Yok o speciazaled marka olanı sormuştum ...![]()
Burukks kabilesi sevmez taytli kullanımi. Linç yersin. Taytsiz kullanacaksinHenüz bu karar veremediğim bir konu.B17 yi Giant Escape Air'imde 1 yıldır kullanıyorum kaç km oldu hesaplamadım:Cambium u yeni aldım 2.el birinden denkgeldi uygun diye aldım ve ancak 100-200 km yapabildim.Zaten malum son dönem virüs hava muhalefeti filan derken süremedim.Asıl mesele taytla mı yoksa taytsız mı kullanacam ona karar veremedim ...![]()
Abi birkaç defa normal şort/eşofmanla sürdüm ilerleyen km lerde biraz rahatsız etti.Sonra tayt üstüne şort/aşortmanla kullandım yine de çok rahat ettim diyemem.Yani tam olarak kıvama gelmedi herhalde ...Burukks kabilesi sevmez taytli kullanımi. Linç yersin. Taytsiz kullanacaksin
Hocam taytli kullanirsaniz zaten buruks felsefesine aykiri bir sey yapmis olursun ve bi anlami kalmaz. Normal selelerde de aynısı olur yani. Birde Pedli kullanirsaniz selenin size adaptasyon sureci baya bi uzayabilir 😂😂😂@mariokaldato taytlı kullanıyorum pedli, hatamı ediyorum..?
Ya sen onu yola getireceksin, ya da o senibrooks b17 ile 470 km deyiz, bugünkü 84 km lik turda 65 km sonrası ağrı başladı ama dayanılmaz değildi...kaldatonun önerisiyle taytı bıraktım. meğer böyle çok daha rahatmış..afedersiniz popomuz biraz kıl yoğun, tayt çok kıl çekiyor, buda ağrıyı acıyı arttırıyor. pamuklu çamaşırla rahat ettim..
en son 2 cm gibi öne kaydırdıktan sonra ayarına dokunmuyorum artık..
şöyle bir aşamadayız, çok rahat diyemesemde şu ana kadar 65 km ağrısız gidebildiğim sele olmadı. yola geliyor brooks..
bugün 80 km yol yaptım hemen hemen hiç ağrı olmadı...