@İbrahim Aslanhan walla hocam öyle arada kaldım ki forum açtım... hangisini almalıyım diye... o derece cortladik
Bryton hep iyi fiyat sunuyor ama polar indirimde olunca böyle oldu
Polar markasının önceki nesil GPS yol bilgisayarlarından CS500 hakkında bağlantı sorunları ve gps sinyal kesintisine ilişkin forumda bir başlık hatırlıyorum. Güncel modeli hakkında bir bilgim yok, lakin ben oyumu sorunsuz olduğunu duyduğum Bryton, hatta mümkünse Garmin Edge 520 üzerine kullanıyorum.
@alper 76 ben yol bilgisayarına kesin Bryton 300 T alıyorum diye girdim. Benim aklımda 2 makine vardı, Bryton ve Garmin. Çok dağlık bir yerlere gitmeyecek isen Bryton iş görüyor. Bryton GPS'i kullanıyor Garmin GPS+GLonass.
Bryton'ı Bilgisayara bağlıyorsun Strava yüklemesi yapıyorsun.
Bu polarda sanırım live segment özelliği var.
Nacizane tavsiyem Kendine google docta bir karşılaştırma tablosu yap kararını ver. Yoksa alacağın ürünü söylüyorum Garmin 520... al senelerce kullan. En son çıkan 820 Temmuz 2016, 520 Şubat 2015
Bi aksam kullandim garmini ilk defa. Bayagi hos. Yanliz dikkatimi ceken bir husus oldu. Nabzim 120 den asagiya hic dusmedi ve ara ara 180-185 leri gordu. Bu normal midir?
@alper 76 Bende çok gidip geldim bryton garmin arasında. Sonrasında bryton aldım. Garmine göre yarı fiyatlı oluşu f/p açısından tatmin edici geldi. artan paranın üzerine biraz daha koyup power meter alıcam.
Nabız aralıkları genetiğe, yaşa ve kondüsyona bağlı değiştiğinden normal veya anormal diyemeyiz. Nabız bilgilerinin antrenmanlarda nasıl kullanılacağıyla ilgili bir konu açmıştım. Orada detaylı bilgi var.
@Bahadır Gürel yazınızı nabız gösteren bir alet alır almaz inceleyeceğim. @Kerem Groims kerem son bir soru daha bu arada indoor çalışmasını izledim gerçekten garmin resmen antrenör modunda trainerde çalıştırıyor . Hatta reklamında da kullanmışlar.
Trainer kodu açık alanda yani yolda da kendimizi geliştirmek için kullanabiliyor mu?
Bazı açıklamalar da "gölge yarışçı " gibi şeyler okumuştum bunu mu anlatıyor acaba ?