Scudo Sports

Brooks hakkında her şey

Scudo
Yok o speciazaled marka olanı sormuştum ... ;)

Bike 24 üzerinden aldım
(link)

Geçen sene şubat,mart gibi 75,55 euro fiyatı +13,60 euro vergi=89,15 euro + Kargo(19,99 euro) O zaman çok yüklü siparişim vardı, kargo payını 3 - 5 euro ile kurtardım. Bana maliyeti 95 euro gibi bir şey oldu

Arkadaşlar, verimli olabilecek bir konunun içinde en az 2-3 sayfadır bir muhabbet dönüyor. Kullanıcıların bilgiye direkt erişimini bu kadar baltalamak gerçekten düşündürücü. Zaten çoğunlukla okumaya/araştırmaya üşenen bir toplumun üyeleriyiz. Lütfen esprilerinizi, şakalarınızı, goy goyunuzu özele taşıyınız.
Bu konu vasıtasıyla özellikle belirtmiş olalım, son haftalarda bir çok konu başlığında bunu görür olduk. Niyet sorgulamak istemiyoruz ama bazı kullanıcılar bir çok konu başlığında sadece “geyik” muhabbeti yapar oldu. Bu zor ve sıkıcı günlerde eminim zaman geçirmek kolay değildir ancak rica ediyorum, lütfen ama lütfen goy goya bir son verin artık, aksi durumda karşılıklı üzülmeyelim.
İyi forumlar dilerim.

@historiyst peki bu halleriyle hangisi daha rahat?

• İnanılmaz
Tepkiler: historiyst
Henüz bu karar veremediğim bir konu.B17 yi Giant Escape Air'imde 1 yıldır kullanıyorum kaç km oldu hesaplamadım:Cambium u yeni aldım 2.el birinden denkgeldi uygun diye aldım ve ancak 100-200 km yapabildim.Zaten malum son dönem virüs hava muhalefeti filan derken süremedim.Asıl mesele taytla mı yoksa taytsız mı kullanacam ona karar veremedim ... :kötü:

Henüz bu karar veremediğim bir konu.B17 yi Giant Escape Air'imde 1 yıldır kullanıyorum kaç km oldu hesaplamadım:Cambium u yeni aldım 2.el birinden denkgeldi uygun diye aldım ve ancak 100-200 km yapabildim.Zaten malum son dönem virüs hava muhalefeti filan derken süremedim.Asıl mesele taytla mı yoksa taytsız mı kullanacam ona karar veremedim ... :kötü:
Burukks kabilesi sevmez taytli kullanımi. Linç yersin. Taytsiz kullanacaksin

Burukks kabilesi sevmez taytli kullanımi. Linç yersin. Taytsiz kullanacaksin
Abi birkaç defa normal şort/eşofmanla sürdüm ilerleyen km lerde biraz rahatsız etti.Sonra tayt üstüne şort/aşortmanla kullandım yine de çok rahat ettim diyemem.Yani tam olarak kıvama gelmedi herhalde ... :)

@mariokaldato taytlı kullanıyorum pedli, hatamı ediyorum..?
Hocam taytli kullanirsaniz zaten buruks felsefesine aykiri bir sey yapmis olursun ve bi anlami kalmaz. Normal selelerde de aynısı olur yani. Birde Pedli kullanirsaniz selenin size adaptasyon sureci baya bi uzayabilir 😂😂😂

Ben pamuklu siyah pantalonu giyip sürüşe çıkıyorum. Selenin soğuk olması gibi bir sorun yaşamadım. Brooks'un rahatlığı(anladığım kadarıyla) bisiklet sürerken değilde akşam yatağa girdiğinizde sizi sanki bisiklet sürmemişseniz gibi bir durumda bırakması. İlk bir kaç sürüşte ya da sele ayarsızsa iyi de titretir.

86 km daha yaptık, 340 km totalde...binmeden önce fönle hafiften ısıtıp biraz yağladım (leflef badem yağı) ve sıcakken başladım sürmeye...dün hamlet in düşüncesine uyup spacerları 2 cm azaltmış ve gidonun ucunu kaldırmıştım..vücut ağırlığım biraz daha seleden gidona kaydı, fena olmadı..
bugün çok rahatsız hissetmedim, bir ara selenin önünü kaldırdım ama direk acıtmaya başladı, eski haline getirdim. artık ayar değiştirmeyeceğim, idealini buldum sanırım. yolda tek mola verdim 15 dk. iyiye gidiyoruz..acı yok artık...arada ağrı oluyor...

brooks b17 ile 470 km deyiz, bugünkü 84 km lik turda 65 km sonrası ağrı başladı ama dayanılmaz değildi...kaldatonun önerisiyle taytı bıraktım. meğer böyle çok daha rahatmış..afedersiniz popomuz biraz kıl yoğun, tayt çok kıl çekiyor, buda ağrıyı acıyı arttırıyor. pamuklu çamaşırla rahat ettim..
en son 2 cm gibi öne kaydırdıktan sonra ayarına dokunmuyorum artık..
şöyle bir aşamadayız, çok rahat diyemesemde şu ana kadar 65 km ağrısız gidebildiğim sele olmadı. yola geliyor brooks..

brooks b17 ile 470 km deyiz, bugünkü 84 km lik turda 65 km sonrası ağrı başladı ama dayanılmaz değildi...kaldatonun önerisiyle taytı bıraktım. meğer böyle çok daha rahatmış..afedersiniz popomuz biraz kıl yoğun, tayt çok kıl çekiyor, buda ağrıyı acıyı arttırıyor. pamuklu çamaşırla rahat ettim..
en son 2 cm gibi öne kaydırdıktan sonra ayarına dokunmuyorum artık..
şöyle bir aşamadayız, çok rahat diyemesemde şu ana kadar 65 km ağrısız gidebildiğim sele olmadı. yola geliyor brooks..
Ya sen onu yola getireceksin, ya da o seni :)
Resmen canlı bişey gibi bu brooks, böbrekleri falan var :)

640 km sonrası herşey iyi bir noktaya geldi..çok memnunum...hatta öyleki artık günce, km tutmaya gerek kalmadı..😁..1000 km de daha da rahatlayacağı kesin..bugün 80 km yol yaptım hemen hemen hiç ağrı olmadı...
yeni alacak arkadaşlar, ben ilk başta kesinlikle ümitsizdim , satmayı vs düşünmüştüm bu topikten bakabilirsiniz. sabırlıysanız 1000 km civarı ağrıyı göze alıyorsanız alın..başka sele almazsınız sonrasında..ama şunuda unutmamak gerek 1500 km gidip alışamayan arkadaşlarda var, izlenimsel %10 gibi olabilir, alıp alışamayanlar.
ben 2 kez yoğun leflef badem yağı uyguladım..süreyi bunun kısalttığını düşünüyorum..

Geri