Scudo Sports

Brooks hakkında her şey

@jumpingjack
Specialized Power Comp şiddetle tavsiye ederim.Benim vücudum esnek olmadığı ve kilolu olmamdan kaynaklı tam performans alamadım.Ayrıca kalça kemiği ölçüsünü galiba yanlış seçtim.Tüm bunlara rağmen 150 km çok çok rahat gidebiliyorum.
224679 dosyayı görüntüle
(link)

Ortası yarık olmasından dolayı genital bölgeye sıfır baskı yapıyor.Brookslardan en büyük farkı.
Bir de çok hafif.
Çakmalarida cok basarili baskan . Eşe dosta tavsiye ederim.
Uygun ve zalım
20190919_215235.jpg

Scudo
şu ana kadar almadan önce okuduklarımda dahil, brooks alıp rahat edenler ve etmeyenler oranı %70, %30 gibi...tabi izlenim bu, sayısal dayanağı yok...alıp ilk günden memnun kalanlarda %20 gibi, %50 si alıp 1000 ve üstü km sonra rahata eriyor...🤔

@HakanAydn abi sizde b 17 klasik model var değilmi

• Beğen
Tepkiler: HakanAydn
şu ana kadar almadan önce okuduklarımda dahil, brooks alıp rahat edenler ve etmeyenler oranı %70, %30 gibi...tabi izlenim bu, sayısal dayanağı yok...alıp ilk günden memnun kalanlarda %20 gibi, %50 si alıp 1000 ve üstü km sonra rahata eriyor...🤔
Sele rahatsızlıklarının büyük kısmı kötü ayarlanmış bisikletler yüzünden oluyor bunu da atlamamak lazım. Hatalı gidon açısı, pedal basma şekli bile ağrı sızı yaratabilir. Yetersiz ve yanlış idman bile bu tip ağrı sızının sebebi olabilir.

@hamlet2006 gyes nasıl iki gündür bunlarada bakıyorum. B 17 klasik, b 17 narrow, c 17 cambium ve gyes yetti gari bak ha bak. :agla:

@necmeddin evet...
@BerkEvren illaki, ben kilomada bağlıyorum, motosiklerde de rahat edemiyorum, kalça kaslarım yeterince sert olmayıp kemikler batıyor da olabilir, direk sele diyemeyiz...ama ben brooks u bu anatomiyi de kaldıran bir sele gibi algılamıştım. yanılgım o oldu..
spacerları 2 cm azalttım, gidonu yukarı çevirdim, bakalım bu hafta 500 km yi geçince ne olacağız..

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Arkadaşlar Brooks selem sanki biraz fazla esniyor gibi. Özellikle kalçanın oturduğu geniş kısımla yan taraftaki kanatlarda baskı uygulandığında fark ediyorum. Videosunu çektim. Brooks kullanan arkadaşlar görüşlerini yazabilir mi? Sizin seleniz de böyle mi? Bu esneklik normal mi? Yoksa daha sert kalıp gibi mi durmalı?
Gerdirmeme gerek var mı daha 3 ay önce falan gerdirmiştim zaten. Video burada görüşlerinizi bildirirseniz çok memnun olurum.
224678 dosyayı görüntüle
Biraz gerdirmenizde fayda var. Çok esniyor, bu şekilde de rahatsız edebilir...

Cümle ağalar sağolun b 17 klasik siparişini vermeye karar verdim. Bakalım nasıl olacak. Hoşuma giderse yarış öncesi bir trabzon yapayım, @Süper Dede canım dedeciğim trabzona varırsam haşlama çorbasını sen ısmarlarsın gayrı, nasip olursa haziranda tabi. Çok canımı yakarsa Havzadan geri dönerim. 20 + 20 = 40 :)

Biraz gerdirmenizde fayda var. Çok esniyor, bu şekilde de rahatsız edebilir...
Peki ne kadar gerdirmemi tavsiye edersiniz? Kaç tur döndüreyim somunu? Birşeyi yanlış yapacağım da sele berbat bir hal alacak diye korkuyorum

Cümle ağalar sağolun b 17 klasik siparişini vermeye karar verdim. Bakalım nasıl olacak. Hoşuma giderse yarış öncesi bir trabzon yapayım, @Süper Dede canım dedeciğim trabzona varırsam haşlama çorbasını sen ısmarlarsın gayrı, nasip olursa haziranda tabi. Çok canımı yakarsa Havzadan geri dönerim. 20 + 20 = 40 :)
Haşlama çorbası sana feda olsun canım kardeşim. Hatta yarışa bir hafta kalınca gel, burada ağırlayayım seni sonra beraber çevirelim D.bakır'a...:)Hatta seni yarı yolda karşılarım bile...
Peki ne kadar gerdirmemi tavsiye edersiniz? Kaç tur döndüreyim somunu? Birşeyi yanlış yapacağım da sele berbat bir hal alacak diye korkuyorum
Sele berbat olmaz korkmayın, bir tur çevirin, yetmezse çeyrek tur daha. Sert olursa geri çevirip eski haline getirebilirsiniz...

@necmeddin bence acele etme..ille deri olacak diye birşey yok..jel alternatiflere filanda bak. hayal kırıklığı olabilir. benim hatama düşme, ben hala şekil alıp rahat hale geleceğine emin değilim. hoş olmadı satarsın, ama bence 500-600 tl civarında alternatifler hep kaliteli seleler, hepsinide irdele...

@HakanAydn abi haklısın çok bir zamanım kalmadı, burda inceleme şansım yok. Zaten doğru dürüst malzeme yok Merzifonda. 1 aydır yorumlara bakıyorum acılı acılı sizin şu ünlü BMSD klübe üye olacağım galiba. :koptum:

Abi o ne ya oyle yerli kabilelerin boynuna astigi timsah kellesi misali 😂😂😂

Ağabey çok yaklaştın.İnanmazsın hayal dünyamda dinazor spinasaurusun kafasına benzetiyordum.İşin kötüsü bende dinazorfobisi var.Uzun yollarda karşıma dinazor çıkar korkusu.:krktm:

Spinasaurusun kafatası ile benim sele çok benzemiyor mu?
91940c631d11a6bab25abb527f7b1129.jpg

IMG_20190818_165901.jpg

Kısaca Gyes Gs 06 tavsiye etmem

Geri