... biz hala dusunmekteyiz... iyi ki polar almamişiz

@alper 76 Bende çok gidip geldim bryton garmin arasında. Sonrasında bryton aldım. Garmine göre yarı fiyatlı oluşu f/p açısından tatmin edici geldi. artan paranın üzerine biraz daha koyup power meter alıcam.

• Beğen
Tepkiler: Groims
@celilcetiner bey, bence 4 ay daha bekleyin. Uygun fiyata alırsınız.upload_2016-8-4_9-6-28.png

@Kerem Groims neden? Garmin daha da düşer mi? Şu anda genel olarak oldukça iyi gibi...

@alper 76 Bu fuar Türkiye'de olacak. Türkiye temsilcisi fiyatları malum. Senin Garmin hikayen yurtdışında geçecek :) Powermeter belki uygun olur fuarda.

• Beğen
Türkiyede artık hiçbirşey uygun olmaz. Malum durumlardan. Yurtdışını takibe devam.

• Beğen
Şu döviz biraz daha düşse....

@Bahadır Gürel yazınızı nabız gösteren bir alet alır almaz inceleyeceğim.
@Kerem Groims kerem son bir soru daha bu arada indoor çalışmasını izledim gerçekten garmin resmen antrenör modunda trainerde çalıştırıyor . Hatta reklamında da kullanmışlar.
Trainer kodu açık alanda yani yolda da kendimizi geliştirmek için kullanabiliyor mu?
Bazı açıklamalar da "gölge yarışçı " gibi şeyler okumuştum bunu mu anlatıyor acaba ?

• Beğen
Tepkiler: Ümit Kocabaş
@alper 76 Evet, yolda da interval yapabiliyorsun.

Gölge yarışçıyı bilmiyorum.

• Beğen
Geri