HakanAydn
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 6.162
- İsim
- Hakan
- Başlangıç
- 2019—20
- Bisiklet
- Specialized
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
@Kuzey Ege aynen öyle, o ortadaki delikli kısım çökmeden olmayacak onu anladım. yağlamaktan çok çekinmemek gerek sanki zira isterseniz yapa yatırın emmiyor o kadar. ben 500-600km ye kadar resimdekine yaklaştırabilirsem ne mutlu...
bu leflef badem yağı diye geçen çok bildik birşeymiş deri için, sanki içinde balmumuda var oda muhtemelen su emiciliğini azaltmak için..
deneyebileceğim şeyleri araştırdım;
brooksun kendi kremi
badem yağı
balmumu (nem için)
vizon yağı (cidden varmıl tr de)
ayakkabı cilası
ayakkabı boyası (sele için değil genel anlamda deri için)
vazelin
hintyağı
tabi hep emiciliği olan alt kısımdan uygulanmalı...
şu uyarıyıda yapayım bu malzemelerle ilgili çok detaylı bilgi sahibi değilim aman bilip söylüyormuş gibi algılanmasın..belki ters etkileri olabilir...evde denemeyin..😁
bugün markete gittim kotla, sele sert ve rahatsız, ısınmadan yumuşamıyor meret..
@DayKnight sende de ne popo varmış demekten kendimi alamadım..1500 km ve tahta gibi...nasıl dayanıyorsun...ben 200 de nakavt..😄
bu leflef badem yağı diye geçen çok bildik birşeymiş deri için, sanki içinde balmumuda var oda muhtemelen su emiciliğini azaltmak için..
deneyebileceğim şeyleri araştırdım;
brooksun kendi kremi
badem yağı
balmumu (nem için)
vizon yağı (cidden varmıl tr de)
ayakkabı cilası
ayakkabı boyası (sele için değil genel anlamda deri için)
vazelin
hintyağı
tabi hep emiciliği olan alt kısımdan uygulanmalı...
şu uyarıyıda yapayım bu malzemelerle ilgili çok detaylı bilgi sahibi değilim aman bilip söylüyormuş gibi algılanmasın..belki ters etkileri olabilir...evde denemeyin..😁
bugün markete gittim kotla, sele sert ve rahatsız, ısınmadan yumuşamıyor meret..
@DayKnight sende de ne popo varmış demekten kendimi alamadım..1500 km ve tahta gibi...nasıl dayanıyorsun...ben 200 de nakavt..😄