Scudo Sports

Brooks hakkında her şey

Scudo
@HakanAydn Beklentilerin çok düşük o zaman.

• İnanılmaz
Tepkiler: necmeddin
@hamlet2006 öncekiyle 10 km de ağrı başladığını düşünürsek bence yeterli beklenti seviyesi..seneye bakarsın bizde beğenmeyiz...

• Beğen
@HakanAydn abi ben alıştım 100 km anca oldu :) , bayramdan sonra kesin sonuçları söylerim. Şu an tek kesin sonuç eski deyimle apış aralarını kurtardım. Birde badem yağı diyorsun ozaman kendi profide yağını almaya gerek yok değilmi?

• Beğen
Tepkiler: HakanAydn
@necmeddin kendi yağıyla çok benzer..birde köseleden anlayan bi arkadaşansordum..sür geç bu yumuşatır dedi..alıştıysan sürme.. kendi yağını sürdüysen yakın zamanda yağlaman gereksiz...

• Beğen
@HakanAydn vazelin bile sürdüm ağabey 🤣

• Beğen
Tepkiler: HakanAydn
Brooks sele yok satıyor. Gözümü karartıp Sportive 227'm için Siyah Brooks B17 almaya niyetlendim gel görki stoklarda yok :)
20200313_143720.jpgScreenshot_2020-05-19-05-15-00.png Kırmızı nasıl olur acaba :)

Özceylan Bisikletten siparişi geçtim. 1 Haziran itibariyle Selelere ek vergi gelecek diyorlar. 2020'de hiç Brooks gelmemiş Türkiyeye sanırım Erdoğanlar Bisiklet öyle söyledi Haziranın 2.haftası gibi bekliyoruz dediler. 2019 olması(İnşallah 2019dur)nın bir zararı olur mu? Belli aralıklarla yağlanması gerekiyormuşya

• Beğen
N11 de b17 standart 467 TL cambium 561 yagi da 46 is a tlErdoganlar bisiklet satiyor.

• Beğen
Kahverengi rengi var sadece sanırım. Ankabike'ta Bal rengi, Erdoğanlarda Kahverengi, Özceylanda Kırmızı buldum fiyatar hemen hemen aynı 464,32'ye geldi

@Nurullaah18 lacivert bir süre sonra siyaha dönüyor :) 2-3 ay sonra güneşte veya siyah ile yanyanayken ancak lacivert olduğu anlaşılıyor bazende mor gibi.Lacivert alacaklar sesimi duysun :)

Demekki o yüzden hiç bir yerde lacivert de yok, olan yerlerde pahalı :)

• Beğen
@undefined O yağ; kızgın güneş altında yol yapan, yağmurda suların içinden fuwosh diye ilerleyen seleler için hayati yoksa dükkanda depoda duran sele on yıl da dursa bir şey olmaz. Yağın temel olayı, ki yağdan ziyade balmumu esaslı diye hatırlıyorum(bir bakmak lazım), derinin yırtılma ve çatlama yapmadan esnemesine/şekil almasına yardımcı omak. Yardımcı olmak çünkü deri zaten şekil alıyor, proofide yardımcı oluyor. Deri işleme de ıslak kalıplama diye bir teknik vardır, brook selenin şekil alma süreci bu tekniğin daha uzun sürede ve su değil de kremle ıslatılmış deri selede gerçekleşen hali.

@Nurullaah18 bende aldım bal rengi podyuma çıkacak hali yok. Geçen konuştuk bende bal renginden almıştım. Hayırlı uğurlu olsun. Unutmadan selen gelir gelmez az bir yağda çıkıyor. Güzel gene ovalayarak yedirmeyi unutma. Hem üstüne hem altına. 2 günde binme yağı iyice çeksin deri. İlk zaman kazık gibi ama sonradan çok konforlu. 150 -200 km de alıştım ben.

@Nurullaah18 bende aldım bal rengi podyuma çıkacak hali yok. Geçen konuştuk bende bal renginden almıştım. Hayırlı uğurlu olsun. Unutmadan selen gelir gelmez az bir yağda çıkıyor. Güzel gene ovalayarak yedirmeyi unutma. Hem üstüne hem altına. 2 günde binme yağı iyice çeksin deri. İlk zaman kazık gibi ama sonradan çok konforlu. 150 -200 km de alıştım ben.
Yağı sürdükten 24 saat kadar sonra seleye oturmadan evvel pamuklu bezle selenin üstünü silmekte fayda var.

@Upper Architect @necmeddin Teşekkürler :) Içinden çıkan ilk yağ 1 kez yağlamaya yetecek kadar değil mi? ilk seferde hepsini kullanıyoruz yani. Zaten bu aralar Final sınavlarım var rahatlamak için günde maks 1 saat çıkabiliyorum. Gelsin de yağladıktan sonra 48 saat beklese de olur :)
B 17 standart modeli ni aldım inşallah doğru yapmışımdır. Narrow modeli biraz daha ince uzun du sanırım

@Nurullaah18 evet ufak bir yağ hepsini yedir. Standardıda iyidir. Rahat ol alışmaya çalış. :harika:

Geri